Chelsea Clintonin nettovarallisuus

Paljonko Chelsea Clinton on arvoinen?

Chelsea Clintonin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Chelsea Clintonin nettovarallisuus: Chelsea Clinton on Yhdysvaltain entisen presidentin tytär Bill Clinton ja entinen Yhdysvaltain ulkoministeri / senaattori Hilary Clinton. Chelsea Clintonin nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Chelsea Clinton ansaitsi nettovarallisuutensa urallaan McKinsey & Companyn konsulttiyrityksessä ja toimi eri johtokunnissa, kuten Internet-yhtiössä IAC.

Aikainen elämä: Chelsea Victoria Clinton syntyi 27. helmikuuta 1980 Little Rockissa, Arkansasissa. Hänen isänsä Bill oli ensimmäisellä kaudella Arkansasin kuvernöörinä. Hillary huomautti, että kun hän ja Bill Clinton kuulivat Judy Collinsin vuonna 1960 tekemän Joni Mitchellin 'Chelsea Morning' -tallenteen, hän sanoi, että jos heillä on koskaan tytär, hänelle tulisi antaa nimi Chelsea. Clinton on akateemisesti taipuvainen kuin hänen vanhempansa ja luki kolmivuotiaana. Hän ohitti kolmannen luokan. Vuonna 1993 hänen isänsä valittiin Yhdysvaltain 42. presidentiksi ja perhe muutti Washingtoniin, jossa Chelsea kävi Sidwell Friends Schoolissa. Vuonna 1997 hän oli National Merit Scholarship semifinalisti. Hän valmistui lukiosta samana vuonna. Hänen isänsä oli luokan puhuja. Bill Clinton sanoi puheessaan: 'Osa meistä haluaa pitää sinut jälleen kerran.' Sidwellin ystävyyskoulua pidetään suurelta osin 'Washington DC: n Harvardin yksityiskouluina'. Sasha ja Malia Obama osallistuivat myös Sidwelliin.

Clinton meni yliopistoon Stanfordin yliopistoon Palo Altoon Kaliforniassa. Hän valmistui korkeimmalla arvosanalla vuonna 2001 kandidaatin tutkinnolla historiassa. Sitten hän ilmoittautui Oxfordin yliopistoon saadakseen MPhil-tutkinnon kansainvälisissä suhteissa vuonna 2003. Vuonna 2010 hän sai MPH-tutkinnon Columbian yliopiston kansanterveyskoulussa. Vuonna 2012 hän aloitti opettamisen Columbiassa.

Noam Galai / Getty Images

Ura: Valmistuttuaan Stanfordista ja Oxfordista Clinton työskenteli McKinsey & Company ja Avenue Capital Groupissa ennen kuin hänestä tuli Clinton Foundationin varainhankintaviikon varapuheenjohtaja ja sitten säätiön varapuheenjohtaja. Hän toimii American Ballet Schoolin hallituksessa ja IAC: n hallituksessa. NBC palkkasi Chelsean, jolla on erityinen kirjeenvaihtaja vuoden 2011 lopulla. Kolmen kuukauden keikka antoi hänelle mahdollisuuden jatkaa työskentelyä Clinton-säätiössä ja työskennellä jatko-opinnoissaan. Helmikuussa 2012 NBC uudisti sopimuksensa. Hän jätti työpaikan loppukesällä 2014.

Clinton oli ollut merkittävä osa Bill, Hillary & Chelsea Clinton -säätiötä vuodesta 2011. Hän on sen hallituksen jäsen, pitää maksettuja puheita ja lahjoittaa palkkansa näistä puheista takaisin säätiölle. Clinton-säätiö keskittyy maailmanlaajuisen terveyden parantamiseen, naisten mahdollisuuksien luomiseen ja talouskasvun edistämiseen.

Clinton on kirjoittanut viisi lasten kuvakirjaa: Vuoden 2015 '' Sinun maailmasi: Hanki tietoa, inspiroi ja mene mukaan '', 2017: n '' Hän jatkoi: 13 amerikkalaista naista, jotka muuttivat maailmaa (josta tehtiin musikaali) '', vuoden 2018 '' Hän jatkui ''. Ympäri maailmaa: 13 naista, jotka muuttivat historiaa ja 'Aloita nyt!: Voit tehdä eron', ja vuoden 2019 luvut 'Älä anna heidän kadota: 12 uhanalaista lajia ympäri maailmaa'. Hänen toinen ja kolmas lastenkirjansa oli välitön bestselleri.

Vuonna 2020 paljastettiin, että Clinton työskentelee olympiaaiheisen lasten kirjan parissa. Se on hänen She Persisted -sarjansa kolmas kirja, ja siinä keskitytään naisiin urheilussa. Hän jatkoi urheilua: amerikkalaiset olympialaiset, jotka muuttivat peliä.

Clintonin lapsikirjoja julkaiseva Philomel Books -lehti on myös sarja sarjakirjoja 80-sivuisista tarinoista Clintonin She Persisted -sarjan naisista. Chelsea ja Hillary Clinton kirjoittavat eteenpäin kirjat Harriet Tubmanista, Sureme Court Justice Sonia Sotomayorista ja Oprah Winfreystä aloittaakseen sarjan.

Hän on myös kirjoittanut tieteellisen kirjan globaalista terveyspolitiikasta nimeltä 'Governing Global Health: Who Runs the World and Why?' vuonna 2017 . Vuonna 2019 hän kirjoitti äitinsä kanssa kirjan nimeltä The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience. Hän ja hänen äitinsä menivät kiertueelle mainostamaan kirjaa.

Hän on myös kirjoittanut lukuisia artikkeleita ja mielipiteitä, jotka on julkaistu tärkeimmissä tiedotusvälineissä, kuten CNN.com, Time-lehti, Huffington Post, Refinery 29 ja muut.

Heinäkuussa 2020 Clinton ilmoitti aikovansa perustaa Metrodora Ventures -nimisen pääomasijoitusyhtiön. Hän on työskennellyt tämän liiketoimintasuunnitelman parissa useita kuukausia ja ilmaissut kiinnostuksensa tulla sijoittajaksi ainakin kahteen terveydenhuollon alan startupiin, mukaan lukien unikonsiementerveyden tukisovellus.

Hillary Clintonin presidenttikampanjat: Clinton aloitti kampanjan Iowassa tukeakseen äitinsä tarjousta demokraattisen presidentin ehdokkaaksi joulukuussa 2007. Hän esiintyi eri puolilla maata, lähinnä yliopistokampuksilla. Viiden kuukauden aikana Chelsea puhui äitinsä ehdokkuudesta 100 korkeakoulussa. Hillary Clinton menetti demokraattisen ehdokkaan vuoden 2008 kilpailussa Barack Obamalle.

Clinton osallistui myös aktiivisesti äitinsä presidentinvaalikampanjaan vuonna 2016. Hän esiintyi yli 200 julkisessa tapahtumassa eri puolilla maata. Heinäkuussa 2016 hän esitteli äitinsä Philadelphian demokraattisessa kansalliskokouksessa hyvin henkilökohtaisella ja emotionaalisella kunnioituksella koskien omaa kasvatustaan ​​ja kuvailemalla äitinsä sitoutumista asioihin ja julkiseen palveluun.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 2010 Clinton meni naimisiin sijoituspankkiirin kanssa Marc Mezvinsky . Clintonit ja Mezvinsky-perhe olivat ystäviä 1990-luvulla, ja heidän lapsensa tapasivat viikonloppuna demokraattisessa poliittisessa retriitissä Hilton Head Islandilla, Etelä-Carolinassa. Pari kihlasi kiitospäiväviikonloppuna vuonna 2009, ja kuherruskuukauden jälkeen he asettuivat New Yorkin Gramercy Park -alueelle. He menivät naimisiin uskontojenvälisessä seremoniassa (Mezvinsky on juutalainen ja Clinton metodisti) Rhinebeckissä, New Yorkissa. Vastaanotto pidettiin Astor Courtsissa, joka on näkymät Hudson-joelle Kathleen Hammerin kotona, joka oli aikoinaan tuottaja Oxygen Mediassa. 17. huhtikuuta 2014 Clinton ilmoitti New Yorkin foorumilla, että hän ja Marc odottavat ensimmäistä lastaan.

Heidän ensimmäinen lapsensa, tytär nimeltä Charlotte, syntyi 26. syyskuuta 2014. Heidän toinen lapsi, poika Aidan, syntyi 18. kesäkuuta 2016. Heidän kolmas lapsi, Jasper-poika, syntyi 22. heinäkuuta 2019. .

Chelsea Clinton täytti 40 vuotta helmikuussa 2020. Vuonna 2001 haastattelussa hänen isänsä säteili ylpeydestä, kun hän sanoi New York Timesin haastattelussa, että tyttärellä on 'äitinsä luonne ja isänsä energia'.

Vuonna 2020 Chelsea Clinton huomautti, että ihmiset kuolivat koronaviruspandemiaan johtuen presidentti Donald Trumpin epäonnistumisesta hallita sitä tai keksimään minkäänlaista toteuttamiskelpoista suunnitelmaa sen leviämisen hillitsemiseksi.

Heinäkuun alussa 2020 Clinton twiittasi tukemaan konfederaation kenraalien mukaan nimettyjen koulujen nimien muuttamista Virginian Hanoverin läänissä. Hän kirjoitti: 'En asu Hannoverin piirikunnassa Virginiassa, mutta olen vanhempi. Meillä ei pitäisi olla kouluja, jotka juhlivat orjuuden ja valkoisten ylivaltaiden perintöä tässä maassa. Kaikki lapsemme ansaitsevat parempaa. ' Esimerkiksi yksi Hannoverin läänin kouluista on nimeltään Stonewall Jackson Middle School. Toinen on Lee-Davisin lukio. NAACP: n Hannoverin läänin osasto haastaa nimien muuttamista. 14. heinäkuuta 2020 Hannoverin läänin koululautakunta äänesti 4-3 nimetä kaksi koulua, jotka on nimetty konfederaation armeijan johtajien mukaan.

Palkan kohokohdat: Tammikuussa 2020 SEC-hakemuksessa paljastettiin, että Chelsea on ansainnut 9 miljoonaa dollaria korvausta IAC: lta, jossa hän on toiminut hallituksen jäsenenä Barry Dillerin rinnalla. Hän oli aiemmin Internet-yrityksen Expedian hallituksen jäsen, jossa hän ansaitsi 250 000 dollaria vuodessa peruspalkasta. Hän ansaitsi 60000 dollaria NBC: ltä vuosina 2013 ja 2014.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 Marc ja Chelsea ostivat kolmen makuuhuoneen, 1922 neliöjalan huoneisto Manhattanin keskustasta 4 miljoonalla dollarilla. Huoneisto on kymmenennessä kerroksessa, ja siinä on avoin kokin keittiö, jossa on olohuone ja ruokasali loistavien kymmenen jalan kattojen alla.

Vuonna 2013 Mezvinsky ja Clinton myivät tämän huoneiston hintaan 4,75 miljoonaa dollaria ja ostivat paljon suuremman, 5000 neliömetrin asunnon, jonka arvo oli 10,5 miljoonaa dollaria. Uusi asunto, joka sijaitsee muutaman korttelin päässä vanhasta kodistaan, on koko kaupungin pisin ja laajin asunto, joka ulottuu koko Manhattanin kortteliin 26. ja 27. kadun väliin. Huoneisto on ylellinen, ultramoderni, 'ympäristötietoinen' yksikkö, josta on upeat näkymät Madison Square Park -puistoon.

Chelsea Clintonin nettovarallisuus

Chelsea Clinton

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 27. helmikuuta 1980 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Liikemies, poliitikko, konsultti, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu