Christopher Knight Net Worth

Kuinka paljon Christopher Knight on arvoinen?

Christopher Knight Net Worth: 10 miljoonaa dollaria

Christopher Knight Net Worth: Christopher Knight on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Christopher Knight tunnetaan laajimmin työstään Peter Bradyksi 70-luvun erittäin menestyvässä The Brady Bunch -sarjakuvassa. Hän otti aikaa televisiosta useiden vuosien ajan ja keskittyi liiketoimintaan, mutta palasi televisioon 2000-luvun alussa esiintymisillä erilaisissa todellisuusohjelmissa, mukaan lukien oma menestyksekäs show, My Fair Brady. Hän syntyi Christopher Anton Knightina 7. marraskuuta 1957 Manhattanilla, New York Cityssä, NY. Hän oli vasta kolmen vuoden ikäinen, kun hänen perheensä muutti Los Angelesiin, missä hänen isänsä, näyttelijä, etsi koe-esiintymiä kahdelle pojalleen keinona säästää rahaa heidän korkeakouluopetukseensa. Vaikka sekä Christopher että hänen vanhempi veljensä Mark kokeilivat, vain Christopher sai osia. Kun hän täytti seitsemän, hän oli jo esiintynyt johtavien yritysten, kuten Toyota, Tide ja Cheerios, mainoksissa. Hän sai myös rooleja televisio-ohjelmissa, kuten Gunsmoke ja Mannix. Se oli vuonna 1969, jolloin Christopher sai roolin, josta tuli yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä televisio-ohjelmista, The Brady Bunch. Hän voitti roolin pimeän ulkonäönsä ansiosta, joka vastasi Robert Reediä, jonka hänet valittiin näyttelyn isäksi. Christopher voitti keskimmäisen veljen, Peter Bradyn, osan. Näyttely esitettiin 117 jaksoa syyskuusta 1969 elokuuhun 1974.

Yritysura: Vuonna 1988, yli vuosikymmen Brady Bunchin päättymisen jälkeen, Christopher aloitti tietokoneteollisuuden työskentelemällä myyntiyhtiönä teknologiayrityksessä. Hän ilmoitti saavansa yrityksen ensimmäisen miljoonan dollarin sopimuksen ensimmäisen vuoden aikana. Hänet nimitettiin Martel, Inc: n varatoimitusjohtajaksi vuonna 1989. Vuonna 1991 Knight perusti Visual Software -nimisen yrityksen, joka kehittää myöhemmin uraauurtavia 3D-grafiikkaohjelmia. Vuonna 1995 hän perusti Kidwise Learningwaren. Hän liittyi useisiin muihin yrityksiin vuosien varrella, erityisesti iXMicroon, jossa hän toimi markkinoinnin johtajana. Vuonna 1998 hän perusti toisen yrityksensa Eskape Labs, jonka Hauppauge Computer Works osti vuonna 2000.

Christopher Knight Net Worth

Christopher Knight

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. marraskuuta 1957 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisiotuottaja, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu