Chris Tucker Nettovarallisuus

Kuinka paljon Chris Tucker on arvoinen?

Chris Tucker Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Chris Tucker nettovarallisuus ja palkka elokuvaa kohden : Chris Tucker on amerikkalainen koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Uskokaa tai älkää, uransa huipulla 1990-luvun lopulla Chris oli maailman eniten palkattu näyttelijä. Ensimmäisen Rush Hour -elokuvan valtavan menestyksen jälkeen Tucker neuvotteli vuonna 1999 20 miljoonaa dollaria näyttääkseen jatko-osaksi. Se on sama kuin ansaita 40 miljoonaa dollaria yhdestä elokuvasta nykypäivän dollareina.

Sitten hän neuvotteli kahden elokuvan 40 miljoonan dollarin sopimuksen New Line Cineman kanssa, josta 25 miljoonaa dollaria olisi hänen palkka Rush Hour 3: sta. Tucker sai myös 20% Rush Hour 3: n bruttotuloista. Yhteensä Chris ansaitsi vähintään 50 miljoonaa dollaria hänen työnsä pelkästään ruuhkatunnilla, noin 65 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen.

Taloudelliset ongelmat: Joten miksi hänen nettovarallisuutensa on tällä hetkellä niin alhainen? Valitettavasti Chris on vuosien varrella kokenut joitain taloudellisia vauhtia. Useiden taloudellisten virheiden jälkeen Tucker huomasi vuonna 2011 hukkuvan IRS-velkaan. IRS: n ja Kalifornian veroilmoitukset paljastaisivat myöhemmin, että Chris velkaa IRS: lle 11 miljoonaa dollaria veroja vuosina 2001, 2002, 2004 ja 2005. Vuoteen 2014 mennessä velka oli noussut 14 miljoonaan dollariin.

Tuckerin verovelka selvitettiin lopulta vuonna 2014.

Jos huhuttu Rush Hour 4 -elokuva pääsee tapahtumaan jossain vaiheessa, se on selvästi siunaus Chrisin lompakolle.

Kiinteistöt : Noin tuolloin hän joutui sulkemaan 8 000 neliömetrin Floridan kartanossa. Hän osti kodin vuonna 2007 6 miljoonalla dollarilla. Valitettavasti hän listasi 1 hehtaarin järvenrannan myytäväksi vuonna 2010 2 miljoonalla dollarilla ja lopulta hyväksyi 1,7 miljoonaa dollaria maaliskuussa 2012, 4,3 miljoonan dollarin tappio.

Vuoden 2011 hakemuksen jättämishetkellä Chris ilmoitti julkisesti, ettei hänellä ollut tarpeeksi tuloja laskujensa maksamiseen.

Vuonna 2013 hän myi 6 399 neliömetrin kodin Tarzanassa Kaliforniassa 2,1 miljoonalla dollarilla. Hän osti tämän kodin marraskuussa 1996 1,1 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2001 hän maksoi 2,4 miljoonaa dollaria vieressä olevasta kodista. Hän myi tämän kodin vuonna 2009 3 miljoonalla dollarilla.

Hänen mukaansa hänellä on edelleen koti, jolla on entinen tyttöystävä LA: ssa, ja koti Georgiassa.

Amy Sussman / Getty Images

Aikainen elämä: Chris Tucker syntyi Atlanta Georgiassa 31. elokuuta 1971. Hän on Mary Louisen ja Norris Tuckerin nuorin poika, joka omisti talonmiespalvelun. Tucker varttui Decaturissa Georgiassa. Hän oli yksi kuudesta kasvavasta lapsesta, joka käytti komediaa saadakseen huomiota jo varhaisessa iässä. Häntä kiinnosti erityisesti Eddie Murphyn ja Richard Pryorin huumori ja hän päätti muuttaa Los Angelesiin valmistuttuaan Columbian lukiosta näyttelijäksi ja koomikoksi.

Ura: Vaikka Tucker testasi ensin komediaansa Atlantan komediaklubeissa, hän alkoi saada mainetta vain Def Comedy Jam -esittäjänä. Hän teki virallisen valkokankaan debyyttinsä vuoden 1994 House Party 3 -elokuvassa. Hänen näyttelijänuransa alkoi nousta 90-luvun puolivälissä useilla korkean profiilin rooleilla, etenkin Ice Cuben koomisena sivupoikana elokuvassa 'Friday'. Vaikka elokuva oli alun perin vaatimaton menestys, se on sittemmin kasvanut kulttiklassikoksi ja synnyttänyt kaksi jatkoa, vaikka Tucker ei ole niissä.

Vaikka Tucker jatkoi näyttelemistä pienemmissä elokuvissa seuraavina vuosina, hän sai laajaa huomiota roolistaan ​​ranskalaisessa scifi-elokuvassa 'Viides elementti' vuonna 1997. Elokuva oli lipputulot, vaikka sitä ei ollut yleisesti arvostettu. monet kriitikot. Silti Tucker sai yleensä positiiviset arvostelut omalta osaltaan ja elokuva sai hänet enemmän näkyvyyttä. Tuona vuonna Tucker näki myös roolin Quentin Tarantinon Jackie Brownissa, mutta seuraavana vuonna Tuckerin tähti todella nousi.

Vuonna 1998 Tucker näytteli etsivänä James Carterina Brett Ratnerin hiteessä 'Rush Hour' yhdessä Jackie Chan . Monet kriitikot ylistivät sekä Chanin että Tuckerin esityksiä ristiriitaisina poliisiduoina. Toimintakomediaelokuva avattiin ylimmän kasinopaikan ensimmäisen viikonlopun bruttomäärällä 33 miljoonaa dollaria. Elokuva ansaitsisi edelleen yli 244 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Tuckerin ura meni stratosfääriin ensimmäisen Rush Hour -elokuvan valtavan menestyksen jälkeen. Pian sen jälkeen Tucker vaati ja sai 20 miljoonaa dollaria ilmestymiseen vuoden 2001 jatko-osaan, Rush Hour 2: een. Pitämällä klassisen Chan / Tucker-kaverikomedian kaava, joka oli toiminut niin hyvin, elokuva avattiin lipputulojen kärkipaikalla ja piirsi yli 67 miljoonaa dollaria ensimmäisenä viikonloppuna. Se ansaitsisi edelleen yli 347 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Seuraavat vuodet olivat Tuckerin kannalta hiljaisia, koska hän ei ottanut uusia elokuvarooleja. Hän palasi takaisin vuonna 2007 seuraavaan elokuvaan franchising-sopimuksessa neuvottelemalla 40 miljoonan dollarin kahden elokuvan sopimuksen New Line Cinema -elokuvan kanssa, josta 25 miljoonaa dollaria olisi hänen palkkansa Rush Hour 3: sta. Tucker sai myös 20% Rush Hour 3: n bruttotuloista. mikä yhdessä hänen palkkansa kanssa teki hänestä eniten palkattu näyttelijä maailmassa tällä hetkellä. Elokuva ei kuitenkaan ollut yhtä menestyksekäs kuin edeltäjänsä, se sai vaihtelevia arvosteluja ja otti huomattavasti vähemmän kuin Rush Hour 2.

Uuden elokuvan tauon jälkeen Tucker alkoi palata stand up -komediaan vuoden 2011 kiertueella. Sitten hän sai positiivisia arvosteluita esityksestään vuoden 2012 Oscar-palkitussa elokuvassa Silver Linings Playbook. Vuonna 2015 seurasi Netflix-stand up -tapahtuma, samoin kuin rooli elokuvassa Billy Lynn's Long Halftime Walk, vuonna 2016. Chrisä pidetään edelleen elinkelpoisena Hollywood-näyttelijänä, ja huhutaan keskustelevan hänen kanssaan. Jääkuutiot tuotantoyhtiö järjestämään uuden perjantai-elokuvan.

VALERY HACHE / AFP Getty Imagesin kautta

Muu työ ja esiintymiset: Tucker on myös ollut isäntänä lukuisille ohjelmille, mukaan lukien vuoden 2013 BET Awards ja 2020 Urban One Honors -tapahtuma, joka juhli viihdekuvakkeita, kuten Jamie Foxx, Missy Elliot ja Chance the Rapper.

Tuckerilla on ollut hyväntekeväisyystapoja. Hän on osallistunut useisiin NBA Allstar Celebrity -koripallopeleihin - kuten kuuluisuuksiin, kuten Terrell Owens, Mark Cuban ja Master P. Tucker on myös perustanut Chris Tucker -säätiön, hyväntekeväisyysjärjestön, jonka on tarkoitus vaikuttaa nuorten terveyteen ja koulutukseen. Chris Tucker Celebrity Golf -turnaus aloitettiin keinona kiinnittää enemmän huomiota hänen asiaansa, ja kaikki tuotot menivät säätiön hyväntekeväisyystyöhön.

Henkilökohtainen elämä: Chris Tuckerilla on poika entisen vaimonsa Azja Pryorin kanssa. Hän on edelleen hyviä ystäviä entisen tähti Jackie Chanin kanssa ja oli myös Michael Jacksonin läheinen ystävä ennen laulajan kuolemaa. Tucker oli Jacksonin kappaleen 'You Rock My World' musiikkivideossa vuonna 2001 ja oli läsnä myös muistojuhlassaan 2009. Chris kannatti aktiivisesti Barack Obamaa presidentiksi vuonna 2008. Tucker jakaa aikansa Bel Airin, Atlantan ja Lasin välillä. Vegas.

Tucker on myös todennut olevansa uudestisyntynyt kristitty. Tämä on johtanut siihen, että hän ei enää käyttänyt rienaavaa kieltä komediaohjelmissaan. Sen sanotaan myös olevan ensisijainen syy hänen hylkäämisensä tarjouksiin uudestaan ​​hänen ikoninen roolinsa Smokey kahdessa jatko-osassa perjantaina-franchising.

Chris Tucker Nettovarallisuus

Chris Tucker

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1971-08-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, Stand-up-koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Chris Tucker Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Rush Hour 3 25 000 000 dollaria
  • Rush Hour 2 20 000 000 dollaria
  • Ruuhka-aika 3 000 000 dollaria
  • Raha puhuu 2 000 000 dollaria
  • Kuolleet presidentit 25 000 dollaria
  • Perjantaina 15000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu