Chris Cuomo Net Worth

Paljonko Chris Cuomo on arvoinen?

Chris Cuomo Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Chris Cuomon palkka

6 miljoonaa dollaria

Chris Cuomon nettovarallisuus: Chris Cuomo on amerikkalainen televisiotoimittaja, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvan esittäjänä Cuomon pääaika , viikonpäiväinen uutisanalyysi CNN: ssä. Cuomo on New Yorkin kuvernöörin Andrew Cuomon veli ja edesmenneen New Yorkin kuvernöörin Mario Cuomon poika.

Palkka: Chris Cuomo ansaitsee 6 miljoonaa dollaria vuodessa rooleistaan ​​CNN: ssä.

Aikainen elämä: Christopher Charles Cuomo syntyi New Yorkin kaupunginosassa Queensissa New Yorkissa 9. elokuuta 1970. Hänen isänsä oli edesmennyt New Yorkin kuvernööri Mario Cuomo ja Matilda Raffa Cuomo. Mario Cuomon vanhemmat Andrea ja Immacolata Cuomo muuttivat Yhdysvalloista Italiaan: Andrea vuonna 1926 ja Immacolata vuonna 1927. Hänen veljensä Andrew on New Yorkin nykyinen kuvernööri. Hänen sisarensa Maria Cuomo Cole on sosiaalisesti vaikuttavien elokuvien tuottaja Cuomo Cole Productionsissa ja on naimisissa muotisuunnittelijan Kenneth Colen kanssa. Hänen toinen sisarensa Margaret on lääkäri. Kuomut ovat italialaisia. Chrisin isovanhemmat olivat kotoisin Etelä-Italiasta ja äidin isovanhemmat Sisiliasta. Chris osallistui yksityiseen esikouluun Albany Academy Albanyyn, New Yorkiin. Hän sai kandidaatin tutkinnon Yalen yliopistosta ja J.D. Fordhamin yliopistosta. Hän on ollut toimiluvan saanut asianajaja vuodesta 1995.

Ura: Cuomon varhainen ura toimittajana sisälsi esiintymisiä CNBC: ssä, CNN: ssä ja MSNBC: ssä. Hän oli Fox Filesin kirjeenvaihtaja Fox News -sivustolla, jossa hän käsitteli kiistanalaisia ​​sosiaalisia kysymyksiä. Cuomo työskenteli myös poliittisen analyytikkona Fox Newsissa. Hän teki vuoden mittaisen tehtävän, joka kattoi esikaupunkiperheisiin vaikuttavan heroiiniriippuvuuden ABC: lle 20/20 . Cuomo oli ABC Newsin pääoikeus- ja oikeusviranomaisen kirjeenvaihtaja. Hän kertoi Haitin maanjäristyksestä, kiusaamisesta ja kodittomista teini-ikäisistä. Hän on myös toteuttanut muutoksen useilla toimialoilla ilmoitettuaan niistä, mukaan lukien hänen salaisen katsauksensa voittoa tavoittelevien koulujen rekrytoijiin. Lisäksi BMW: n omistajan Cuomon kärki johti yli 150 000 auton vetämiseen markkinoilta.

(Kuva: Theo Wargo / Getty Images)

Hän oli syyskuusta 2006 joulukuuhun 2009 Hyvää huomenta Amerikka uutisankkuri. Tässä roolissa hän oli ensisijainen toimittaja uutisjuttuihin ympäri maailmaa. Hän kertoi terrorismin vastaisesta sodasta uppoutumalla useaan otteeseen Pakistaniin, Irakiin ja Afganistaniin. Yhdessä näistä tehtävistä hänen saattueensa osui IED. Palattuaan Yhdysvaltoihin Cuomo kertoi ammunnat Virginia Techissä, Fort Hoodissa ja Amish Schoolissa Pennsylvaniassa. Hän käsitteli myös Sagon kaivoksen romahdusta, Minneapolis-sillan romahtamista vuonna 2007 sekä hirmumyrskyjä Katrina ja Rita.

Cuomo muutti CNN: ään helmikuussa 2013 järjestämään aamunäyttelyn. Hän teki debyyttinsä CNN: ssä 8. helmikuuta 2013 kenttäankkurina jaksossa Piers Morgan tänään . Maaliskuussa 2018 samalla ankkuroituna Uusi päivä , ilmoitettiin, että hän siirtyi isäntäkoneeseen Cuomo Primetime .

