Ciara Nettovarallisuus

Paljonko Ciara Worth on?

Ciaran nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Ciaran nettovarallisuus: Ciara on amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Ciara, jolla on myös alter-egonsa, 'Super C', tunnetulla uralla on ollut pitkä ja hedelmällinen. Laulamisen lisäksi Ciara on osoittautunut lahjakkaaksi malliksi, lauluntekijäksi ja tanssijaksi. Hänen sinkut ovat saavuttaneet kymmenen parhaan joukossa Mainostaulu Top 100 paikkaa kahdeksan kertaa. Ciara on myös vakiintunut näyttelijä, jolla on useita luottoja vyönsä alla. Hän on voittanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien kolme BET-palkintoa, kolme MTV-palkintoa, kolme, MOBO-palkintoja ja yhden Grammyn. Hänet on nimitetty vielä monta kertaa erilaisiin palkintoihin.

Vuonna 2015 ilmoitettiin, että Ciara oli myynyt yli 23 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Vaikka levymyynti muodostaa merkittävän osan Ciaran nettovarallisuudesta, hän tuottaa tuloja useista lähteistä. Tähän sisältyy näyttelijäroolit, kiertueet ja ehkä varsinkin tuotemerkkien suositukset. Aiemmin hän on työskennellyt suurten tuotemerkkien kuten Adidas, Roca Wear, Verizon ja muiden kanssa.

Aikainen elämä: Ciara syntyi Ciaran prinsessa Harrikseksi 25. lokakuuta 1985. Ciara on 'armeijan paskiainen', mikä tarkoittaa, että hän syntyi sotilasperheeseen. Tämän vuoksi hän vietti suuren osan nuoremmista vuosistaan ​​matkoilla. Hänen perheensä asui Saksassa jonkin aikaa, ja hän muutti myös usein ympäri Yhdysvaltoja. Ennen kuin Ciara saavutti teini-ikäisensä, hän oli asunut New Yorkissa, Utahissa, Kaliforniassa, Arizonassa ja Nevadassa. Väitetysti hänet nimettiin Revlon-hajusteiden, nimeltään Ciara.

Ensimmäiset kokemukset musiikista: Lopulta Ciaran perhe asettuisi Atlantaan. Teini-ikäisellään Ciara pystyi luomaan pysyviä ystäviä ja yhteyksiä, ja hän perusti kaikkien tyttöjen pop-ryhmän nimeltä Hearsay. Ryhmä ei koskaan tekisi siitä isoa, mutta se oli arvokas kokemus, joka innoitti Ciaraa jatkamaan tulevaa musiikkiuraa.

Ennen kuin Ciara oli edes valmistunut lukiosta, hän kirjoitti kappaleita tunnetuille muusikoille, kuten Blu Cantrell ja Fantasia Barrino. Liittyminen musiikkiteollisuuteen antoi hänelle mahdollisuuden luoda arvokkaampia yhteyksiä. Hän tapasi tuottajan Jazze Phan, joka kannusti Ciaraa nauhoittamaan omia kappaleitaan. Uuden verkkoyhteytensä avulla Ciara nauhoitti kappaleita, jotka myöhemmin ilmestyivät hänen debyyttialbumillaan.

Valtavirran menestys: Valmistuttuaan lukiosta vuonna 2003, Ciara oli valmis jatkamaan täysin omaa uraansa musiikissa. Tavattuaan merkittävän levy-yhtiön johtajan Jazze Phan kautta, hän allekirjoitti LaFace Recordsin. Pian hän aloitti debyyttialbuminsa. Kourallinen kappaleita, mukaan lukien '1, 2, Step' ja 'Thug Style', oli jo nauhoitettu lukiovuosiensa aikana. Hän lisäsi albumin kappaleella, jossa mukana Lil Jon. Kappale nimeltä Goodies on yksi Ciaran menestyneimmistä hiteistä. 'Goodies' tuli myös Ciaran debyyttialbumin otsikko.

Vuonna 2004 Ciaran ensimmäinen albumi julkaistiin. Se oli suuri menestys, ampuminen suoraan numeroon kolme Yhdysvalloissa Mainostaulu top 200. 'Herkut' menivät kolme kertaa platinaa Yhdysvalloissa ja myivät melkein 130 000 yksikköä ensimmäisellä viikolla julkaisun jälkeen. Levyn nimikappale toimi erityisen hyvin. Menestyksen jälkeen tämä hitti, Ciara ansaitsi monikerin 'First lady of Crunk'. Kappaletta 'Goodies' on verrattu Usherin naisversioon
'Joo.'

Debyyttialbuminsa julkaisemisen jälkeen Ciara yhdisti voimansa monien muiden merkittävien taiteilijoiden kanssa. Hän esiintyi Missy Elliottin ja Bow Wow'n sinkuilla. Hän kiersi myös Gwen Stefanin ja Chris Brownin kanssa.

Ciara Nettovarallisuus

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images)

Muut albumit ja näyttelijäura: Vuonna 2006 julkaistiin Ciaran toinen albumi 'Ciara: The Evolution'. Albumi saavutti saman menestystason kuin hänen debyyttinsä. Kappaletta 'Get Up' mukana Chamillionaire käytettiin elokuvan ääniraidassa Astua . Toistetun kiertueen jälkeen muiden muusikoiden, kuten T.I., kanssa Ciara aloitti näyttelijänuransa. Hänen ensimmäinen roolinsa näki hänen soittavan teini-ikäistä lentopallopelaajaa MTV-elokuvassa nimeltä Kaikki mitä olet saanut .

Ciaran kolmannella Fantasy Ride -albumilla oli ennennäkemättömän suuri kansainvälinen menestys, etenkin Iso-Britanniassa ja Kanadassa. Tämä johtui todennäköisesti albumin R & B: n ja Hip-Hopin sekoittumisesta mainstream-pop-äänen kanssa. Levy sisältää yhteistyötä taiteilijoiden, kuten Young Jeezy ja Justin Timberlake, kanssa. Seuraavan jakson hän vietti kiertueella taiteilijoiden kuten Britney Spearsin ja Jay-Z: n kanssa. Hän on myös tehnyt yhteistyötä kappaleiden kanssa kuten Ludacris ja Pitbull.

Ciaran seuraava albumi oli Basic Instinct. Vaikka albumi ei ollut yhtä menestyksekäs kuin hänen edelliset kappaleet, se sisälsi kuitenkin monia korkean suorituskyvyn hittejä. Pitkän odotuksen jälkeen Ciara julkaisi viidennen albuminsa vuonna 2013. Levyn nimi oli yksinkertaisesti Ciara. Tänä aikana Ciara keskittyi voimakkaasti näyttelemiseen. Hän esiintyi muutamassa elokuvassa ja pelasi itseään vedonlyönnissä Peli . Ciaran kuudes albumi oli nimeltään 'Jackie', ja se julkaistiin vuonna 2015. Se ei toiminut yhtä hyvin kuin hänen edelliset albuminsa.

Henkilökohtainen elämä: Ciara on ollut romanttisesti yhteydessä useisiin korkean profiilin kuuluisuuksiin, kuten 50 Cent, Bow Wow ja Amar'e Stoudemire. Hän oli myös mukana tulevaisuudessa yhdessä vaiheessa, ja kahdella muusikolla oli lapsi. Sitoutuminen keskeytettiin vuonna 2014. Hän on ollut naimisissa Seattlen Seahawksin pelinrakentajan kanssa Russell Wilson Pariskunnalla on ollut yhteinen lapsi vuonna 2017. Tammikuussa 2020 he ilmoittivat odottavansa toista lasta.

Mainontayritykset: Ciara on lisännyt omaisuuttaan osallistumalla erilaisten tuotemerkkien kanssa osana mainostarjouksia. Hänestä tuli Verizon Wirelessin vuonna 2009 tekemä suuri mainoskampanja heidän älypuhelimensa, Chocolate Touchin, mainostamiseksi. Vuonna 2010 hänestä tuli Adidas Originalsin tiedottaja. Häntä käytettiin myös mainostamaan Jay-Z: n vaatetuslinjaa, Rocawearia. Vuonna 2016 hänestä tuli myös Revlonin maailmanlaajuinen brändilähettiläs - sama brändi, joka toi markkinoille tuoksun nimeltä Ciara jo vuonna 1973.

Ciara Nettovarallisuus

Ciara

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. lokakuuta 1985 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Levytuottaja, näyttelijä, tanssija, laulaja, musiikkivideojohtaja, lauluntekijä, muotimalli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu