Koreografi Mandy Moore ehdottaa uutta annosta todellisuutta vuonna 2020

Koreografi Mandy Moore harjoittelee Fantasy -yläosattomien revytanssijoiden kanssa (Courtesy Fantasy)Koreografi Mandy Moore harjoittelee Fantasy -yläosattomien revytanssijoiden kanssa (Courtesy Fantasy)

Sen jälkeen, kun Donald Trump siirtyi todellisuus -TV: stä presidenttiehdokkaaksi, kuka olisi parempi julkkis ehdokkaaksi tehtävään vuonna 2020?

Kysytään koreografilta Mandy Moorelta tanssien tähtien kanssa, joten luulet voivasi tanssia ja elokuvia, koska hän on työskennellyt käsi kädessä TV- ja elokuvatähtien kanssa.

Se on todella hyvä kysymys, hän sanoi eikä pysähtynyt kauan ennen kuin hän sai vastauksensa:



Rakastan minua Von Milleriä. Von Miller presidentiksi.

Moore työskenteli yhdessä Denver Broncos -joukkueen Dancing With the Starsin kanssa.

Sanoin hänelle jatkuvasti: 'Von Miller on henkieläimeni.' Kaveri on vain niin siisti, niin mukava, tekee kovasti töitä, pitää hauskaa, Moore sanoi.

Moore tykkää myös Ryan Goslingista ja Emma Stonesta presidentiksi. Hän vain koreografoi heidät uudessa tanssimusiikkielokuvassa nimeltä La La Land, joka ilmestyy 2. joulukuuta.

Hän on hyvä kaveri, hän vapaaehtoisesti. Emma Stone olisi hyvä presidentti.

kuinka paljon on beyoncen nettovarallisuus

Ole tietoinen Moore sanoi kaiken tämän hauskana salipelinä. Hän ei kirjaimellisesti kannata useampia julkkiksia ehdokkaaksi Valkoiseen taloon.

En ole poliittinen henkilö, hän sanoi.

Mutta toimistossa pitäisi olla joku, joka ymmärtää taiteen ja luovuuden. Siellä pitäisi olla joku, jolla on huumorintaju, joku, jolla on yleinen totuus hyväksynnästä ja yleinen elämänhalu. Minusta tuntuu, että heillä (Gosling ja Stone) on nämä asiat.

Hän vitsaili, kuinka Trumpin nousu voisi tasoittaa tietä uudelle puolueelle:

Siellä on valtava (todellisuuden tähtien joukko). Se ei ole edes republikaaneja ja demokraatteja. Siitä tulee republikaanit, demokraatit ja todellisuuden tähdet.

Ah, kyllä, tasavallan loppu (vain vitsi, toivon).

Mooren viimeisin keikka: Hän uudistaa viimeisen kohtauksen yläosattomassa revue Fantasy at Luxorissa.

Moore muutti Fantasyn avausnumeron viime vuonna. Hänen tavoitteenaan on saada yläosattomat naiset tuntemaan itsensä luottavaisiksi ja kauniiksi tanssiessaan.

mikä on bernie sandersin nettoarvo

Rintasi - ne ovat osa kehoasi. Tapa, jolla paljastat ne, tai tapa, jolla poseeraat tietyllä tavalla, saa kehosi näyttämään hyvältä tai ei.

On selvää, ettet halua nähdä joukkoa yläosattomia tyttöjä hyppäämässä tai tekemällä outoja hyppyjä ilmaan, hän sanoi.

Muuten, meillä on tanssi-nörtti-kysymys tälle asiantuntijalle: Mikä on hänen kaikkien aikojen suosikki tanssielokuva?

kuinka paljon sean diddy combs on arvoinen

Rakastan minua ”hattu”, vuoden 1935 elokuva pääosissa Fred Astaire ja Ginger Rogers, hän sanoi.

Ja sitten tietysti ”Seven Brides for Seven Brothers.” Ja jos pääset 80 -luvulle, “Stayin” Alive ”, hän sanoi. Syy siihen, miksi muutin LA: han, on se, että halusin olla seuraavassa ”Stayin’ Alive -tapahtumassa. ”

MITEN JOUSTAVUUTESI?

Cirque du Soleil järjestää avoimia koejaksoja keskipäivällä kello 14. Perjantaina Westin -hotellissa, kun siellä järjestetään Hip Hop International World Battles.

Aivan kuten elokuvissa, avoimessa koe-ohjelmassasi opit ja esität erilaisia ​​haastavia koreografioita (ja) tanssijat esittävät kaksi minuuttia kestävän kappaleen, joka esittelee ainutlaatuiset tyylinsä Cirquen mukaan.

Jos leikkaat perjantaina, jatkat lauantain finaaliin. Jos pääset lauantain finaaliin, saat listan mahdollisista tulevista teoista. Cirque väittää, että joka neljäs henkilö 2013 ja 2014 mahdollisissa luetteloissaan sai jonkinlaisia ​​työtarjouksia.

Joten kyllä, sinäkin voit työskennellä vaikuttavan pretzel-urheilija-taiteilijan muodossa lavalla.

HYVÄ TYTÄRI

kuinka paljon tom cruise on tänään

Näyttelijä Ming-Na Wen yllätti äitinsä keskiviikkona ajamalla spontaanisti Las Vegasiin 81. syntymäpäiväänsä.

Hyvää syntymäpäivää äiti! Wen Instagrammed hänen äitinsä kodista. Oli korvaamatonta nähdä hänet niin YLLÄTYNYT ja iloinen nähdessään meidät. Tästä elämässä ja perheessä on kyse.

Wenin pitkä ura alkoi esiintymisestä herra Rogersin naapurustossa ja siirtyi päärooleihin elokuvissa As the World Turns, The Joy Luck Club ja ER; ja teemme tärkeimmän äänen Mulanille ja videopelille Kingdom Hearts II; vaikka viime aikoina hän on näytellyt ABC-TV: n Agents of S.H.I.E.L.D.

KURTISTAA

Pop -bändi R5 - suosittu Radio Disneyssä ja koostuu neljästä Lynchin sisaruksesta ja viidennestä muusikosta - näki Absinten keskiviikkoiltana ja Instagrammed Absolutely amazing show!

Tiistaina R5 vietti laulaja Rydel Lynchin syntymäpäivää pihvin, katkarapujen ja jälkiruokien kera The Venetianin Tao -ravintolassa. Lynchin poikaystävä, bändikaveri Ellington Ratliff, oli siellä.

Ja syntymäpäivätähti sai todella, todella ison suukon veljensä kertomalta kertaluonteiselta tyttöystävältä Savannah Hudsonilta, joka julkaisi valokuvan tästä Instagramista sanomalla, että hänen täytyi antaa hänelle syntymärituaali.

(Tiedot: J-14.com ilmoitti tästä suudelmasta ensin.)