Lokakuussa 2017 Sisällä Chris Cuomon kanssa uusi dokumenttisarja esitettiin HLN: ssä. Ohjelma keskittyy 'todellisiin ihmisiin vaikuttaviin tarinoihin todellisissa kaupungeissa ympäri Amerikkaa'.

Syyskuussa 2018 hän alkoi järjestää kahden tunnin arkipäivän radioshow '' Let's Get After It '' P.O.T.U.S. kanava SiriusXM: ssä

Cuomo on voittanut useita Emmy-palkintoja. Cuomo Hyvää huomenta Amerikka inspiroivan 12-vuotiaan runoilijan Mattie Stepanekin profiili tunnustettiin News & Documentary Emmy -lehdellä, mikä teki Cuomosta yhden nuorimmista kirjeenvaihtajista, jotka saivat tämän palkinnon verkon uutishistoriassa. Cuomo on nimitetty useille News & Documentary Emmy -palkinnoille Outstanding Breaking News Coverage -ryhmässä, raportoinnistaan ​​hirmumyrskyistä Irma, Harvey ja Maria Outstanding Live Interview, hänen haastatteluistaan ​​Las Vegasin verilöylyä selviytyneiden kanssa Outstanding Breaking News Coverage, Taistelu Mosulin parhaasta tarinasta uutisessa, hänen raportoinnistaan ​​Undercoverista Syyriassa ja muusta. Hän on voittanut myös Edward R. Murrow -palkinnon sekä Polk- ja Peabody-palkinnot.

Henkilökohtainen elämä: Chris on naimisissa entisen Gotham-lehden toimittajan Cristina Greevenin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 2001. Yhdessä he asuvat Manhattanilla ja saavat kolme lasta - Bella Cuomo, Carolina Regina Cuomo ja Mario Cuomo.

Cuomo nimettiin yhdeksi People-lehden 50 seksikkäimmäksi ihmiseksi vuonna 1997.

Cuomo uhkasi 13. elokuuta 2019 Shelter Islandilla, New Yorkissa, heittää hecklerin alas portaita pitkin baariin ja rankaisi häntä rienauksellisilla loukkauksilla sen jälkeen, kun mies kutsui häntä Fredoksi viitaten The Kummisetä romaani ja elokuvat. Cuomo kertoi miehelle, että nimen 'Fredo' käyttö merkitsi italianamerikkalaisten 'n-sanaa'.

Maaliskuussa 2020 Cuomo haastatteli veljeään, New Yorkin kuvernööriä Andrew Cuomoa CNN: ssä koronaviruksen puhkeamisesta. Andrew keskusteli New Yorkin vastauksesta koronaviruksen puhkeamiseen ja pani merkille mahdollisuuden toteuttaa ulkonaliikkumiskielto asukkaiden pitämiseksi sisällä. '' En pidä sanasta ulkonaliikkumiskielto. Isä yritti tehdä ulkonaliikkumiskiellon minulle, enkä koskaan päässyt kaunaa ohi, Andrew sanoi. Chris vastasi: 'Se oli vähiten ongelmasi, ongelmasi ulkonaliikkumiskiellon kanssa. Vain niin, että tiedät. ' Edestakaisen kiusaamisen jälkeen Chris sanoi: '… riippumatta siitä, kuinka kovasti työskentelet, aina on aikaa soittaa äidille. Hän haluaa kuulla sinusta. Vain niin, että tiedät. '

Kiinteistöt: Vuonna 2001 Chris ja Cristina Cuomo ostivat viiden makuuhuoneen, neljän kylpyhuoneen 3000 neliömetrin Southamptonin kodin 1,3 miljoonalla dollarilla ja ryhtyivät sitten kiinteistön kokonaisuudistukseen. Cuomos myi tämän kodin toukokuussa 2019 hintaan 2,9 miljoonaa dollaria.

Kesäkuussa 2011 Chris ja Cristina ostivat Park Avenue -asunnon 2,995 miljoonalla dollarilla.

Chris Cuomo Net Worth

Chris Cuomo

Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Palkka: 6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. elokuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Lakimies, toimittaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu