Christina Haack Nettovarallisuus

Paljonko Christina Haack on arvoinen?

Christina Haack Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Christina Haack Nettovarallisuus ja palkka : Christina Anstead, aiemmin tunnettu nimellä Christina El Moussa ja Christina Anstead, on yhdysvaltalainen kiinteistösijoittaja ja televisioyhtiö, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensin kuuluisa tähtinä, aviomiehensä kanssa Tarek El Moussan aikaan HGTV: n Flip or Flop -esityksessä. Vuonna 2019 hän alkoi esiintyä uudessa sarjassa nimeltä Christina rannikolla.

Aikainen elämä : Hän syntyi Christina Haack Kalifornian Anaheimissa 9. heinäkuuta 1983. Hänen ensimmäinen työpaikkansa koulun ulkopuolella oli kiinteistöalalla. Näin hän tapasi tulevan aviomiehensä Tarek el moussa . Pari menestyi hyvin vuoden 2008 osakemarkkinoiden kaatumiseen asti, jolloin monet kiinteistösijoittajat ja talon räpylät menivät romahdukseen. Kaatumisen seurauksena Tarek ja Christina El Moussa melkein menettivät kaiken. He siirtyivät asumisesta kotiin, joka maksoi 6000 dollaria kuukaudessa, huoneistoon, joka maksoi 700 dollaria kuukaudessa. Heidän liiketoimintansa ja talous yleensä elpyivät hitaasti.

HGTV ja nouse kuuluisuuteen : Vuonna 2011 Tarek pyysi ystävää auttamaan häntä tekemään HGTV-koe-nauhan, joka osoitti hänelle ja Christinalle kääntävän taloa alusta loppuun. Nauha laskeutui Pie Town Productions -nimisen tuotantoyhtiön johtajien käsiin. Exec rakastui Tarekiin ja Christinaan. Pari allekirjoitti virallisesti sopimuksen HGTV: n kanssa vuonna 2012. Flip of Flop -esitys ensi-iltansa huhtikuussa 2013. Vuosien 2013 ja 2017 välisenä aikana esitys esitettiin 92 jaksoa 7 vuoden aikana. Näyttelyssä Christina ja Tarek ostavat kiinteistöjä, tyypillisesti keskitulotasoisia taloja Orange County, ja viettivät sitten useita viikkoja päivitysten tekemisessä, jotta he voisivat kääntää kiinteistön voittoa varten. Tarek keskittyy purkamiseen ja kunnostamiseen, kun taas Christina keskittyy suunnitteluun ja varmistaa samalla, että kaikki pysyy aikataulussa.

Paljonko Christina El Moussa ansaitsee vuodessa? Näyttelyn alkukausina Christina ja Tarek ansaitsivat suhteellisen niukan 10000 dollaria per jakso. Se tuotti noin 130 000 dollaria kaudelle. Kolmantena kautena heidän palkkansa jaksoa kohti nostettiin yhteensä 40 000 dollariin, noin 600 000 dollariin vuodessa. Vuoteen 2019 mennessä, kun Christina laski oman esityksensä HGTV: lle, hänen palkkansa nousi 50000 dollariin jaksoa kohden.

Ihmissuhteet : Tarek ja Christina olivat yhdessä vuosina 2009-2016. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Heidän jakautumisensa tapahtui pian sellaisen tapauksen jälkeen, jossa poliisi kutsuttiin kotiinsa sen jälkeen, kun Tarek pakeni kodista riidan jälkeen ja oli ilmoitetusti itsemurha. Tarek väitti, ettei hän ollut koskaan itsemurha, ja meni vain aseella vaellukselle suojautuakseen villieläimiltä. Tammikuussa 2017 he antoivat avioeron. Avioeron myötä heidän esityksensä ja heidän omistamansa kiinteistövälitystoimisto The El Moussa Groupin tulevaisuus oli epävarma. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen tammikuussa 2018.

Vuonna 2018 paljastettiin, että Christinasta oli tullut romanttinen yhteys englantilaiseen televisio-juontajaan Ant Ansteadiin. He olivat tiettävästi seurustelleet marraskuusta 2017 lähtien. Christina ja Ant naimisiin joulukuussa 2018 kotonaan Newport Beachillä Kaliforniassa. Pian sen jälkeen, kun hän virallisesti muutti nimensä Christina El Moussasta Christina Ansteadiksi. Maaliskuussa 2019 Christina ja Ant ilmoittivat Instagramin kautta odottavansa ensimmäistä lastaan ​​yhdessä.

Syyskuussa 2020 Christina ja Ant ilmoittivat eroavansa. Hän haki avioeroa useita viikkoja myöhemmin.

Avioerohakemuksen jälkeen Christina alkoi mennä tyttönimellään Christina Haack.

Christina rannikolla : Hämmästyttävää, että Christina ja Tarek onnistuivat asettamaan erimielisyytensä syrjään ja etenemään elokuvan Flip tai Flopin kahdeksannen kauden kuvaamiseen. Toukokuussa 2019 Christina käynnisti oman uuden HGTV-ohjelmansa nimeltä Christina on the Coast. Esitys seuraa Christinaa, kun hän viimeistelee talojen uudistuksia eteläisessä Kaliforniassa.

Henkilökohtainen kiinteistö : Christina on the Coast -kauden ensimmäisellä kaudella Christina muutti oman Newport Beach -kotinsa takapihan. Hän osti kodin vuonna 2018 4,1 miljoonalla dollarilla. Huhtikuussa 2021 Christina listasi myytävän kodin 6 miljoonalla dollarilla.

Christina Haack Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu