Chris Rock Net Worth

Paljonko Chris Rock Worth on?

Chris Rock Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Chris Rock Nettovarallisuus ja palkka: Chris Rock on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija, tuottaja ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hänen nettovarallisuutensa voi olla paljon suurempi, mutta hän menetti kymmeniä miljoonia dollareita (ilmoitettiin jopa 40 miljoonaa dollaria) avioerosopimuksessa 20 vuoden vaimonsa Malaak Comptonin kanssa. He erosivat vuonna 2016 20 vuoden avioliiton jälkeen.

Chris sai ensimmäisen kerran laajan seuran 1990-luvun alun Saturday Night Live -elokuvan ansiosta, mutta hänet tunnetaan myös laajalti näyttelijälahjakkuudestaan ​​merkittävissä elokuvissa, kuten The Longest Yard (2005), Madagascar-elokuva sarjat (2005-2012) ja 'Grown Ups' (2010). Hän loi ja tuotti puoliksi omaelämäkerrallisen sitcomin 'Kaikki vihaa Chrisiä', joka esitettiin 88 jaksoa vuosina 2005-2009. Comedy Central -kysely äänesti hänet viidenneksi suurimmaksi stand up -koomikoksi.

Ansiot : Chris on jatkuvasti yksi eniten palkattuista koomikoista maailmassa. Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana Chris Rock ansaitsi noin 60 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Chris ansaitsi 30 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja ura: Christopher Julius Rock syntyi Andrewsissa, Etelä-Carolinassa 7. helmikuuta 1965. Rock ja hänen vanhempansa muuttoivat pian sen jälkeen Brooklyniin New Yorkiin ja asettuivat lopulta Bedford-Stuyvesantiin toisen siirron jälkeen. Hänet vietiin kouluihin lähinnä valkoisilla naapurustoilla Brooklynissa kasvamassa, missä hänen täytyi sietää valkoisten opiskelijoiden kiusaamista ja häirintää. Kun kiusaaminen pahensi, hän jätti lukion ja ansaitsi GED: n työskennellessään pikaruokaravintoloissa.

Rock uskaltautui stand-up-komediaan vuonna 1984 klubissa Catch a Rising Star New York Cityssä. Esittäessään hän sai hitaasti tunnustusta, jopa muutaman roolin, kuten TV-sarjassa 'Miami Vice'. Nämä alkuvuodet ovat myös silloin, kun Eddie Murphy näki Rockin esiintyvän yökerhossa ja ystävystyi hänen kanssaan, mentoroimalla häntä ja jopa antamalla Rockille ensimmäisen elokuvaroolin elokuvassa Beverly Hills Cop II (1987).

Lauantai-ilta ja komediamenestys: Rock liittyi Saturday Night Liven (SNL) näyttelijöihin vuonna 1990. Uusien näyttelijöiden Chris Farleyn, Adam Sandlerin, Rob Schneiderin ja David Spaden ohella heistä tuli tunnetuksi SNL: n Bad Boys. Hänen ensimmäinen komedia-albuminsa 'Born Suspect' julkaistiin vuonna 1991. Samana vuonna hän sai kiitosta hänen esittämästään narkomaani elokuvassa 'New Jack City'.

Kaksi vuotta myöhemmin, Rock lähti SNL: stä ja ilmestyi sen sijaan parhaimmalla kilpailijallaan, pääasiassa afroamerikkalaisessa luonnosnäyttelyssä 'In Living Color'. Hän oli kuitenkin vain kuudessa jaksossa, koska näyttely peruutettiin kuukauden kuluttua liittymisestä. Myöhemmin Rock kirjoitti ja näytteli komediassa CB4, jonka tekeminen maksoi vain 6 miljoonaa dollaria, mutta teki 18 miljoonaa dollaria.

Rock kantaesitti ensimmäisen HBO-erikoisuutensa, Big Ass Jokes, vuonna 1994, mutta vuoden 1996 seuranta Bring the Pain ansaitsi hänelle kaksi Emmy-palkintoa ja maineen yhtenä parhaimmista koomikoista Amerikassa. Hän sai lisää suosiota Comedy Central -lehden 'Poliittisesti väärin' kommentaattorina Yhdysvaltojen 1996 presidentinvaaleissa, joista hän sai toisen Emmy-ehdokkuuden.

Hänen HBO-komediaerikoisuutensa 'Bigger & Blacker' (1999) ja 'Never Scared' (2004) olivat Aika ja Viikkoviikko laulaa ylistystään 'Amerikan hauskimmaksi mieheksi'. HBO esitti myös oman keskustelusarjansa, The Chris Rock Show, jossa hän haastatteli julkkiksia ja poliitikkoja ja voitti Emmy-kirjoituksen. Muita hänen tämän ajanjakson palkittuja projekteja ovat komedia-albumit Roll with the New, Bigger & Blacker ja Never Scared, jotka kaikki voittivat Grammy-palkinnot. Rockin viides HBO-erikoisnimi 'Kill the Messenger' julkaistiin syyskuussa 2008, ja hän voitti hänelle toisen Emmy-palkinnon erinomaisesta kirjoittamisesta lajike- tai musiikkiohjelmaan.

Rockin menestys komediaerikoisuuksien kanssa jatkui uudella vuosikymmenellä. 30. lokakuuta 2016 Netflix ilmoitti julkaisevansa kaksi uutta stand-up-erikoistarjousta Rockilta, joista hänelle ilmoitettiin maksaneen 40 miljoonaa dollaria (20 miljoonaa dollaria per tarjous). Ensimmäinen, Chris Rock: Tamborine, julkaistiin 14. helmikuuta 2018, hänen ensimmäinen konserttierikoisuutensa kymmeneen vuoteen.

Chris Rock Net Worth

Kevin Winter / Getty Images

Elokuvan ura: Komediauransa tunnustuksen ansiosta Rock pystyi saamaan johtavat roolit elokuvissa, kuten 'Maanläheinen' (2001), 'Huono yritys' (2002), 'Pisin piha' (2005), 'Kuolema hautajaisissa'. '' (2010), 'Grown Ups' (2010) ja '2 päivää New Yorkissa' (2012). Hän tarjosi myös seepran Martyn äänen kolmessa elokuvassa Madagaskarin animaatioelokuva-franchising-elokuvassa.

Kameran edessä toimimisen lisäksi Rock on ottanut myös kirjailijan ja ohjaajan roolin. Hän kirjoitti, ohjasi ja näytteli elokuvissa '' valtionpäämies '' (2003), 'luulen, että rakastan vaimoani' (2007) ja kriitikoiden ylistämässä elokuvassa '' Top Five '' (2014). Hän julkaisi myös dokumenttielokuvan amerikkalaisamerikkalaisten naisten kampausten käsityksistä ja historiasta vuonna 2009, nimeltään 'hyvät hiukset'.

Muut projektit ja hankkeet: Rockilla ei ole vain kirjoittamia ja ohjattuja elokuvia, mutta hänellä on myös kokemusta televisiotuottajana. Hän oli komediasarjan 'Everybody Hates Chris' päätoimittaja ja kertoja, joka alkoi lähettää UPN: ssä vuonna 2005. Näyttely muuttui myöhemmin The CW: ksi, jossa se päätti viimeisen kauden vuonna 2009. Esityksen sisältö oli suurelta osin perustuu Rockin omiin kokemuksiin teini-ikäisenä, ja hänet nimitettiin vuoden 2006 Golden Globe -palkinnoksi parhaana tv-sarjana (musikaali tai komedia), 2006 People's Choice Award -palkinnoksi suosikkiuutena televisiokomediaa varten ja kahdeksi 2006 Emmy-palkinnoksi pukeutumisesta ja elokuvasta. Rock tuotti myös sarjan `` Totally Biased with W.Kamau Bell '' (2012).

Vuosien komediaesityskokemuksensa perusteella Rock isännöi paitsi 77: täthOscar-palkinnot vuonna 2005, mutta myös 88thOscar-palkinnot vuonna 2016. Rock tunnetaan 'omistautuneeksi kannabiksen kuluttajaksi', ja sijoittui elokuussa 2019 Kalifornian kannabisbrändiin Lowell Herb Co.

Henkilökohtainen elämä: Rock meni naimisiin Malaak Compton-Rockin kanssa 23. marraskuuta 1996, ja pariskunta asui New Jerseyssä kahden tyttärensä (syntyneet 2002 ja 2004) kanssa. Joulukuussa 2014 Rock ilmoitti hakevansa avioeroa, myöntäen uskottomuutensa ja pornon riippuvuuden. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2016. Chris joutui maksamaan entiselle vaimolleen noin 40 miljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä ja likvidejä varoja.

Kiinteistöt : Vuonna 1994 työskennellessään SNL: ssä Chris osti kodin Brooklyn New Yorkista. Hän asui siellä kaksi vuotta ennen kuin muutti lähiöön uuden vaimonsa Malaakin kanssa. Hän vuokrasi Brooklynin kiinteistön hintaan 8000 dollaria kuukaudessa vuoteen 2017 asti, jolloin hän toi kodin markkinoille 3,25 miljoonalla dollarilla. Avioeron jälkeen Malaak jatkoi asumista perheen 13 000 neliömetrin kartanossa Alpine, New Jersey, jonka he ostivat vuonna 2001 3 miljoonalla dollarilla.

Chris Rock Net Worth

Chris Rock

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. helmikuuta 1965 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Koomikko, käsikirjoittaja, näyttelijä, elokuvaohjaaja, elokuvatuottaja, televisio tuottaja, ääninäyttelijä, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Chris Rock Ansiot

  • Tappava ase 4 2 000 000 dollaria
  • New Jack City 11 000 dollaria
  • Beverly Hills Cop II 600 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu