Chip Gainesin nettovarallisuus

Paljonko Chip Gaines on arvoinen?

Chip Gainesin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Chip Gainesin nettovarallisuus ja palkka: Chip Gaines on amerikkalainen todellisuuden televisio-persoonallisuus- ja kodinsaneeraus- / suunnitteluguru, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Vaimonsa kanssa Joanna Gaines , pariskunnan yhteenlaskettu nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Heistä tuli ensin kuuluisa isännöimällä Fixer Upper -ohjelmaa HGTV: ssä. Nykyään pariskunta valvoo kodinsisustuksen imperiumia, joka sisältää useita näyttelyitä ja rivin taloustavarista Targetilla. Huhtikuussa 2019 Chip ja Joanna ilmoittivat aloittavansa uuden yhteisyrityksen HGTV: n kanssa, johon kuuluu oma televisioverkko ja suoratoistosovellus.

Mediaimperiumi : Chip ja Joanna ilmoittivat huhtikuussa 2019 aloittavansa uuden yhteisyrityksen HGTV: n kanssa, johon kuuluu oma televisioverkko ja suoratoistosovellus. Chip ja Joanna työskentelevät vuonna 2020 käynnistyvän yhteisyrityksen luovina johtajina. HGTV: n omistava Discovery Networks aikoo uudistaa tuotemerkin Discoveryn DIY-verkosta Gainesin ja monien muiden kodinparannusohjelmien ympärillä. Uudessa verkossa on koko Fixer Upper -jaksojen takakirjasto.

Chip Gainesin nettovarallisuus (Larry Busacca / Getty Images)

Varhainen elämä ja tapaaminen Joannalla : Chip Gaines valmistui Baylorin yliopiston Hankamerin kauppakorkeakoulusta vuonna 1998. Chip aloitti talojen kääntämistä vielä opiskelijana. Hän ja Joanna kävivät molemmat Baylorissa, mutta he eivät tavanneet siellä. Joanna opiskeli viestinnässä aikomuksena tulla toimittajaksi. He tapasivat Joannan sivutyön ansiosta isänsä rengasliikkeessä Wacossa. Joanna sai ensimmäisen makunsa televisiosta, kun hän oli ilmestynyt rengaskaupan mainoksiin. Chipin ensimmäinen johdatus Joannaan ei ollut henkilökohtaisesti. Hän huomasi hänen valokuvansa tiskin takana ostaessaan isältä. Legendan mukaan hän alkoi esiintyä kaupassa usein toivoen tapaavansa Joannan henkilökohtaisesti. Heidät esiteltiin lopulta vuonna 2001. Hänen pickup-linja oli 'Hei, sinä olet tyttö mainoksista!' Huolimatta tien varhaisista kuoppista, mukaan lukien Chip, joka ilmestyi koko tunnin myöhässä ensimmäiseen päivämääräänsä, he lopulta tekivät yhteyden ja menivät naimisiin toukokuussa 2003. He käänsivät ensimmäisen tunnin yhdessä kirjaimellisesti kuukauden kuluessa kokouksesta. Yksi heidän varhaisimmista hankkeistaan ​​oli oman kodin korjaaminen. Nykyään heillä on viisi lasta. Pian avioliiton jälkeen Chip ja Joanna avasivat ensimmäisen `` Magnolia Market '' -sisustamyymälän. Taukojen jälkeen, kun heidän alkuperäiset Magnolia Marketinsa suljettiin, vuonna 2014 Chip ja Joanna avasivat markkinansa uudelleen samassa paikassa.

Television menestys : He aloittivat lopulta kodinsaneeraus- ja rakennusliiketoiminnan Texasissa Wacossa nimeltä Magnolia Homes. He kiinnittivät lopulta HGTV: n huomion ja tuottajien kanssa todellisuusnäyttelystä '' Cake Boss '', joka lanseerasi Fixer Upper -tapahtuman toukokuussa 2013 ja kesti vuoteen 2018. HGTV: llä ajettuaan Gaines remontoi yli 100 taloa. Kotien ostajien budjetti on tyypillisesti noin 200 000 dollaria ja he ovat valmiita tekemään 30 000 dollarin arvoisia kunnostustöitä. Chip toimii kunnostuksen johtajana, kun taas Joanna hoitaa suunnittelua.

Magnolia Real Estate oikeusjuttu : Huhtikuussa 2017 heidän entiset kumppaninsa nostivat miljoonan dollarin oikeusjutun Fixer Upperiin hänen Magnolia Real Estate Company -yrityksessään. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että Gaines osti kumppanit John L.Lewisin ja Richard L.Clarkin kertomatta heille sopimuksesta, jonka hän teki HGTV: n kanssa TV-sarjalle. Kaksi väittävät, että hän maksoi osakkeistaan ​​kukin 2500 dollaria, mutta ei jakanut sisäpiiritietoa. Chipin asianajaja sanoi: 'Olemme varmoja siitä, että näiden väitteiden todetaan olevan vähemmän ansioita, ja on pettymys nähdä, että ihmiset yrittävät hyödyntää Chipin ja Joanna Gainesin kovaa työtä ja menestystä.'

Chip Gainesin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu