Charlie Sheen nettovarallisuus

Paljonko Charlie Sheen Worth on?

Charlie Sheenin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Charlie Sheenin nettovarallisuus ja palkka : Charlie Sheen on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Charlie sheen syntyi Carlos Irwin Estevez 3. syyskuuta 1965 New Yorkissa. Hänen isänsä on näyttelijä Martin Sheen . Charlien kiinnostus näyttelemiseen kehittyi varhaisessa iässä, kun hän otti tukevan roolin yhdessä isänsä elokuvista yhdeksänvuotiaana. Hän teki myös omia elokuviaan ei-vielä tunnettujen ystävien kanssa, kuten Chris Penn ja Rob Lowe . Charlie Sheenin suuri tauko tuli vuonna 1984 julkaisemalla Red Dawn, ensimmäinen elokuva, joka on koskaan julkaistu PG-13-luokituksella. Siitä lähtien Charlien ura lähti liikkeelle. Pian hänellä oli johtava rooli palkituissa elokuvissa, Platoon ja Wall Street.

Sheenin ura ei koskaan menettänyt vauhtia roolien ansiosta elokuvissa, kuten Nuoret aseet, Men at Work (molemmissa mukana Sheen isoveljen ja muiden näyttelijöiden rinnalla) Emilio Estevez ), Hot Shots!, Kolme muskettisoturia ja Money Talks. Hän on myös kuvannut itseään lukuisissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, kuten Being John Malkovich, Pauly Shore on kuollut ja The Big Bang Theory. Sheen ansaitsi tähtensä Hollywoodin kuuluisuudella vuonna 1994. Hän hyppäsi pienelle näytölle, kun hän korvasi Michael J.Fox kahden viimeisen kauden aikana komediasarja Spin City, rooli ansaitsi Sheenille ensimmäisen Golden Globe -palkinnon. Vuodesta 2003 vuoteen 2011 Sheen esiintyi komediassa Kaksi ja puoli miestä. Rooli voitti hänelle lukuisia palkintoja, kuten Golden Icon Award ja ALMA Award. Kaksi ja puoli miestä -aikana Charlie oli television eniten palkattu näyttelijä, ansaitsemalla 1,25 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Vuonna 2011 Charlie erotettiin kahdesta ja puolesta miehestä saatuaan kiistanalaisen ja julkisen taistelun näyttelyn luojan kanssa Chuck Lorre . Hän palasi nopeasti uudella Anger Management -esityksellä, joka esitettiin FX-verkossa vuoteen 2014 asti.

Charlie Sheen Palkka:
Kuinka paljon Charlie Sheen teki jaksoa kohden kahden ja puolen miehen joukosta? 1,25 miljoonaa dollaria. Se teki hänestä tuolloin eniten palkatun henkilön televisiossa. Inflaation mukauttamisen jälkeen tämän määrän arvo on tänään noin 2 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Ainoat näyttelijät, jotka ovat ansainneet jaksokohtaisen korkeamman palkan, ovat Reese Witherspoon ja Jennifer Aniston, jotka molemmat ansaitsivat 2 miljoonaa dollaria rooleistaan ​​'The Morning Show', ja Sara Jessica Parker, joka ansaitsi 3,2 miljoonaa dollaria jaksoa kohden Sex and the Cityssä vuosina 2001-2004 Sarahin palkka jaksoa kohti on inflaatiokorjattu ekvivalentti ansaita 4,332 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina.

(Kuva: Michael Buckner / Getty Images)

Vihan hallitseminen ja taloudelliset ongelmat:
Kahden ja puolen miehen päivän huipulla Charlie oli jatkuvasti eniten palkattu henkilö televisiossa, joka toi kotiin jopa 40 miljoonaa dollaria vuodessa, kun syndikaatiopisteet sisältyivät. Jopa erotettuaan kaksi ja puoli miestä Charlie laskeutui FX: lle sopimuksella, jolla oli kyky tulla erittäin tuottoisaksi. Sheen allekirjoitti ns. 10/90 -sopimuksen tähdittääkseen sarjassa `` Anger Management ''. 10/90-sopimuksella Charlien kaltaiselle tähdelle annetaan epätavallisen suuri prosenttiosuus syndikaation omistuspisteistä, tässä tapauksessa 30% verrattuna normaalimpiin 1-3%: iin. Charlie suostuu myös tekemään valtavan jaksokohtaisen palkkaleikkauksen tietäen, että hänen tarvitsee vain lyödä tämä maaginen syndikaatiopotti ja hän saa mielettömän omaisuuden.

Anger Managementin tapauksessa, jos ensimmäiset 10 jaksoa säilyttävät tietyn luokitustason, verkko, tässä tapauksessa Lionsgate, tilaa vielä 90 jaksoa. Sitten olettaen, että tietyt luokitustasot säilyivät, Charlie olisi saanut 30% voitoista, kun näyttely myytiin syndikaatioon. Ja 30% voitoista teoriassa olisi voinut olla satoja miljoonia dollareita. Valitettavasti Anger Managementin arviot olivat melko kauhistuttavia, varsinkin toisella kaudella. Kun 100 jaksoa tuotiin syndikaatiomarkkinoille, kysyntä oli hyvin heikkoa. Tämän kirjoituksen jälkeen näyttely ei ole vieläkään tuottanut voittoa, ja siksi Charlie ei ole saanut valtavia käteisvarojaan. Toukokuussa 2016 TMZ ilmoitti, että Charlie ei ole saanut yhtään maksua syndikaatiosta. Massiivinen epäonnistuminen herra Sheenille, joka muuten olisi voinut ansaita miljoonia perinteisemmällä TV-sopimuksella.

Charlie Sheenin nettovarallisuus - lasku :

Charlien henkilökohtainen elämä on aina ollut erittäin arvaamatonta ja kallista. Ennen syyskuuta 2016 Charlie maksoi 110 000 dollaria kuukaudessa kahdelle entiselle vaimolle. Kun Charlie haastoi maksujen vähentämistä heikentyneen taloudellisen tilanteensa vuoksi, tuomari muutti kuukausittaisen puolisonsa maksun 25 000 dollariin entiseltä. Hän maksaa edelleen 500 000 dollaria vuodessa lastensa tukemiseksi. Oikeudenkäynneissä Charlie väittää olevansa 12 miljoonaa dollaria velkaa, jotka koostuvat pääasiassa erilaisista kiinnityksistä. Hän väittää myös, että hänen kuukausitulonsa ovat pudonneet kaikkien aikojen huipusta 600 000 dollarista noin 167 000 dollariin. Charlien kuukausittaiset sairauskulut maksavat tällä hetkellä 25 000 dollaria. Hän väittää myös käyttäneensä 10 miljoonaa dollaria viimeisten neljän vuoden aikana ihmisten kanssa, jotka uhkaavat julkistaa hänen HIV-asemansa. Lopuksi on hyvin dokumentoitu, että Charlie on käyttänyt miljoonia huoria ja huumeita elämänsä aikana. Elokuussa 2018 Charlie toimitti Los Angelesin tuomioistuimelle asiakirjan, jossa sanottiin, että hänellä on 'merkittävä tulojen lasku' ja 'hän on vakavassa finanssikriisissä ja hänen nimensä on alle 10 miljoonaa dollaria'. Hän väitti myös, että hän ei kykene suorittamaan kuukausittaisia ​​lapsi- ja puolisotukimaksujaan, koska hän 'ei ole löytänyt tasaista työtä ja [on] ollut mustalla listalla viihdeteollisuuden monilla aloilla '. Vuonna 2019 hän melkein menetti ensisijaisen LA-kotinsa sulkemiseen. Hän käytti 7,2 miljoonaa dollaria kotiin vuonna 2006 ja yritti löytää ostajan 10 miljoonalle dollarille vuonna 2018. Huhtikuussa 2019 hän laski kysyttävän hinnan 7,99 miljoonaan dollariin. Hän myi samanlaisen kiinteistön samalla alueella 400000 dollarin tappiota vastaan ​​vuonna 2015.

Charlie Sheen nettovarallisuus

Charlie Sheen

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. syyskuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä, televisiotuottaja, televisio-ohjaaja, elokuvaohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Charlie Sheenin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Pelottava elokuva 5 250 000 dollaria
  • Kaksi ja puoli miestä 350 000 dollaria / jakso
  • Spin City 2 750 000 dollaria
  • Ei käytännesääntöjä 2 000 000 dollaria
  • Shadow Conspiracy 4 000 000 dollaria
  • Saapuminen 5 250 000 dollaria
  • Terminaalin nopeus 6 000 000 dollaria
  • Kolme muskettisoturia 4 000 000 dollaria
  • Kuumat laukaukset! Jaa kaksi 4 000 000 dollaria
  • Kolme tielle 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu