Cereal Killerz kehittyy, laajenee Stripille ja sen ulkopuolelle

Valikoima ravisteita Cereal Killerzissä. (Vilja Killerz)Valikoima ravisteita Cereal Killerzissä. (Vilja Killerz) Chris ja Jessica Burns elokuvassa Shark Tank, joka esitettiin lokakuun lopussa. (Vilja Killerz) Cereal Killerz -pirtelöitä voidaan valmistaa useissa yhdistelmissä. (Vilja Killerz) Cereal Killerz -kauppa osoitteessa 7540 Oso Blanca Road. (Vilja Killerz)

Cereal Killerz Kitchen tappaa sen.

Kotimainen äiti-pop-vilja- ja jäätelökauppa, joka avattiin Galleriassa Sunset-ostoskeskuksessa Hendersonissa kesällä 2019 ja laajeni myöhemmin pohjoiseen laaksoon, kasvaa jälleen-Stripille, Länsi-Hendersoniin ja Arizonaan.

Myymälän alkuperäinen piirustus oli sen tarjoamia muistoja 8-vuotiaan idyllisestä lauantaiaamusta, sen tarjoamista 100 viljalajikkeesta ja sohvalta, jossa asiakkaat voivat istua syömään ja katsomaan sarjakuvia. Mutta Chris Burns, joka omistaa yrityksen vaimonsa Jessican kanssa, sanoi, että liiketoimintamalli on kehittynyt.Olemme rehellisesti sanottuna vain pirtelöpaikka, Burns sanoi torstaina. Tätä varten kaikki tulevat luoksemme - vilja ja jäätelö sekä viljapirtelöt. Vaikka ostoskeskuksen sijainti oli hyvä, sen vuokra oli vastaavasti korkea. Burns sanoi, että sijainti osoitteessa 7540 Oso Blanca Road myy kolme kertaa enemmän myyntiä kuin ostoskeskus, josta hän maksoi neljä kertaa vuokran. Hän hyvitti sosiaalisen median yrityksen kasvusta ja lähestyi tammikuussa tammikuun jälkeen neljännesmiljoonaa TikTok-seuraajaa.

Hän sanoi, että laskeutuminen Stripille Miracle Mile Shopsiin on unelma.

Melkein meidän Super Bowl, sellainen jännitys, hän sanoi. Koska olen Las Vegasista, se on aina ollut yksi päätavoitteistani, kun aloitimme tämän, päästäkseen lopulta Stripille.

Hän suunnittelee myös kauppaa osoitteessa 3255 St. Rose Parkway Hendersonissa, lähellä St. Rose ja Seven Hills Driven risteystä, joka avataan kesäkuun alussa.

Se on nopeimmin kasvava alue laaksossa juuri nyt, Burns sanoi. Raidersin päämajan kanssa, ja he rakentavat Acesin päämajaa ja Amazonin; Inspirada kasvaa niin nopeasti. Se on loistava alue siellä - kukoistaa.

He tekevät kumppaninsa kanssa ystävänsä avatakseen Arizonan sijainnin Phoenixin esikaupunkialueella Goodyearissa ja pitäen silmällä franchisingia tulevaisuudessa.

Haluamme varmistaa, että voimme kääntää liiketoimintamallimme ja tehdä siitä johdonmukaisen osavaltiosta toiseen, hän sanoi.

Burns ja hänen vaimonsa esiintyivät Shark Tankissa lokakuun lopussa, mutta eivät saaneet sijoittajaa, jota he pitävät nyt naamioidussa siunauksessa.

Toistaiseksi Burns jatkaa päivittäistä työtään Las Vegasin kaupungin tilojen kunnossapitopäällikkönä, mutta parilla on vielä muutama tavoite.

Lentokentällä ja UNLV: n kampuksella, hän sanoi. Nämä ovat meille luetteloita tulevaisuudessa. Ja kioskeja stadionien sisällä.