Chuck Norrisin nettovarallisuus

Paljonko Chuck Norris on arvoinen?

Chuck Norrisin nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Chuck Norrisin nettovarallisuus: Chuck Norris on amerikkalainen taistelulajien taiteilija, näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Norris tunnetaan parhaiten taistelulajien hallinnastaan ​​ja kaikkialla esiintyvästä pahasta taitostaan. Hän on myös suosittu Internet-meme, Chuck Norris -faktojen aihe.

Aikainen elämä: Carlos Ray 'Chuck' Norris syntyi 10. maaliskuuta 1940 Ryanissa, Oklahomassa. Norris on vanhin kolmesta veljestä. Kun Norris oli 16-vuotias, hänen vanhempansa erosivat ja myöhemmin hän muutti Prairie Villageen Kansasiin ja sitten Torranceen Kaliforniaan äitinsä ja kahden nuoremman veljensä kanssa. Norris ei ollut urheilullinen lapsi. Hän oli ujo ja keskimäärin opiskelija. Hänen isänsä jatkoi alkoholijuomia, jotka kesti kuukausia kerrallaan.

Ura: Vuonna 1958 Chuck Norris liittyi ilmavoimiin ilmapoliisina Osanin lentotukikohdassa Etelä-Koreassa. Siellä ollessaan hän aloitti taistelulajien harjoittelun. Palattuaan Yhdysvaltoihin hänet sijoitettiin maaliskuun ilmavoimien tukikohtaan Kaliforniassa. Norris erotettiin ilmavoimista loppukesällä 1962. Hän haki poliisia Torrancessa Kaliforniassa ja avasi taistelulajien studion. Norris aloitti kilpailun taistelulajien turnauksissa. Hän hävisi kaksi ensimmäistä turnaustaan. Hän hävisi myös kolme ottelua kansainvälisissä karate-mestaruuskilpailuissa. Vuoteen 1967 mennessä Norris oli riittävän taitava taistelulajeissa voittamaan joitain otteluita. Sitten 3. kesäkuuta 1967 Norris kukisti seitsemän vastustajaa. Tähän mennessä Norris omisti ketjun karate-koulusta julkkisasiakkaiden, kuten Steve McQueenin, Priscilla Presleyn, sekä Donny ja Marie Osmondin kanssa. Vuoden 1968 alussa Norris hävisi uransa kymmenennen ja viimeisen ottelun. Myöhemmin samana vuonna hän voitti ensimmäisen kuudesta peräkkäisestä keskipainokaraton mestaruudesta. Juuri silloin Norris tapasi näyttelijä Bruce Leen ja ystävystyi sen kanssa.

Vuonna 1969 Norris voitti Karaten Triple Crownin - koko vuoden eniten turnausvoitoja. Hänet nimettiin myös Vuoden taistelijaksi ja debytoi näyttelijässä The Wrecking Crew -tapahtumassa Dean Martinia vastapäätä. Vuonna 1972 hän esiintyi ystävää Bruce Leeä vastapäätä teoksessa Lohikäärmeen tie / Lohikäärmeen paluu. Elokuvan tuottaja käski 5'10 'Norrisin kerätä 20 kiloa roolista, jotta hän näyttäisi suuremmalta kuin Bruce Lee elokuvassa. Vuonna 2007 haastattelussa Norris sanoi: 'Siksi en tee hyppyjä potkuja [elokuvassa]. En voinut päästä pois maasta! '

1980-luvun alkupuolella Norris toimi Action Jeansin edustajana. Alun perin nimeltään Karate Jeans, housuissa oli haaraan ommeltu joustava kangas, joka antaisi käyttäjälle mahdollisuuden tehdä täydellisiä potkuja muodikkaita farkkuja käytettäessä. Norris mainosti housuja vuosia.

Hänellä oli oma sarjakuvanäyttely 1980-luvulla. Chuck Norris: Karate Kommandos, jossa esiintyi Norrisia ja hahmoja, kuten Superninja ja Kynsi. Esitystä pidettiin lopulta liian väkivaltaisena ja peruttu.

Vuodesta 1993 vuoteen 2001 Chuck Norris esiintyi pääosassa suositussa ja pitkäaikaisessa tv-sarjassa Walker, Texas Ranger.

Jerry Markland / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Joulukuussa 1958 18-vuotias Chuck Norris meni naimisiin 17-vuotiaan Dianne Holechekin kanssa. He tapasivat kaksi vuotta aiemmin lukiossa. Heidän poikansa Mike syntyi vuonna 1962. Heidän toinen poikansa Eric syntyi vuonna 1964. Hänellä oli myös tytär suhdetta vuonna 1963, jota hän tapasi vasta 26-vuotiaana. Norris ja Holecheck erosivat vuonna 1989.

Hän sai lempinimen Chuck 18-vuotiaana Yhdysvaltain ilmavoimissa.

Näyttelijä Steve McQueen ehdotti Chuckille kokeilla näyttelijöitä.

Vuoden 1998 lopulla Norris meni naimisiin entisen mallin Gena O'Kelkeyn kanssa. Hänellä on kaksi lasta edellisestä avioliitosta. Elokuun lopussa 2001 hän synnytti kaksoset.

Norris on suorapuheinen kristillisestä uskostaan ​​ja on kirjoittanut useita kristinuskoon liittyviä kirjoja.

Norris on ollut pitkään Make-A-Wish -säätiön ja United Wayn tukija. Vuonna 1992 Norris perusti oman hyväntekeväisyysjärjestönsä nimeltä Kickstart presidentti George Bushin avustamana. Kickstart tarjoaa taistelulajien koulutusta yläasteen oppilaille opettamaan heille kunnioitusta ja kurinalaisuutta sekä parantamaan itsetuntoaan. Norris on uskollinen kristitty ja poliittisesti konservatiivinen.

Vuodesta 2005 Norris on ollut laajalti yhteydessä Internet-memeen, joka dokumentoi hänen kanssaan kuvitteellisia ja usein absurdeja tekoja.

Vuonna 2010 Texasin kuvernööri Rick Perry teki Norriksesta Texas Rangersin kunniajäsenen tunnustuksena Norrisin työstä eliittiyksikön tietoisuuden lisäämiseksi sekä työstä auttaakseen muita heikommassa asemassa olevia nuoria taistelulajien ohjelmien kautta. Norrisin veli Aaron Norris, joka oli näyttelyn vastaava tuottaja, tehtiin myös kunniamerkiksi Texas Rangeriksi.

Maaliskuussa 2020 Chuck Norris täytti 80 vuotta.

Heinäkuussa 2020 Norris kuvasi PSA: n kiittämällä kuntosalin jäseniä maskiensa käyttämisestä koronaviruspandemian leviämisen aikana.

Kiinteistöt: Vuonna 2013 Norris listasi Dallasin kotinsa 1,2 miljoonalla dollarilla. Se on koti, jossa hän asui Walkerin, Texas Rangerin päivinä, ja hän omisti sen yhdessä veljensä Aaronin kanssa. 7,362 neliömetrin kodissa on neljä makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, teatteri ja painohuone. Sillä on oma järvi. Kiinteistössä on myös erillinen rakennus kiinteistössä, jota käytettiin studiona Texas Rangerin Walkerin tuotannon aikana.

Chuck Norrisin nettovarallisuus

Chuck Norris

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. maaliskuuta 1940 (81 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, kamppailutaiteilija, televisiotuottaja, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Chuck Norrisin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Silmä silmälle 250 000 dollaria
  • Yksi voima 125000 dollaria
  • Hyvät pojat käyttävät mustaa 40 000 dollaria
  • Breaker! Breaker! 10000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu