Chappelle ei ole yksin myydyissä Vegas-esityksissä

Tässä 27. lokakuuta 2019 arkistokuvassa Dave Chappelle saapuu Kennedy Center for the Performing ...Dave Chappelle saapuu 27. lokakuuta 2019 arkistokuvassa Kennedyn esittävän taiteen keskukseen saadakseen 22. vuosittaisen Mark Twain -palkinnon amerikkalaisesta huumorista Dave Chappellelle Washingtonissa. Chappelle testasi positiivisen koronaviruksen juuri ennen torstaina 21. tammikuuta suunniteltua komediaesitystä, joka pakotti hänen tulevat esiintymisensä perumaan, tiedottaja sanoi. (Kuva: Owen Sweeney/Invision/AP, tiedosto) Mainoskuva Dave Chappelle-Joe Roganin pääesityksestä, joka on suunniteltu MGM Grand Garden Arenalle 9. heinäkuuta 2021. (MGM Resorts International) Terry Bradshaw, mukana Anne Martinezin (vasemmalla) ja Lorena Perilin kanssa, on palannut Luxorin Atrium Showroomiin 31 näytökseen 19. maaliskuuta alkaen. (Wicked PR)

Perjantai -iltana MGM Grand Gardenin headliner tarvitsi vain muutaman kohdevalon, cocktailin ja näennäisen rajoittamattoman savukkeen.

Dave Chappelle hallitsi jälleen Grand Gardenissa täyttäen neljä näyttelyä peräkkäisinä viikonloppuina, mukaan lukien hänen esiintymisensä Joe Rogan ja Tom Segura laskussa tänä viikonloppuna. Näyttelyt olivat puhelimettomia, eli sähköisiä viestintälaitteita pussitettiin Yondr-merkkisissä koteloissa ennen esitystä.

Se oli koko raskaan sarjan komedia, ja yleisö oli melkein uupunut jo ennen Chappellen saapumista sekä Seguran ja Roganin energisten sarjojen jälkeen. Seguran pitäisi saada palkinto virheellisestä materiaalista. Loppuosa oli sekä hauska että väärin.Mutta hei, ei puhelimia, ei huolta sosiaalisen median iskuista.

Suuntana… @joerogan #DaveChappelle @MGMGrand #RJNyt @reviewjournal pic.twitter.com/rhrGnh0qBU

- John Katsilometes (@johnnykats) 10. heinäkuuta 2021

Liiketoiminnallisesti Chappelle on yksi myydyimmistä pääesiintyjistä kahden viime viikonlopun Las Vegasissa. Hän myi Grand Gardenin neljään esitykseen noin 10 000 lipulla.

parhaat show't las vegasissa 2016

Stripin yli liput esityksiin ja urheilutapahtumiin liikkuvat epätavallisen nopeasti.

Tämä on suurin kahden viikon juoksu, jonka olen nähnyt neljännesvuosisadan liiketoiminnassa Las Vegasissa, sanoo Ken Solky välityspaikalta LasVegasTickets.com . Olemme myyneet kaiken pois haukasta.

Chappellen esitykset ja Bruno Marsin avaaminen kaksi viikonloppua Park MGM: ssä ovat asettaneet vauhdin. Garth Brooksin show lauantaina Allegiant Stadiumilla myytiin alun perin myyntiin helmikuussa 2020. UFC -ottelu välillä Conor McGregor ja Dustin Poirier T-Mobile Arenalla nosti saman päivän hintoja 1000 dollaria vain päästäkseen ovesta ja ylöspäin 15 000-20 000 dollaria premium-rengaspuolen istuimista.

Solkyn yritys näyttää vahvaa myyntiä niille, joiden odotetaan pakkaavan teattereita, mukaan lukien Usher, Morrissey, Keith Urban, Rod Stewart ja Pisto Caesars Palacen Colosseumissa ja Celine Dion, Carrie Underwood, Katy Perry ja Luke Bryan Residencen Las Vegasin teatteriin tulevat residenssit.

Seuraava supertähtien otsikkosarja, Usherin juoksu Colosseumilla, avataan perjantaina. Hänen kahdeksan ensimmäistä päivämääräänsä myytiin tarpeeksi voimakkaasti huhtikuussa, joten paikan promoottori Live Nation lisäsi kuusi lisää elokuulle. Kahdeksan ensimmäistä ovat nyt loppuunmyytyjä (muutamaa yksittäistä lippua lukuun ottamatta), ja kuusi lisättyä päivämäärää ja neljä uudenvuoden viikon esitystä ovat kaikki loppuunmyytyä.

Kaiken kaikkiaan Usher on myynyt jo 61 000 istumapaikkaa (lähes tarpeeksi täyttämään Allegiant -stadionin itse) 18 näytöksessä. Live Nationin Las Vegasin johtajana Amanda Moore sanoo Usherin asuinpaikasta, Se on hirviö.

Miley Cyrus' kertaluonteinen Resorts Worldin Ayu Dayclubissa ja Justin Bieberin Pienikapasiteettinen lauantai Encore Theatressa Wynn Las Vegasissa, myös loppuunmyyty.

Myös tuotantoresidenssinäytökset täyttyvät. Kuten raportoitu, Caesars Palacen absintti esittää 16 esitystä viikossa. David Copperfield on palannut tavalliseen korkeaseen volyymiinsa 15 viikossa MGM Grandissa. Solky sanoo, että liput Bellagion ja Mysteren palaaviin Cirque -esityksiin O ovat vähissä.

Pienikapasiteettiset esitykset (tai pienikokoiset teollisuuden kielet) tuntevat myös työn. Ota Xavier Mortimer uusi residenssinäytös The Stratissa, jossa hän on myynyt yli 280 lippua klo 18.00. esityksiä. Se on yli kaksi kertaa enemmän kuin hän myi The Magic Attic at Bally'sissa juuri ennen kuin COVID sulki kaupungin.

Näemme A-listereita, yritysjohtajia, paikallisia, Solky sanoo. Ihmiset rakastavat tulla tänne. Ihmiset rakastavat olla täällä.

kuinka paljon daniel radcliffe tienasi jokaisesta Harry Potterista

'MML' todellisuudessa

Kun olemme kiertäneet kaiken uudelleenavaavan rehun, ymmärrämme, että turvallisuus on edelleen Vegasissa ja kaikkialla muualla. HBO Max -kilpailuohjelma Todellinen taikuus Mike, kuvaukset Sahara Las Vegasissa, etenevät COVID -epidemian vuoksi. Näyttelyn tuotantomiehistön kolme työntekijää testasivat positiivisesti perjantaina.

Osana kaikkien tuotannon työntekijöiden tiukkaa testausta kolme miehistön jäsentä testasi positiivisesti COVID-19-viruksen, tuotanto sanoo tiedotteessa. Alan ohjeiden mukaisesti tuottajajäsenet ovat eristyksissä, ja kaikki rokottamattomat läheiset kontaktit vaaditaan karanteeniin. Kuvaus jatkuu aikataulun mukaisesti.

Ei tiedetä, näkyykö tämä positiivinen testi esityksen lopullisessa muokkauksessa. Live -tuotannon on määrä palata uuteen teatteriinsa, jota käytetään myös HBO -projektiin, 27. elokuuta.

Ilmaa se

Terry Bradshaw palata laulamiseen, tanssimiseen ja tarinankerrontaan on järjestetty 9. syyskuuta Luxorissa. Love Bradshaw ja hänen taustayhtyeensä Smokinin johdolla Joe Kirjoita. Yksityiskohdat tulossa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Donny Osmondin (@donnyosmond) jakama viesti

Hienoja hetkiä sosiaalisessa mediassa

Donny Osmond julkaisi IG: ssä satunnaisen kävelyn Stripillä ja huomasi hänen kuvansa Harrahin puolella. Osmond saa potkun tästä ylimitoitetusta kyltistä. Donny & Marie -kuvat Flamingossa olivat jatkuvaa visuaalista täydennystä Stripille 11 vuoden ajan.

Cool Hang Alert

Broadwayn lahjakkuus on edustettuina Italian American Clubissa klo 18.30. Sunnuntai kanssa Brent Barrett (Chicagon ja Phantomin kuuluisuudesta) ja hänen pianistibändinsä Philip Fortenberry , saksofoni Eric Tewalt, rumpali James Griffin , ja basisti David Ostrem. Joan Sobel ja Bernard Blanks ovat vierailevia laulajia. Michael grimm on palannut keskiviikkona, ja Michael Shapiro Huoleton Vegasissa rock -trio on torstaina poppin ’IAC Showroomissa. Ota yhteyttä klubiin varauksia varten.