Chanelin länsirannikon nettovarallisuus

Paljonko Chanelin länsirannikko on arvoinen?

Chanelin länsirannikon nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Chanelin länsirannikon nettovarallisuus: Chanel West Coast on amerikkalainen räppäri ja TV-isäntä, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Chanel West Coast on tunnetuin esiintymisistään MTV-ohjelmissa, kuten Rob Dyrdek's Fantasy Factory ja Ridiculousness. Hän aloitti näyttelyyrityksen uransa suhteellisen nuorena. Musiikin ja näyttelemisen ulkopuolella Chanel on luonut vaatetuslinjoja ja useita kannabiksen tuotteita.

Aikainen elämä: Chelsea Chanel Dudley syntyi 1. syyskuuta 1988 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hänet kasvatettiin sekä New Yorkissa että Pohjois-Hollywoodissa ja jakoi aikansa kaupunkien välillä viettääkseen aikaa äitinsä ja isänsä kanssa, jotka asuivat erillään. Koska hänen isänsä oli DJ, hän altistui musiikkiteollisuudelle hyvin nuoresta iästä lähtien.

Hän kävi säännöllisesti yökerhoissa isänsä kanssa ja otti laulu- ja tanssitunteja hänen rohkaisunaan. Nuorena tytönä hän kiinnostui myös rap-musiikista ja alkoi myöhemmin luoda omia rappeja 14-vuotiaana. Chanel osallistui lukioon muutaman vuoden, mutta lopulta valmistui koulutuksensa kotikoulutuksen kautta.

Televisio-ura: Chanel tapasi ensimmäisen kerran Rob Dyrdek 20-vuotiaana, ja hän alkoi työskennellä hänelle vastaanottovirkailijana, kun hän keskittyi todellisuusnäyttelyynsä, Rob Dyrdekin fantasiatehtaaseen. Chanel käytti tätä yhteyttä aloittaakseen näyttelijänä työskentelyn monissa MTV-ohjelmissa, debytoidensa The Hard Times of RJ Bergerin kanssa. Sitten Chanel alkoi ilmestyä Dyrdekin rinnalla Naurettavuus-todellisuudessa, jossa isännät katsovat online-videoita.

Lopuksi hän esiintyi myös Fantasy Factory -elokuvassa ensimmäistä kertaa näyttelyn viidennen kauden aikana. Hän jatkoi esiintymistä Ridiculousness- ja Fantasy Factory -elokuvissa seuraavana hetkenä, ja hän vakiinnutti itsensä myös ääninäyttelijänä, jolla oli rooli animaatiosarjassa Wild Grinders. Vuonna 2017 hän varasi myös toistuvan roolin Love & Hip-Hop: Hollywoodin neljännellä kaudella.

Hänet oli hillitty / Getty Images

Musiikin ura: Chanel West Coast aloitti musiikkiuransa pian aloitettuaan työn MTV: n kanssa. Vuonna 2009 hän aloitti yhteistyön useiden muiden taiteilijoiden kanssa ja nauhoitti debyyttinsä 'Melting Like Ice Cream' Tiffanie Andersonin kanssa. Hänen seuraavat kappaleensa olivat 'PHAMOUS' ja 'I Love Money'. Vuonna 2012 Lil Wayne allekirjoitti hänet levy-yhtiölleen Young Money Entertainment. Tämä johti hänen ensimmäisen miksauksen, 'Now You Know', julkaisemiseen vuonna 2013. Hän teki yhteistyötä tämän julkaisun kanssa useiden taiteilijoiden kanssa, mukaan lukien Snoop Dogg, Ranskan Montana, Robin Thicke ja monet muut. Sitten Chanel mainosti mixtapea useilla kiertueilla.

Hänen toisen miksauksensa on otsikko 'WAVES', ja siinä esiintyvät taiteilijat kuten YG ja B-Real. Vuonna 2014 hän ilmoitti tulevasta studioalbumista ja alkoi julkaista kappaleita, kuten 'Blueberry Chills', mukana Honey Cocaine. Seuraavien vuosien aikana Chanel jatkoi kappaleiden, kuten 'Miles and Miles' ja 'Bass in the Trunk', julkaisemista, jotka myöhemmin esiintyisivät hänen debyyttialbumillaan.

Kiinteistöt: Vuonna 2019 Chanel West Coast osti 1,65 miljoonan dollarin kiinteistön Hollywood Dellin Hollywood-naapurustossa Los Angelesista. Koti on hiljattain kunnostettu vuodesta 2018 lähtien, ja siinä on kunnioitettava 2600 neliömetrin asuintila. Kovapuulattiat, stukkolattiat ja 2 auton autotalli tekevät tästä ominaisuudesta myös erottuvan.

Chanelin länsirannikon nettovarallisuus

Chanelin länsirannikko

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. syyskuuta 1988 (32 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: TV-persoonallisuus, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, räppäri, malli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu