Mahdollisuudet Rapperin nettovarallisuus

Paljonko Chance the Rapper kannattaa?

Mahdollisuus rapperin nettovarallisuuteen: 25 miljoonaa dollaria

Mahdollisuus Rapperin nettovarallisuuteen: Chance the Rapper on yhdysvaltalainen hiphop-levytysartisti, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hän on ollut yksi maailman parhaiten palkatuista räppääjistä viime vuosina. Pelkästään vuosina 2017 ja 2019 hän ansaitsi yli 50 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Liittokansleri Jonathan Bennett syntyi Chicagossa Illinoisissa 16. huhtikuuta 1993. Hänen äitinsä Lisa Bennett työskenteli Illinoisin oikeusministerissä ja hänen isänsä Ken Williams-Bennett oli silloisen senaattori Barack Obaman avustaja. Perhe asui Chicagon West Chathamin keskiluokan naapurustossa. Ken Williams-Bennett aloitti työministeriössä Obaman ensimmäisen kauden aikana. Bennettillä oli tilaisuus tavata presidentti Obama, kun hän oli teini-ikäinen. Aikuisena hän idoloi Michael Jacksonin, ja hän kiittää vanhempiensa jatkuvaa Billie Holiday-, Sam Cooke- ja muiden levyjen soittamista hänen kiinnostuksestaan ​​musiikkiin. Hän alkoi kuunnella hiphopia kuultuaan Kanye Westin radiosta, ja Chance alkoi räpätä kuudennella luokalla. Chance osallistui Jones College Prep High Schooliin ja muodosti hiphop-duo ystävänsä kanssa hänen ensimmäisen vuoden aikana.

Ura: Chance the Rapper tunnetaan kaikkien aikojen menestyneimmistä allekirjoittamattomista musiikkitaiteilijoista, jolla ei ole merkittävää levy-yhtiötä. Ensimmäisen täyspitkän sekoitetun nauhansa hän alkoi nauhoittaa vuonna 2011 sen jälkeen, kun hänen vanhempana lukuvuotenaan marihuanaa käytettiin 10 päivän ajan. Hän julkaisi singlen 'Windows' joulukuussa 2011. Hänet korostettiin Complex-lehdessä 10 uutena Chicagon räppärinä katsottavaksi. Hän julkaisi miksauksen otsikolla 10 päivä , 3. huhtikuuta 2012, paljon paikallista kiitosta. Chance esiintyi Childish Gambinon kuudennessa miksauksessa, ja Gambino pyysi Chancea avaamaan hänelle ensimmäiselle konserttikiertueelleen Pohjois-Amerikassa.

Mahdollisuuden miksaus Acid Rap julkaistiin vuonna 2013 ja saavutti # 26 Yhdysvaltain Heatseekers-listalla ja # 63 Yhdysvaltain R&B- ja Hip Hop -listalla. Kriitikot ottivat sen hyvin vastaan ​​ja nimitettiin parhaaksi sekoittajaksi vuoden 2013 BET Hip Hop Awards -palkinnoissa. Se teki myös useita luetteloita 50 vuoden 2013 parhaasta albumista, mukaan lukien Rolling Stone-, Pitchfork- ja NPR-listat. Vuonna 2015 Bennett listattiin Forbes 30 Under 30 -listalle numero seitsemän. Hän julkaisi kolmannen miksauksensa, Värityskirja , 12. toukokuuta 2016. Streaming yksinomaan Apple Musicissa, miksaus aloitti Billboard-listan 8. sijan ja suoratoistettiin yli 57,3 miljoonaa kertaa ensimmäisellä viikolla. Värityskirja tuli ensimmäinen julkaisu listalle, joka perustui yksinomaan streamiin. Albumi sai ylivoimaisen myönteisen suosion, ja hän aloitti maailmankiertueensa mainostaakseen sitä 15. syyskuuta 2016. Hän esiintyi helmikuussa 2017 Grammy-palkinnoissa, missä hän oli saanut 7 ehdokasta ja voitti kolme Grammyä.

Chance nimitettiin Emmy-palkinnoksi erinomaisesta alkuperäisestä musiikista ja sanoituksista heinäkuussa 2017 kappaleesta, jolla hän esiintyi Lauantai-ilta Kenan Thompsonin, Eli Brueggemannin ja Will Stephensin kanssa kutsutaan 'Last Christmas'. Myöhemmin samana kesänä Bennett ohjasi kotikaupungissaan Lollapaloozan kolmatta päivää. Hänen vetämiensä väkijoukkojen vuoksi jotkut arvioivat, että se oli Lollapaloozan historian suurin läsnäoleva esitys. Chance the Rapper julkaisi 26. heinäkuuta 2019 odotetun ja kauan odotetun debyyttialbuminsa Iso päivä . Se debytoi Billboard-listan toisella sijalla, joka on hänen korkein listan merkintä tähän mennessä.

Chance the Rapper on esiintynyt myös taiteilijoiden kuten Jeremih, R.Kelly, James Blake, Kanye West, Lil Wayne, 2 Chainz, Young Thug, Future, T-Pain, Skrillex, Common, Madonna, Busta Rhymes ja Macklemore & Ryan kanssa. Lewis. Chance the Rapper voitti 12. helmikuuta 2017 kolme Grammyä: parhaan uuden artistin, parhaan räppäsuorituskyvyn ja parhaan rappialbumin. Heinäkuussa 2018 Chance osti kotikaupungin sanomalehden Chicagonisti . Hän upottaa myös varpaat näyttelijämaailmaan joidenkin korkean profiilin elokuvien esiintymisillä.

Aktivismi: Huolimatta perheensä siteistä demokraattiseen puolueeseen, Bennett on ilmaissut olevansa riippumaton äänestäjä. Hän osallistui vapaaehtoisesti Barack Obaman uudelleenvalintakampanjaan ja on pitänyt poliittisia puheita Chicagon yliopiston politiikan instituutissa. Chance kuratoi ja ohjasi Obama Foundation -säätiön tapahtumaa vuonna 2017, joka oli vuotuisen Obama-huippukokouksen kulmakivi.

Chicagon pormestari nimitti Chance Rapperin Chicagon vuoden erinomaisimmaksi nuoreksi vuonna 2014. Bennett tukee Chicagon nuoria järjestämällä avoimia mikrofoni-iltoja paikallisille lukiolaisille yhteistyössä Chicagon julkisen kirjaston kanssa. Hän aloitti Warmest Winter -aloitteen vuonna 2016, jolla kerättiin rahaa 1000 takin ja makuupussin jakamiseen kodittomille kansalaisille. Vuonna 2016 Chance perusti voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä SocialWorks, jonka tavoitteena on luoda uusia nuoriso-ohjelmia Chicagon alueen asukkaille. Taiteilija on vahva aktivisti pysäyttää aseväkivallan. Chance ilmoitti 6. maaliskuuta 2017 aikomuksestaan ​​lahjoittaa miljoona dollaria Chicagon julkisille kouluille. Vuonna 2020 Chance palkitaan UNICEF Chicagon humanitaarisella palkinnolla sen vuotuisessa gaalassa.

Henkilökohtainen elämä: Bennett asuu Chicagossa. Hän on harjoittava kristitty ja viittaa Jeesukseen monissa lauluissaan. Hän asui hetkeksi Pohjois-Hollywoodissa jakamalla talon muusikko James Blaken kanssa, mutta kuvasi kaupunkia ja siellä vietettyä aikaa jumalattomana. Chance teki monia vapaa-ajan huumeita alkuvaiheissaan, mutta on sittemmin lopettanut ja sanoo, ettei hän enää tupakoi tai juo alkoholia. Hän aloitti tapaamisen Kirsten Corleyn kanssa vuonna 2013, ja pariskunnalla on kaksi lasta, Kensi (s. 2016) ja Marli (2019). Nämä kaksi erosivat hetkeksi vuonna 2016, mutta sovittelivat ja menivät naimisiin 9. maaliskuuta 2019.

Mahdollisuus Rapperin tuloihin: Syyskuusta 2016 syyskuuhun 2018 Chance ansaitsi 32 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Syyskuusta 2017 syyskuuhun 2018 Chance the Rapper ansaitsi yli 22 miljoonaa dollaria tallenteista, kiertueista, suosituksista ja muista tulolähteistä. Pelkästään näiden kahden vuoden välillä hän on ansainnut 54 miljoonaa dollaria.

Mahdollisuudet Rapperin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu