Celine Dion nettovarallisuus

Paljonko Celine Dion on arvoinen?

Celine Dionin nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria

Celine Dionin nettovarallisuus: Celine Dion on kuuluisa kanadalainen laulaja, näyttelijä, lauluntekijä ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 800 miljoonaa dollaria. Celine Dion tunnetaan voimakkaasta, teknisesti taitavasta laulustaan. Hän on yhtä tunnettu voimakkaasta ansaintamahdollisuuksistaan. Tiettynä viime vuonna Celine on ansainnut 40-50 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksistään, vaikka suurin osa tuloista johtui tuottoisasta Las Vegasin residenssisopimuksesta.

Hän on myynyt yli 220 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja on edelleen kuuma live-lippu. Hänen syyskuussa 2019 alkanut Courage World Tour -kurssi myi kaikki 52 Pohjois-Amerikan konserttiaan. Kiertueen Euroopan osa oli tahdissa myydä yhtä hyvin, mutta se oli peruutettava Coronavirus-taudin vuoksi.

Aikainen elämä: Celine Marie Claudette Dion syntyi Adhemarille ja Therese Dionille 30. maaliskuuta 1968 Charlemagne, Quebec, Kanada. Nuorin 14 lapsesta, hänet nimettiin Hugues Aufrayn laulun Celine mukaan. Hän oli nouseva tähti aikaisin, houkuttelemalla joukkoa laululahjoillaan veljensä häissä viiden vuoden iässä. Hänen vanhempansa omistivat pienen pianobaarin, ja hän esiintyi siellä säännöllisesti varttuessaan. Kun hän oli 12-vuotias, hän nauhoitti demon laulusta, jonka hän oli säveltänyt veljensä Jacquesin ja äitinsä kanssa, ja lähetti sen musiikin johtajalle René Angélilille. Hän oli syvästi vaikuttunut ja liikuttunut hänen laulu ja allekirjoitti hänet välittömästi. Hän jälleenrahoitti oman kodinsa vuonna 1981 rahoittamaan La Voix du bon Dieu, hänen ensimmäisen levynsä.

Varhainen menestys : Hänen ensimmäinen albumi sai välittömän maineensa Quebecissä, ja se oli numero 1 hitti. Hän kiinnitti kansainvälistä huomiota vuonna 1982, kun hän voitti palkintoja sekä huippuesittäjältä että parhaasta kappaleesta Yamahan maailman suosituilla laulujuhlilla Tokiossa. Dionin 18-vuotiaana hän oli levyttänyt yhdeksän ranskalaista albumia ja voittanut useita arvostettuja palkintoja. Hän aloitti oppituntia keskinkertaisen englannin kielen parantamiseksi vuonna 1988 ja kaksi vuotta myöhemmin valtasi valtavirtaan julkaisemalla ensimmäisen englanninkielisen albuminsa 'Unison'.

Dionin todellinen kansainvälinen läpimurto tapahtui vuonna 1992 Disneyn animaatioelokuvalla 'Kaunotar ja pedo' ja hänen duettonsa Peabo Brysonin kanssa elokuvan nimikappaleella. Kappale voitti Grammy- ja Oscar-palkinnon ja pääsi Billboard Hot 100: n 9. sijalle. Kappale oli hänen seuraavalla albumillaan Celine Dion, ja siitä tuli hänen ensimmäinen kultalevy Yhdysvalloissa, myymällä yli 12 miljoonaa. kopioita ympäri maailmaa. Tällä hän aloitti ensimmäisen soolokiertueensa.

Vuonna 1996 Dion julkaisi neljännen englanninkielisen albuminsa 'Falling Into You', johon sisältyi numero 1 'Koska sinä rakastit minua', ääniraidasta vuoden 1996 elokuvaan 'Up Close and Personal'. Albumi sai Grammy-palkinnot Vuoden albumi ja paras pop-albumi. Celine esitti elokuvan 'Unen voima' Atlantan osavaltion olympialaisissa 1996 ja työnsi hänet edelleen kansainväliseen tähtitieteeseen.

Puhutaan rakkaudesta -albumi: 1990-luvun puoliväliin mennessä Dion oli vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman myydyimmistä musiikkiartisteista. Dionin 'Talk Talk About Love' -albumi (1997) saavutti suuren menestyksen elokuvan Titanicin teemalla 'My Heart Will Go On', josta tuli Dionin tunnuslaulu. Elokuvalla oli ennätysmäärä Oscar-nimiä, ja 'My Heart Will Go On' voitti vuoden 1997 Oscar-palkinnon ja Golden Globe -palkinnon parhaasta alkuperäisestä kappaleesta Dionille. Dion kaksi Grammy-palkintoa parhaan naispop-laulun esityksestä ja raidan himoitun vuoden levy-palkinnon. 'My Heart Will Go On' myi 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, ja ammuttiin nopeasti Billboard Hot 100: n ensimmäiselle sijalle.

My Heart Will Go On -yrityksen valtavan valtavan menestyksen turvin lujasti hänen kimaltelevan uransa ja perintönsä Celine päätti pitää tauon albumien tekemisessä keskittyäkseen itseensä ja perheeseensä. Lyhyen tauon jälkeen hän palasi 'Uusi päivä on tullut' -elokuvalla maaliskuussa 2002, joka mursi listat yli 17 maassa.

Dion on edelleen menestyvä ja haluttu viihdyttäjä. Hän aloitti pitkät residenssit kuten Las Vegasissa Caesars Palacessa vuonna 2009. Vuonna 2009 Forbes-lehden mukaan Dion oli toiseksi eniten ansainnut muusikko Madonnan jälkeen. Pollstar ilmoitti joulukuussa 2009 olevansa vuosikymmenen myydyin soolokiertue.

Aikaisin varhaisina aikoina hän palasi tekemään ranskankielisiä albumeja, jotka tuottivat neljä vuosina 2003-2016. Huhtikuussa 2019 järjestetyn Facebook Live -tapahtuman aikana Dion ilmoitti Courage World Tour -turnauksestaan, joka alkoi Quebec Cityssä syyskuussa 2019. Hän ilmoitti myös uudesta englanninkielisestä samannimisestä albumista, joka julkaistiin marraskuussa 2019.

Vuosina 2000--2010 Celine Dion oli eniten tuottanut viihdyttäjä maailmassa. Kun lasket yhteen lippumyynnin, ennätysmyynnin, tavarat ja kaikki muut tulonlähteet, Celine's Empire keräsi yli 720 miljoonaa dollaria! Tästä summasta 500 miljoonaa dollaria tuli maailmanlaajuisesta lippumyynnistä. Tästä 500 miljoonasta dollarista 350 miljoonaa dollaria tuli yksinomaan hänen Las Vegas -näyttelystään.

Celine Dion

Paljonko Celine Dion ansaitsee Las Vegas -esityksestään? Celine alkoi isännöidä Las Vegasin konserttiresidenssiä maaliskuussa 2011. Vuosien 2011 ja 2019 välillä näyttely keräsi 250 miljoonaa dollaria lippumyyntiä ja muita tuloja. Hän esiintyy 70 kertaa vuodessa ja tekee henkilökohtaisesti 500 000 dollaria per esitys. Se tuottaa 35 miljoonaa dollaria vuodessa ja tekee hänestä ylivoimaisesti eniten palkattu esiintyjä Las Vegasissa.

Musiikilliset vaikutteet ja tyyli: Dionia kutsutaan usein yhdeksi popmusiikin vaikutusvaltaisimmista äänistä. Hänellä on klassinen laulutyyli ja soittoääni, ja hän on maininnut itsensä mezzosopraanoksi, jolla on kolmen oktaavin alue. Hänen musiikkiinsa ovat vaikuttaneet tyylilajit, jotka vaihtelevat R & B: stä gospeliin rockiin ja klassiseen. Celine mainitsee laulajat, kuten Barbra Streisand, Aretha Franklin ja Whitney Houston, vaikutteina hänen laulustyyliinsä. Hänet on mainittu inspiraationa ja vaikutuksena moniin nykypäivän suosituimpiin laulajiin, ja hän on myös tehnyt yhteistyötä joidenkin maailman tunnetuimpien muusikoiden kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Dion kihloi vuonna 1991 johtajansa René Angélilin kanssa. Hän oli 26 vuotta vanhempi. Vuonna 1994 he menivät avioliittoon Montrealin Notre Damen basilikassa. Vuonna 2000, kun Celine meni tauolle, hänelle tehtiin in vitro -hedelmöitys yrittää tulla raskaaksi. Hän synnytti tammikuussa 2001 pojan Rene-Charlesin. Vuonna 2010 pariskunta toivotti 42-vuotiaana tervetulleeksi kaksoset, Eddy ja Nelson.

14. tammikuuta 2016 Angélil kuoli kurkun syöpään. Hänen hautajaiset pidettiin samassa paikassa, jossa he menivät naimisiin. Kaksi päivää Angélilin kuoleman jälkeen myös Celinein 59-vuotias veli Daniel kuoli syöpään.

Dion on ojentanut kätensä monille hyväntekeväisyysjärjestöille ympäri maailmaa. Hän on ollut mukana Kanadan kystisen fibroosin säätiössä vuodesta 1982. Hän lahjoitti miljoona dollaria hirmumyrsky Katrinan uhreille ja keräsi miljoona dollaria varainhankintatapahtumassa vuoden 2004 Aasian tsunamin uhreille. Vuonna 2004 hän tuki Angélilin kanssa Québecin homoyhteisöä rahoittamalla terveys- ja HIV-ehkäisymateriaalien julkaisemista Gay Globe -lehdessä.

Kiinteistöt : Vuonna 2008 (ennen markkinoiden kaatumista) Celine ja hänen aviomiehensä Renee käyttivät 7 miljoonaa dollaria hankkimaan ylellisen kartanon Jupiterin saarelta Etelä-Floridasta, joka istuu 415 jalan yksityisellä oseanin julkisivulla. Sama saari, jolla Tiger Woods ja Michael Jordan omistavat ominaisuudet. Hän listasi elokuussa 2013 myytävän 6 hehtaarin kiinteistön 72,5 miljoonalla dollarilla. Hän ei löytänyt ostajaa edes laskettuaan hinnan 65 dollariin ja 45 miljoonaan dollariin. Lopulta ostaja napsautti huhtikuussa 2017 hintaan 38,5 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2016 Celine myi 20 hehtaarin yksityisen saaren Quebecin ulkopuolella 25 miljoonalla dollarilla. Hänen ensisijaiset asuntonsa ovat tänään 10 miljoonan dollarin kartano Pariisissa ja 8000 neliömetrin kartano Las Vegasissa.

Celine Dion nettovarallisuus

Celine Dion

Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1968-03-30
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, säveltäjä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu