Chris Brown Net Worth

Paljonko Chris Brown on arvoinen?

Chris Brown Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Chris Brownin nettovarallisuus: Chris Brown on amerikkalainen R & B-muusikko, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Debyyttinsä jälkeen vuonna 2005 Chris Brown on julkaissut yhdeksän studioalbumia, joista useista on tullut moni-platina.

Aikainen elämä: Christopher Maurice Brown syntyi Tappahannockissa, Virginiassa 5. toukokuuta 1989 päiväkotijohtaja Joyce Hawkinsin ja korjausvirkailijan Clinton Brownin johdolla. Hänellä on yksi vanhempi sisar, Lytrell Bundy. Hänen vanhempansa erosivat nuorena ja hänen äitinsä joutui uuden poikaystävänsä perheväkivallan uhriksi. Chris opetti itsensä laulamaan ja tanssimaan varttuessaan epäjumaliaan Vahtimestari , Michael Jackson . Chris on myös maininnut vanhempiensa soul-levyjen kokoelman merkittäväksi musiikilliseksi vaikutteeksi alkuvuosina.

Musiikin ura: Äitinsä avulla Chris haki levytyssopimusta varhaisessa teini-iässä ja muutti lopulta New Yorkiin saadakseen edustuksen. Hän äänitti debyyttialbuminsa Chris Brownin 16-vuotiaana. Hänen singlensä 'Run It!' oli tarpeeksi suosittu tekemään Brownista ensimmäisen miesartistin, joka debytoi Billboard-listan kärjessä Montell Jordanin jälkeen vuonna 1995. Vuonna 2007 Brown julkaisi toisen albuminsa, Exclusive, joka debytoi Billboard-listan neljänneksi. Exclusive synnytti myös toisen Hot No. 1 -hitti Billboard-listoilla Kiss Kiss. Chris julkaisi kolmannen albuminsa Graffiti vuonna 2009. Hän julkaisi albumin F.A.M.E. vuonna 2011, josta tuli hänen ensimmäinen albumi Billboard 200: n kärkipaikalle. Albumi ansaitsi hänelle myös Grammy-palkinnon parhaasta R&B -albumista. Hänen viides albuminsa, Fortune, julkaistiin vuonna 2012, jälleen kerran Billboard 200: n kärjessä. Brown julkaisi X: n, myös vuonna 2012, yhteistyöalbumin nimeltä Fan of a Fan: The Album vuonna 2015, Royalty, myös vuonna 2015 ja Heartbreak on a Full Moon vuonna 2017. Brownin yhdeksäs studioalbumi Indigo ilmestyi vuonna 2019, ja siitä tuli hänen kolmas albumi numero yksi debyytti Billboard 200: lla.

Brown on kiertänyt tukemaan kaikkia albumeitaan. Hän oli aloittajana Beyoncé Knowles Beyoncé Experience -kiertueensa osissa ja tuki Rihannaa hänen Good Girl Gone Bad -kiertueellaan. Tähän mennessä hän on myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja singleä maailmanlaajuisesti. Chris Brown on yksi maailman myydyimmistä taiteilijoista. Hän on voittanut Grammyn, 15 BET-palkintoa, neljä Billboard-musiikkipalkintoa ja kuusi Soul Train -musiikkipalkintoa.

Näyttelijäura: Tammikuussa 2007 Brown teki debyyttinsä elokuvassa Stomp the Yard. Hänellä oli myös pieni vieraileva päärooli televisiosarjassa The O.C. Myöhemmin samana vuonna hän esiintyi elokuvassa Tämä joulu. Hän esiintyi myös elokuvissa Takers, Think Like a Man ja Vuoden taistelu sekä TV-sarjassa Black-ish.

Chris Brown Net Worth

(Kuva: Amy Sussman / Getty Images)

Rihanna Assault : Brown pidätettiin 8. helmikuuta 2009 ja hänet syytettiin rikollisesta uhkaamisesta hänen sitten tyttöystävänsä, R & B-laulajan kimppuun Rihanna . Heillä oli riita, joka oli kasvanut fyysiseen pahoinpitelyyn ja jättänyt Rihannalle vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa. Pidätyksen jälkeen useita mainoksia ja TV-ohjelmia, joissa hän esiintyi, keskeytettiin, ja hän vetäytyi julkisista esiintymisistä. Hänet tuomittiin yhdeksi vuodeksi perheväkivallan neuvonnaksi, kuuden kuukauden yleishyödylliseksi työhön, viiden vuoden koeajaksi ja Rihannan viiden vuoden lähestymismääräykselle. Kuukautta myöhemmin häntä syytettiin törkeästä pahoinpitelystä. Hän tunnusti syyllisyytensä kesäkuussa 2009. Seuraavana vuonna Brown haki viisumia saapuakseen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kiertueen tekemiseksi Britannian kaupungeissa, mutta hänet evättiin, koska hän oli syyllistynyt vakavaan rikokseen. 11. maaliskuuta Brownista tuli väkivaltainen pukeutumishuoneessaan kaupallisella tauolla sen jälkeen, kun Robin Roberts haastatteli häntä Good Morning America -tapahtumasta ja häntä kysyttiin lähestymismääräyksestä ja Rihannan tilanteesta. Hän heitti esineen Times Squarelle päin avautuneen ikkunan läpi ja hyökkäsi sitten ulos rakennuksesta paitattomana. Brownin koeaika päättyi muodollisesti 20. maaliskuuta 2015.

Muut oikeudelliset kysymykset: Chris on ollut mukana kiistelyissä Drakeen, Tony Parkerin ja Frank Oceanin kanssa. Heinäkuussa 2013 Brownia syytettiin väitetystä osumisesta L.A.: ssä. Myöhemmin syytteet pudotettiin, mutta koeaikaan hänellä oli lisätty 1000 ylimääräistä yhteisötuntia. Brown pidätettiin Washington DC: ssä lokakuussa 2013 törkeästä pahoinpitelystä kieltäytyessään ottamasta valokuvaa kahden miehen kanssa. Brown vapautettiin 36 tunnin kuluttua Washingtonin vankilasta ja ilmoittautui vapaaehtoisesti kuntoutuslaitokseen. Kun hän on suorittanut 90 päivää, tuomari määräsi hänet jäämään 23. huhtikuuta 2014 asti. 14. maaliskuuta 2014 Brown potkaistiin kuntoutuskeskuksesta sääntöjen rikkomisen vuoksi ja lähetettiin Northern Neck Regional Vankilaan. Hänet tuomittiin 9. toukokuuta 2014 pidetyssä tuomiopäivässä 131 päivään vankilaan, mutta hänelle annettiin luottoa kuntoutukseen ja vankilaan jo vietetystä ajasta. Brown julkaistiin 2. kesäkuuta 2014 ylikuormituksen vuoksi.

Brownilla ei ole omistusta ampuma-aseelle aikaisemman törkeän pahoinpitelytuomionsa vuoksi. 30. elokuuta 2016 soitettiin poliisille naiselta, joka väitti, että Brown oli uhkaillut häntä aseella talossaan. Brown kieltäytyi pääsemästä poliiseihin, kun he ilmestyivät, ja seurauksena oli stand-off, joka provosoi LAPD-ryöstö- ja murharyhmän ja SWAT-tiimin toiminnan. Hänet pidätettiin, ja syytteet myöhemmin luovutettiin.

Brownilla on kielletty pääsy Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Japaniin rikosrekisterinsä vuoksi.

Muut hankkeet : Chris on todennut useissa haastatteluissa omistavansa 14 Burger King -ravintolaa. Vuonna 2012 hän toi markkinoille vaatetussarjan nimeltä Black Pyramid. Vuodesta 2007 hän on toiminut levy-yhtiötä Interscopen alla nimellä CBE (Chris Brown Entertainment).

Henkilökohtainen elämä: Ruskea päivätty malli Karrueche Tran. He erosivat toisistaan ​​vuonna 2015, ja Tranille myönnettiin viiden vuoden lähestymismääräys Brownia vastaan ​​väittäen, että hän uhkasi tappaa hänet. Brownilla on kaksi lasta.

Kiinteistöt : Vuodesta 2014 Chrisin ensisijainen asuinpaikka on ollut 4 makuuhuoneen kukkulan kartano Tarzanassa Kaliforniassa. Hän osti kodin, jolla on 8 000 neliön jalkainen koti 0,75 hehtaarilla, hintaan 4,35 miljoonaa dollaria. Vuodesta 2011 vuoteen 2015 hän asui Hollywood Hillsissä rinteessä sijaitsevassa kodissa, joka maksoi 1,5 miljoonaa dollaria. Hän jätti tämän kodin joutuessaan sotaan naapureiden kanssa graffiteista, jotka hän lisäsi kartanon ulkotiloihin. Hän asui aiemmin Länsi-Hollywoodissa ostamassaan huoneistossa, jonka hän osti vuonna 2. Asunnonomistajat ryhdyttivät hänet eroon tästä huoneistosta liiallisen melun ja väitetysti käytävän koirakilpailujen vuoksi. Hän pysäköi autonsa usein myös rakennuksen tasoituspisteisiin. Hän myi tämän kiinteistön 1,6 miljoonalla dollarilla, suunnilleen samoin kuin maksoi vuonna 2011.

Chris Brown Net Worth

Chris Brown

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. toukokuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, lauluntekijä, levytuottaja, räppäri, tanssija, musiikkitaiteilija, yrittäjä, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu