Chief Keef Net Worth

Kuinka paljon Chief Keef Worth on?

Chief Keef Net Worth: Miljoona dollari

Chief Keef Net Worth: Chief Keef on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on miljoona dollaria. Chief Keef on monien uskonut uraauurtavista ns. Mumble rap- ja drill-rap-alalajeista, ja sillä on kiistaton vaikutus hip-hop-maailmaan. Tunnetaan myös nimellä Sosa (hahmon Scarface-elokuvan jälkeen) Keef on kamppaillut urallaan useiden oikeudellisten ja taloudellisten kysymysten kanssa.

Aikainen elämä: Keith Farrelle Cozart syntyi 15. elokuuta 1995 Chicagossa. 16-vuotiaalle äidille syntynyt Keith kasvatettiin Chicagon eteläpuolella matalan tulotason huoneistokompleksissa, joka tunnetaan yleisesti nimellä O-Block. Cozart oli pian Black Oppilaiden jengin jäsen, joka toimii tällä Chicagon alueella. 5-vuotiaana Keith loi omia räppöjään isoäitinsä karaokekoneella ja nauhoitti niitä kasettinauhoilla. Hän jätti lukion 15-vuotiaana.

Ura: Chief Keef sai ensimmäisen kerran kuuluisuuden 16-vuotiaana muun muassa The Glory Roadin ja Bangin kanssa. Kun hänet pidätettiin kotiarestissa useista oikeudellisista syistä, hän aloitti kappaleiden lataamisen YouTube-tililleen. Yksi näistä kappaleista oli 'I Don't Like', josta tuli merkittävä hitti ja joka auttoi aloittamaan uuden rap-alaryhmän nimeltä Drill. Laulu antoi Chief Keefille mahdollisuuden saavuttaa vielä korkeampi maine kun Kanye West remixi sen Jadakissin, Big Seanin ja Pusha T.: n kanssa.

Tämän menestyksen jälkeen Chief Keefistä tuli haluttu taiteilija, jolla oli useita levy-yhtiöitä, jotka taistelivat hänen allekirjoittamisensa puolesta. Hän päätti allekirjoittaa kannattavan sopimuksen Interscope Recordsin kanssa ja julkaisi sen jälkeen debyyttialbuminsa 'Viimeinkin Rich'. Suurin hitti vuonna 2012 oli hänen laulunsa 'Love Sosa'. Vuonna 2013 hän teki yhteistyötä Kanye Westin kanssa kappaleella 'Hold My Liquor' ja julkaisi kaksi miksausta kriitikoiden suurelta osin kielteisellä vastineella, vaikka Almighty So sisälsi outoa hittiä, kuten Nizza.

Chief Keef tunnusti laadun puutteen uusimmissa julkaisuissaan ja syytti sitä huumeriippuvuuskysymyksissä. Interscope pudotti Sosan vuonna 2014 - päätöstä kritisoitiin monet tarkkailijat. Keef jatkoi kuitenkin sellaisten miksien kuin Back From The Dead 2 julkaisemista itsenäisesti, ja hän tuotti suurimman osan tämän albumin kappaleista.

Ammattitapahtuman jälkeen, joka vaati Sosan kumppanin Marvin Carrin ja 13 kuukauden ikäisen lapsen hengen, Chief Keef otti kantaa jengiväkivaltaa vastaan ​​ja järjesti ilmaiskonsertin Marvin Carrin kunniaksi. Keefin pidätysmääräysten vuoksi hän esiintyi konsertissa hologrammin kautta. Poliisi kuitenkin sammutti hologrammin virran generaattorin pelosta, että konsertti aiheuttaisi uutta väkivaltaa.

Seuraavien vuosien aikana Chief Keef alkoi julkaista vähemmän ja vähemmän miksauksia ja kappaleita. Vuonna 2016 hän jopa ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Hän jatkoi kuitenkin yhteistyötä useiden korkean profiilin taiteilijoiden kanssa, ja vuonna 2019 hän paljasti aikovansa julkaista Almighty So 2 -elokuvan. Vuoden 2019 aikana hän tuotti myös Lil Uzi Vert -kappaleen '' Chrome Heart Tags ''.

Interscope Deal: Kesäkuussa 2013 Chief Keef allekirjoitti kannattavan sopimuksen Interscope Recordsin kanssa. Kolmen levyn kaupan arvo oli yli 6 miljoonaa dollaria (ennen veroja, johtajien palkkioita, asianajajia ja kuluja). Osana sopimusta Interscope maksoi päällikölle 440 000 dollarin ennakon, plus 300 000 dollaria tallennusmenojen kattamiseksi, jotta hän voisi tuottaa kaupallisen version lopulta Richistä. Hän sai myös 180 000 dollarin ennakon levy-yhtiöstään, Glory Boyz Entertainmentista, ja 200 000 dollaria levy-yhtiöiden yleiskustannusten kattamiseksi.

Siellä oli kuitenkin myös määräys, joka antoi Interscopelle mahdollisuuden peruuttaa kauppa, jos 'Lopuksi Rich' ei myynyt 250 000 kappaletta joulukuuhun 2013. Albumia myytiin vain 150 000, ja Interscope pudotti virallisesti Chief Keefin lokakuun 2014 puolivälissä.

Lakiasiat: 16-vuotiaana Chief Keefiä syytettiin heroiinin jakelusta ja valmistuksesta. Tuollisen iänsä takia päällikkö Keef poistui melko kevyesti ja tuomittiin kotiarestiin. Samana vuonna 16-vuotias jätti kotinsa ja osoitti käsiaseella useita poliiseja, jotka ajoivat Chief Keefiä ammuttaessaan häntä ja olivat kadonneita. Lopulta he saivat hänet kiinni ja veivät käsiaseen. Häntä syytettiin poliisin hyökkäyksestä ampuma-aseella ja aseen laittomasta käytöstä. Jälleen kerran hänet tuomittiin kotiarestiin.

Ensi vuonna 17-vuotiasta Chief Keefiä syytettiin salamurhaajan maksamisesta yhden hänen Englewood-kilpailijansa tappamiseksi, joka käytti näyttämönä 'Lil' JoJo. Chief Keefiä tutkittiin seurauksena, ja havaittiin, että hän oli rikkonut ehdonalaista käymällä ampuma-alueella ja purkamalla aseen. Lopulta hänet tuomittiin kahden kuukauden vankeuteen vuonna 2013.

Myös vuonna 2013 myynninedistämisyritys nosti Chief Keefin haasteen 75 000 dollaria, kun hän ei ollut läsnä suunnitellussa näyttelyssä Lontoossa, Englannissa. Keef sivuutti oikeusjutun, ja tuomioistuin määräsi hänet myöhemmin maksamaan 230 000 dollaria myynninedistämisyritykselle vahingoista. Koko loppuvuoden hänet pidätettiin marihuanan tupakoinnista julkisuudessa, ylinopeudesta ja ehdonalaiseen rangaistuksen rikkomisesta. Seuraavien vuosien aikana Keefiä nostettiin syytteeseen uusien konserttien puuttumisesta, ja hänet pidätettiin marihuanan tupakoinnista julkisuudessa, ajamisesta vaikutuksen alaisena ja väitetyn ryöstämisestä tuottajalta nimeltä Ramsay Tha Great.

Chief Keef on kamppailen erilaisten lapsitukivaatimusten kanssa oikeudessa. Hänellä on ollut elämänsä aikana kolme lasta, ja joissakin tapauksissa vaadittiin DNA-testi sen vahvistamiseksi, oliko hän todella isä vai ei. Ainakin yhdessä tapauksessa hän ei saapunut oikeuteen lapsitukihakemusten vuoksi, ja hänen pidätyksestään annettiin määräys. Toinen kiista tuli, kun hän väitti nimittäneen yhden poikistaan ​​'FilmOn Dot Com' -yritykseksi edistääkseen uutta albumiaan ja levy-yhtiöään.

Useat Chief Keefin perheenjäsenet on tapettu jengiväkivallan seurauksena, mukaan lukien hänen isoveljensä ja serkkunsa.

Kiinteistöt: Chief Keef on häädetty useista vuokrakohteista uransa aikana. Vuonna 2014 hän vuokrasi kiinteistön Los Angelesin Highland Parkista ilmoitetulla 11 000 dollarin kuukausisummalla. Chief Keef jäi verovelvollisuudestaan ​​sinä vuonna, ja hänen oli ilmoitettu maksaneen yli 30000 dollaria vuokratonta tuolloin 5600 neliömetrin taloa.

Naapurit olivat huolissaan myös siitä, että pääministeri Keef ilmoitti käyttävänsä aseita takapihalla ja valtavan määrän vieraita, joita hänellä oli kiinteistössä ja jotka tulivat ja menivät joka ikinen päivä. Lopulta hänet karkotettiin.

Chief Keef Net Worth

Chief Keef

Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 15. elokuuta 1995 (25 vuotta vanha)
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Räppäri
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu