Chris Farley Net Worth

Paljonko Chris Farley Worth on?

Chris Farley Net Worth: 5 miljoonaa dollaria

Chris Farley nettovarallisuus : Chris Farley oli amerikkalainen koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 5 miljoonaa dollaria. Farley tunnetaan parhaiten Chicagon Second City Theatre -elokuvan jäsenenä sekä Saturday Night Live -elokuvan jäsenenä.

Aikainen elämä: Christopher Crosby Farley syntyi 15. helmikuuta 1964 Madisonissa Wisconsinissa ja varttui Maple Bluffissa. Hänen isänsä Thomas Farley vanhempi omisti öljy-yhtiön ja äiti Mary Anne oli kotiäiti. Hänellä oli neljä sisarusta: Tom Jr., Kevin, John ja Barbara. Hänen serkkunsa Jim on Ford Motor Companyn toimitusjohtaja. Monet hänen kesistään vietettiin asuntoautona ja neuvonantajana Red Arrow Camp -leirillä lähellä Minocquaa Wisconsinissa. Chris osallistui useisiin katolisiin kouluihin kotikaupungissaan, mukaan lukien Edgewood High School, ja jatkoi sitten Marquette Universityn vuonna 1986 kaksoistutkintona viestinnässä ja teatterissa. Marquettella Farley pelasi rugbya ja löysi rakkauden komediaan.

Varhainen ura: Yliopiston jälkeen hän työskenteli isänsä kanssa Scotch Oil Companylla Madisonissa. Työskennellessään isänsä öljy-yhtiössä hän aloitti improvisaatiokomedian taiteen Ark Improv -teatterissa Madisonissa Dennis Kernin johdolla ja yhdessä UW Madisoniin osallistuneen Joan Cusackin kanssa. Farley aloitti tiensä Chicagoon ja esiintyi Improv Olympic -kilpailussa.

Sitten hän jatkoi työskentelyä kuuluisan Second City Improv Companyn kanssa, aloittaen samana päivänä kuin Stephen Colbert, ensin heidän kiertueyhtiönsä kanssa ja sitten heidän pääesitysyrityksensä kanssa vuoteen 1989. Osana päälavayritystä Farley oli näyttelijä Kolmen kappaleen jäsen: 'Jumalien on oltava laiskoja', 'Se oli 30 vuotta sitten tänään' ja 'Lippujen tupakointi sallittu vain aulassa tai Censoramassa'.

SNL: Farley oli yksi uusista Saturday Night Live -elokuvan jäsenistä, jotka ilmoitettiin vuoden 1990 alussa, yhdessä Chris Rockin kanssa. Farley teki usein yhteistyötä Rockin sekä muiden näyttelijöiden Adam Sandlerin, Tim Meadowsin ja David Spaden kanssa. Tämä ryhmä tunnettiin nimellä 'SNL: n huonot pojat'. Farleyn suosittuihin hahmoihin kuului motivoiva puhuja Matt Foley, joka muistutti usein hahmoja, jotka hän 'asui pakettiautossa joen rannalla!' Hahmon loi Bob Odenkirk, kun hän ja Farley työskentelivät yhdessä Second Cityssä. Hahmon nimi tuli Farleyn pitkäaikaisesta ystävästä, josta tuli katolinen pappi. Hahmotavat otettiin Farleyn päivistä rugbipelaajana ja yhdistettiin hänen lukionsa jalkapallovalmentajan tapaan kyykistyä pitämään puheenvuoroja.

Muita kuuluisia hahmoja, joita Farley kuvasi, olivat Bill Swerskin superfanien Todd O'Connor, Chippendale'n tanssija kuuluisassa luonnoksessa vieraanisännän Patrick Swayzen, erään 'Gap Girls' -lounaan, Bennett Brauerin, Weekend Update -kommentaattorin, kanssa Chris Farley Show -tapahtumassa, joka oli talk-show, jossa Farley haastatteli huonosti vieraita tai löysi satunnaisia ​​aiheita. Monet hahmot herätettiin eloon SNL: ssä hänen päivistä Toisessa kaupungissa. Farley esiintyi myös Tom Arnoldin, Andrew Giulianin, Jerry Garcian, Meat Loafin, Carnie Wilsonin, Rush Limbaughin ja monien muiden esiintyminä.

Näytön ulkopuolella Farley tuli tunnetuksi kepposistaan ​​SNL-toimistojen ympärillä. Adam Sandler ja Farley soittivat usein myöhäisillan kepposia Rockefeller Centerin SNL-toimistoista Sandlerin puhuessa vanhan naisen äänellä ja Farley puhelimessa. Hän oli myös kuun autoja limusiini ja jopa kerran ulos ulos ikkunasta. Sandler ja Farley sekä monet muut näyttelijät vapautettiin SNL: n sopimuksista vuonna 1995 useista syistä.

Elokuvan ura: SNL: ssä ollessaan Farleysta oli tullut valtava elokuvan tähti. Hänen debyyttinsä oli, kun hän soitti vartijaa Waynen maailmassa. Vuonna 1993 hän soitti Ronnie Mechanicia Coneheadsissa, ja hänellä oli luottamaton rooli linja-autonkuljettajana Adam Sandlerin ohjaamassa Billy Madisonissa. Noin tuolloin hän esiintyi myös Red Hot Chili Peppers -elokuvan Soul to Squeeze -musiikkivideossa, joka oli kappale Coneheads-ääniraidalla. Farley esiintyi Airheads-elokuvissa vuonna 1994. Kahdessa ensimmäisessä suuressa elokuvassaan, Tommy Boy ja Black Sheep, Farley näytteli SNL-kollegansa ja läheisen ystävänsä David Spaden kanssa. Elokuvat menestyivät valtavasti kotimaassa, ansaitsivat noin 32 miljoonaa dollaria kullekin, ja saivat suuren kultin kotivideon seurauksena.

Kahden elokuvan menestys vahvisti Farleyn asemaa pankkitilinä, ja hänelle annettiin Beverly Hills Ninjan päärooli vuonna 1996. Farley ilmaisi tyytymättömyytensä mustasta lampaasta, studion yrityksestä vangita kemia uudelleen Tommy-elokuvassa. Poika.' Tämän seurauksena Black Sheep -elokuvan ensi-iltana Farley toipui edellisestä toipumisestaan ​​huumeiden ja alkoholin lisäyksestä, joten hän tarvitsi lisää kuntoutusta ennen kuin hän voisi aloittaa työn Beverly Hills Ninjassa. Elokuva julkaistiin vuonna 1997, ja Farley oli ehdolla MTV-elokuvapalkinnolle parhaan koomisen esityksen puolesta roolistaan. Hän valmisti vielä kaksi elokuvaa ennen joulukuun 1997 kuolemaansa: Almost Heroes ja Dirty Work, jotka julkaistiin kesällä 1998.

Keskeneräiset projektit: Farley oli alun perin päähenkilön ääni Shrekissä, äänittäen noin 80-90 prosenttia vuoropuhelusta, mutta kuoli juuri ennen äänityksen päättymistä. Elokuvantekijöiden mielestä elokuvan jatkaminen Farleyn kanssa olisi huonoa makua, joten Shrekin vuoropuhelun nauhoitti entinen SNL-näyttelijä Mike Myers. Farley sai toisen ääniroolin Dinosauruksessa. Hänen kuolemansa jälkeen hahmo kirjoitettiin uudelleen naiseksi ja häntä soitti brittiläinen näyttelijä Joan Plowright. Kuolemansa aikaan Chris oli käynyt keskusteluja Vince Vaughin kanssa elokuvassa The Gelfin. Jim Carreyn rooli vuoden 1996 The Cable Guy -elokuvassa oli alun perin tarkoitettu myös Farleylle.

Farleylle tarjottiin myös Ishmaelin rooli, jonka lopulta näytti Randy Quaid, elokuvassa Kingpin, mutta Paramount Pictures pakotti hänet hylkäämään tähdet elokuvassa Musta lammas. Farley oli tarkoitus ilmestyä kolmannessa Ghostbusters-elokuvassa, ja kirjailija Dav Pilkey halusi Farleyn pelaavan nimiroolin mahdollisessa TV-sarjassa, joka perustuu Captain Underpants -kirjoihin. Lisäksi kuolemansa aikaan Farley oli käynyt neuvotteluja romaanin A Dunces Confederacy mukauttamisesta. Hän oli myös ilmaissut kiinnostuksensa kuvata Atukia romaanin 'Verraton Atuk' -sovelluksessa. Molempien hylättyjen projektien on väitetty olevan kirottu, koska Farley, John Belushi ja John Candy olivat kaikki sidoksissa hankkeisiin ennen heidän ennenaikaista kuolemaansa.

Henkilökohtainen elämä: Farley kärsi alkoholin ja huumeiden väärinkäytöksistä suurimman osan aikuisen elämästään. Vuonna 1997 Farleyn terveys heikkeni selvästi, kun hän esiintyi vieraana Nickelodeonin All That -elokuvassa sekä isännöi SNL: ää ensimmäisen kerran lokakuussa 1997. Elämänsä viimeisinä vuosina Farley oli yrittänyt hoitaa liikalihavuutta ja huumeiden väärinkäyttöä 17 kertaa. 18. joulukuuta 1997 nuoremman veljensä John löysi Farley kuolleena asunnostaan ​​John Hancock Centerissä Chicagossa. Hän oli 33-vuotias. Ruumiinavaus paljasti, että hän oli kuollut kokaiinin ja morfiinin yliannostuksesta, ja pitkälle edennyt sydänsairaus oli myös merkittävä tekijä. Yksityiset hautajaiset pidettiin Farleylle Our Lady Queen of Peace -katolisen kirkon kotikaupungissa Madisonissa, Wisconsinissa. Yli 500 ihmistä osallistui hänen hautajaisiinsa, mukaan lukien monet koomikot, jotka olivat työskennelleet hänen kanssaan SNL: ssä. Hänen jäännöksensä haudattiin ylösnousemushautausmaalle Madisoniin.

Chris Farley Net Worth

Chris Farley

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. helmikuuta 1964 - 18. joulukuuta 1997 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, temppu
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu