Christina Aguilera Nettovarallisuus

Paljonko Christina Aguilera on arvoinen?

Christina Aguilera Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Christina Aguileran palkka

15 miljoonaa dollaria

Christina Aguilera Nettovarallisuus ja palkka: Christina Aguilera on amerikkalainen muusikko ja viihdyttäjä, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Viisinkertainen Grammy-palkinnon voittaja tunnetaan parhaiten äänivoimastaan ​​ja provosoivasta henkilökohtaisesta tyylistään. Popmusiikkiuransa lisäksi hän on myös ryhtynyt näyttelemiseen ja televisioon, erityisesti tuomarina musiikkikilpailussa The Voice.

Varhainen elämä ja uran alku: Christina María Aguilera syntyi Staten Islandilla New Yorkissa 18. joulukuuta 1980. Hänen isänsä on Ecuadorilainen ja äidillä on saksalaisia, irlantilaisia, kymri- ja hollantilaisia ​​sukulaisia. Koska isänsä työskenteli soliderina Yhdysvaltain armeijassa, Aguilera muutti usein varhaisen elämänsä aikana ennen asettumistaan ​​Rochesteriin, Pittsburghin esikaupunkiin, vanhempiensa avioeron jälkeen kuuden vuoden ikäisenä.

Vuonna 1991 Aguilera kuuli The Mickey Mouse Club -elokuvan, vaikka se ei täyttänyt vähimmäisikärajoituksia. Hän liittyi näyttelijöihin kaksi vuotta myöhemmin, missä hän esiintyi muiden tunnettujen nimien, kuten Justin Timberlake, Ryan Gosling ja Britney Spears, rinnalla näyttelyn peruutukseen vuonna 1994. Disney valitsi Aguileran laulamaan 'Reflection', animoituneen tunnelman. elokuva 'Mulan' (1998) lähetettyään Whitney Houstonin 'Run to You' kansilehden. 'Heijastus' Mainostaulu Aikuisten nykytaulukko numero 15, kun se julkaistiin kesäkuussa 1998.

Musiikkinen ura: Reflectionin menestyksellä Aguilera allekirjoitti sopimuksen RCA Recordsin kanssa. Levy-yhtiö kiirehti albuminsa tuotantoa pysyäkseen ajan pop-trendi, jota johtaa poptähti Britney Spears. Aguileran kesäkuussa 1999 julkaistu sinkku 'Genie in a Bottle' toi hänet tähtiin, kun se huipentui Yhdysvaltoihin. Mainostaulu Hot 100. Hänen samannimisen debyyttialbuminsa seurasi elokuussa 1999, ja se saavutti ykkönen Yhdysvalloissa Mainostaulu 200. Vuodesta 2010 lähtien Amerikan levy-yhtiöt (RIAA) on sertifioinut sen platinaksi kahdeksan kertaa ja myynyt 17 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

42ndVuotuiset Grammy-palkinnot helmikuussa 2000, Aguilera voitti parhaan uuden taiteilijan. Myöhemmin hän julkaisi vielä kaksi studioalbumia, espanjankielisen Mi Reflejo ja lomalevyn My Kind of Christmas syyskuussa 2000. Hänen ensimmäinen konserttikiertueensa, Christina Aguilera konsertissa, kesti vuoden 2000 puolivälistä vuoden 2001 alkuun ja sisälsi pysähdyksiä Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Japanissa.

Aguilera oli tyytymätön kuvan ja musiikin hallinnan puutteeseen, joten hän irtisanoi managerinsa Steve Kurtzin ja aloitti työskentelyn Irving Azoffin kanssa. Hänen ensimmäinen projekti saavutettuaan taiteellisemman hallinnan urastaan ​​oli Lady Marmalade, hänen vuonna 2001 tekemä yhteistyö Pinkin, Myan ja Lil Kimin kanssa. Se voitti parhaan pop-yhteistyön laulujen kanssa 44-vuotiaanathVuotuiset Grammy-palkinnot.

Aguilera toimi päätuottajana ja apukirjoittajana useimmissa kappaleissa hänen neljännellä studioalbumillaan, Stripped (2002). Stripped-kampanjan aikana Aguilera otti käyttöön Xtina-alter egon, joka esitteli edgier-ilmeen värjätyillä mustilla hiuksilla, tatuoinnilla ja useilla lävistyksillä. Viidennellä `` Back to Basics '' -albumillaan (2006) Aguilera palasi vaaleaksi ja otti retro-kuvan klassisten Hollywood-tyylisten kuvakkeiden, kuten Marilyn Monroen, innoittamana ja nimitti uuden persoonan 'Baby Jane'. Hänen Back to Basics Tour -kiertueensa marraskuusta 2006 lokakuuhun 2008 tuotti 48,1 miljoonaa dollaria.

Hänen myöhemmät albuminsa 'Bionic' (2010) ja 'Lotus' (2012) saivat vaihtelevia arvosteluja, vaikka hänen vuoden 2018 albumi 'Liberation' sai positiivisen arvostelun ja debytoi Yhdysvalloissa kuudes numero Mainostaulu 200 kaavio. Edistääkseen '' vapautusta '' Aguilera kävi kahdella kiertueella: Yhdysvaltojen Liberation Tour (syyskuu-marraskuu 2018) ja The X Tour Euroopassa (heinä-joulukuu 2019). Hän ohjasi myös The Xperience -konserttiresidenttiä 25 päivän ajan Zappos-teatterissa Las Vegasissa toukokuusta 2019 maaliskuuhun 2020.

Christina Aguilera Nettovarallisuus

(Kuva: Clive Rose / Getty Images)

Muut harrastukset: Musiikkiuransa lisäksi Aguilera on onnistunut näyttelijänä. Hän esiintyi Cherin rinnalla vuoden 2010 elokuvassa Burlesque, joka keräsi 90 miljoonaa dollaria lipunmyynnissä ja nimitettiin parhaaksi elokuvaksi - musikaali tai komedia 68-luvulla.thGolden Globe -palkinnot. Hän on myös tehnyt ääninäyttelijöitä elokuvassa The Emoji Movie (2017).

Yhtenä NBC: n The Voice -musiikkikilpailun tuomarina Aguilera ansaitsi 15 miljoonan dollarin palkan vuodessa. Hän oli näyttelyssä kausien 1-3 aikana, 5, 8 ja 10.

Aguileralla on myös ollut joukko menestyviä tuotteita ja suosituksia, ja hänet on nimetty julkkisbrändin ykköseksi vuonna 2017. Hän on julkaissut useita onnistuneita tuoksuja, kuten Xpose (2004), Simply Christina (2007) ja Inspire (2008). Hänen hyväksymiään tuotemerkkejä ovat Sears, Levi's, Skechers, Versace, Oreo, Coca-Cola ja Pepsi. Hän ansaitsi £ 200 000 (noin 300 000 dollaria) kesämyynnin avaamisesta Lontoon Harrods-tavaratalossa vuonna 2004. Lisäksi Aguileralle maksettiin 1,5 miljoonaa dollaria. Ihmiset aikakauslehti poikansa vauvakuville hänen syntymänsä jälkeen vuonna 2008.

Henkilökohtainen elämä ja hyväntekeväisyys: Aguilera meni naimisiin markkinointijohtajan kanssa Jordan Bratman 19. marraskuuta 2005, seurustellessaan vuodesta 2003. Tammikuussa 2008 hän synnytti heidän poikansa. Pari erosi syyskuussa 2010 ja viimeisteli avioeronsa 15. huhtikuuta 2011. Pian sen jälkeen hän alkoi seurustella Matthew Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burlesque-elokuvan sarjassa, jossa Rutler työskenteli tuotantoassistenttina. He kihloivat helmikuussa 2014 ja toivottivat tyttärensä tervetulleeksi saman vuoden elokuussa.

Aguilera on ollut aktiivinen hyväntekijä, joka on tukenut lukuisia syitä vuosien varrella. Vuonna 2003 hän lahjoitti 200 000 dollaria Suur-Pittsburghin naisten keskukselle ja turvakodille. Hän on myös auttanut keräämään yli 148 miljoonaa dollaria Maailman ruokaohjelmalle (WFP), joka on nimetty nälänhätäavun tiedottajaksi vuonna 2009 ja YK: n WFP: n suurlähettilääksi vuonna 2010.

Christina Aguilera Nettovarallisuus

Christina Aguilera

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Palkka: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. joulukuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, TV-persoona, tanssija, yrittäjä, musiikkivideojohtaja, elokuvantuottaja, musiikkitaiteilija, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu