Chick & Benny's tuo ruokailijoille jotain odottamatonta

5620336-0-45620336-0-4

Chick & Benny's, 1659 W.Warm Springs Road, tarjoilee kanaa ja beignettejä. Nimi on homofoni.

'En usko olevani homofoninen', vitsailee Michael Goldenberg, joka avasi Hendersonin ruokapaikan helmikuussa kaksoisveljensä Markin ja heidän perheidensä kanssa.

Leivitetty ja paistettu kana tarjoillaan tarjouksina ja voileipinä, erilaisissa yhdistelmissä perunoiden ja muiden puolien kanssa. Beignet, ranskaksi `` paistettua taikinaa '', Goldenberg kuvaa `` kevyttä, kirkastettua munkkia ''.kuinka paljon joan jettin arvo on

'Ajattelimme, että teemme jotain erilaista', hän sanoo ja huomauttaa beignettien suosion Ranskassa ja New Orleansissa. 'Ja parasta siinä on, että se on koko päivän jälkiruoka, toisin kuin munkki, jonka useimmat ihmiset syövät aamulla.'

Koska rajoitettu menu sisältää myös naudanlihasta täytettyä patonkia nimeltä Pariisin koira, ehkä heidän olisi pitänyt kutsua sitä Chick & Benny's & Frank'siksi.

'Ei, se on liian pitkä', Goldenberg sanoo.

Yksi asia, jota sinun ei pitäisi niellä, on tarina ravintolan luomisesta, joka esitetään ravintolassa ja sen verkkosivuilla. Se väittää, että kaksoset erotettiin syntymähetkellä ja 'hämmästyttävästi yhdistyivät' 50 -vuotiaana Pariisin juhlakokouksessa.

'Kaksoset ovat totta', Goldenberg sanoo.

oopperan haamu las vegas

Veljeillä, jotka kasvatettiin St.

'Jumala toimii salaperäisillä tavoilla', Goldenberg sanoo.

He päättivät avata ravintolan Green Valley High Schoolin entisen Java -kiertotien paikalle Hendersonissa, Markin kodissa seitsemän vuoden ajan. (Michael asuu Waco, Texas).

Sisustus on moderni, ja siinä on käsin puhalletut lasiriipukset, marmoriset työtasot ja teräspöydät. Chick & Benny’s, jossa on 34 paikkaa, on avoinna klo 7.00–20.00. Maanantaista torstaihin klo 7.00–21.00 Perjantaisin klo 8.00-21.00 Lauantaisin ja klo 8.00-20.00 Sunnuntaisin. Varauksia ei tarvita.

Sisältö: Chick -yhdistelmä, 7,50 dollaria; Chirp -voileipä, 4,50 dollaria; Pariisin koira, 5,50 dollaria

Jälkiruoka: Donitsi, 5,50 dollaria

Tiedot: 434-5024

mikä on marie osmondin nettovarallisuus