Channing Tatum Nettovarallisuus

Paljonko Channing Tatum on arvoinen?

Channing Tatumin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Channing Tatumin nettovarallisuus ja palkka : Channing Tatum on amerikkalainen näyttelijä, tanssija, tuottaja ja malli, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hän on todellakin erittäin palkattu näyttelijä, mutta hän on ollut ainakin kerran palkattu näyttelijä maailmassa kiitos erittäin tuottoisen sopimuksen, joka maksoi Magic Mike -elokuvalle, jonka hahmottelemme alla. Channing ansaitsi noin 90 miljoonaa dollaria ennen veroja (ennen avioeroa) kahdesta Magic Mike -elokuvasta.

Aikainen elämä: Channing Tatum syntyi 26. huhtikuuta 1980 Cullmanissa, Alabamassa, Kay Tatumin ja Glenn Tatumin (lentoyhtiön työntekijä ja rakennusurakoitsija) poika. Hänet kasvatettiin maaseudulla Mississippin lahdella lähellä Mississippi-jokea. Hän oli aktiivinen urheilussa aikuisena ja hänellä oli vaikeuksia koulutyössä ADD: n ja dysleksian diagnoosin vuoksi. Tatum osallistui Gaitherin lukioon Tampassa, Floridassa, ja Glenville State Collegessa Länsi-Virginiassa jalkapallo-apurahalla. Myöhemmin hän jätti palata kotiin, jossa hän työskenteli satunnaisia ​​töitä. Hän aloitti katontekijänä, ja lopulta hänestä tuli strippari paikallisessa yökerhossa salanimellä Chan Crawford.

Ura : Tatumin ensimmäinen showbiz-maku tuli, kun hänet valettiin tanssijana Ricky Martinin She Bangs -videoon vuonna 2000, ja hänelle maksettiin työstä 400 dollaria. Hänet löysi mallilahjapartneri, ja hänet allekirjoitettiin Page 305 Modeling Agency -yhtiön kanssa. Hän aloitti mallinnuksen suurille nimille kuten Gap, Armani, Dolce & Gabbana ja Abercrombie & Fitch, ja lopulta muutti Mountain Dew- ja Pepsi-kanavien kansallisiin TV-mainoksiin vuonna 2002. Tatum allekirjoitti Ford Modelsin kanssa New Yorkissa ja jatkoi työskentelyä. heidän kanssaan, kunnes hän alkoi harjoittaa näyttelijärooleja.

Channingin ensimmäinen elokuvarooli oli Amanda Bynesia vastapäätä elokuvassa Hän on mies (2006). Myöhemmin samana vuonna Tatum sai uraauurtavan roolinsa, kun hän näytteli Jenna Dewania vastapäätä kriittisesti panostetussa, mutta lipputulot voittaneessa Step Up -elokuvassa. Vuosina 2006-2009 Tatum esiintyi seitsemässä elokuvassa.

Ensin hän kokeili kättään tuottaessaan A Guide to Recogniising Your Saints -tapahtumassa, yhdessä Dito Montielin kanssa yhteistuottajana. Tatum näytti pääosassa Sean McArthur, nuori hustler, joka ansaitsee elantonsa lippujen päänahkaamisesta New Yorkissa. Alkuvuodesta 2012 Tatum antoi lausunnon Details-lehdelle, että hän halusi työskennellä kaikkien elokuvien tuottajana, joissa hän tähditti tulevaisuudessa, koska hän halusi panoksen alusta asti kunkin elokuvan luomisessa. Hän ja hänen vaimonsa (Jenna Dewan) ja Reid Carolin, heidän tuotantokumppaninsa, allekirjoittivat tuotantosopimuksen Relativity Media -yhtiön kanssa kaikista tuolloin kehitetyistä elokuvista.

2012 oli valtava vuosi Tatumille. Hän esiintyi yhdessä Steven Soderberghin Haywire-elokuvassa, Rachel McAdamsin kanssa The Vow -elokuvassa ja yhdessä Jonah Hillin kanssa 21 Jump Street -elokuvassa. Lisäksi hänellä oli nimirooli kriitikoiden ja yleisön ylistämässä osumassa Magic Mike, roolissa, joka vei hänet valokeilaan. Steven Soderberghin ohjaama ja Tatumin tuottama juoni perustui löyhästi Tatumin kahdeksan kuukauden kokemukseen työskentelystä miespuolisena stripparina Floridassa. Elokuvassa näyttelivät myös Joe Manganiello ja Matthew McConaughey. He työskentelivät vaatimattomalla 7 miljoonan dollarin budjetilla, ja elokuva jatkoi yllätyksenä lipputulot, joka keräsi maailmanlaajuisesti 167 221 571 dollaria. Se sai ylivoimaisesti myönteisiä arvosteluja, ja se oli listattu monien kriitikoiden kymmenen vuoden listalle. Tatum vieraili isäntänä Saturday Night Live samana vuonna, ja marraskuussa 2012 hänet nimitettiin People-lehden Sexiest Man Alive -elokuvaksi.

Channing Tatum Nettovarallisuus

(Kuva: Chris Jackson / Getty Images for Universal)

Vuonna 2012 Tatum aloitti jälleen Soderberghin kanssa näyttelemään sivuvaikutuksia Rooney Maran ja Jude Lawin rinnalla. Hän esiintyi Valkoinen talo Down -elokuvassa, toisessa toimintaelokuvassa, vuonna 2013. Tatum toisti pääroolinsa 21 Jump Streetiltä onnistuneessa jatko-osassa, 22 Jump Street (2014.) Myöhemmin vuonna 2014 hän näytteli Steve Carellin kanssa Foxcatcherissa. Elokuva oli ehdolla useille arvostetuille palkinnoille, mukaan lukien Oscar-palkinto ja ehdokkuus Golden Globe -elokuvan parhaaksi elokuvaksi. Myöhemmin hän toisti Mike-roolinsa Magic Mike'n jatko-osassa Magic Mike XXL, jonka hän myös tuotti yhdessä. Vuonna 2015 hän näytteli eeppisessä scifi-elokuvassa Jupiter Ascending.

Tatum jatkaa sekä toimimista että raskasta kättä tuotannossa. Hän perusti vielä kaksi tuotantoyritystä, 33andOut Productions ja Iron Horse Entertainment. Hän on voittanut yli 20 palkintoa, mukaan lukien People's Choice Award for Favorite Movie Actor vuonna 2016.

Channing Tatumin Magic Mike -palkkapäivä : Channing otti suuren riskin elokuvassa Magic Mike. Sen sijaan, että rahoittaisit elokuvaa perinteisessä järjestelmässä, jossa elokuvastudio kerää rahat ja ottaa kaikki voitot, Channing ja tuottaja Steven Soderbergh rahoittivat itse 7 miljoonan dollarin budjetin ja maksoivat Warner Brothersille kiinteän maksun elokuvan levittämisestä. Magic Mike oli loistava hitti lipputulojen kuittien, suoratoiston ja DVD-myynnin suhteen. Tuloksena sekä Channing että Soderberg ansaitsivat 60 miljoonaa dollaria. Duo ansaitsi vielä 30 miljoonaa dollaria kappale toisesta elokuvasta.

Henkilökohtainen elämä: Channing tapasi Jenna Board He nousivat naimisiin 11. heinäkuuta 2009 Malibussa. Heidän tyttärensä Everly syntyi Lontoossa (jossa pariskunta oli asunut Jupiter Ascendingin kuvaamisen aikana) toukokuussa 2013. Huhtikuussa 2018, lähes 9 vuoden avioliiton jälkeen, Tatum ja Dewan ilmoittivat eroavansa. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen marraskuussa 2019. Koska he menivät naimisiin erittäin onnistuneiden vuosien aikana Channingille, Jennalle uskotaan maksaneen avioerot 20-30 miljoonan dollarin alueella, mukaan lukien kiinteistöt ja jatkuva puolisotuki.

Vuonna 2018 Tatum alkoi seurustella laulaja Jessie J.: n kanssa. He kaksi erosivat lyhyesti vuonna 2019, mutta sovittuina vuoden 2020 alussa.

Kiinteistöt : Vuonna 2008 Channing ja Jenna maksoivat 2,6 miljoonaa dollaria rinteessä sijaitsevasta kodista LA: n Laurel Canyonissa. Helmikuussa 2018 kanavat maksoivat 6 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsissä Kaliforniassa. He eivät enää omista Laurel Canyonin kotia ja avioeron jälkeen Jenna piti Beverly Hillsin kotia. Muuttamisensa jälkeen Channing vuokrasi kodin LA: n San Fernandon laaksoon 25000 dollaria kuukaudessa. Tämän kirjeen kirjoittamisen jälkeen ei ole selvää, onko hän hankkinut itselleen uuden pääasunnon.

Channing Tatum Nettovarallisuus

Channing Tatum

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. huhtikuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, malli, tanssija, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu