Cirque valmistautuu O -paluuseen 4. heinäkuuta

Näyttelijä Cirque du SoleilCirque du Soleilin '0' näyttelijät esiintyvät Bellagion 10 -vuotisjuhlanäytöksessä 15.10.2008, tiedostokuva. (Las VegasJournal) Anna Cirque du Soleilin LOVE -valmiuden jäseniä ottamaan valokuvia näyttelyn mediaesityksen aikana Mirage -palvelussa 24. toukokuuta 2004, tiedostokuva. (Las VegasJournal) Mystere, Cirque du Soleil. (Cirque du Soleil)

Sulake on ollut sietämättömän pitkä, se kattaa maapallon ja höyrystyy yli vuoden. Mutta Cirque du Soleil on innokas aloittamaan sähinkäisen heinäkuun neljäntenä päivänä avaamalla uudelleen pitkäaikaisen vesi-osumansa O Las Vegas Stripillä.

milloin Celine Dionsin aviomies kuoli

Luulen, että tässä vaiheessa meidän mielestämme meidän on vedettävä viiva hiekkaan, koska meidän on palattava töihin niin paljon aikaa, koska näyttelymme ovat monimutkaisia ​​ja fyysinen suorituskyky, jotta taiteilijat saadaan takaisin Näytä valmiina, Cirquen vanhempi johtaja Eric Grilly sanoi puhelinhaastattelussa torstaina. Suunnittelemme avaamista tänä kesänä. Olen toiveikas. Haluaisin avata viikonloppuna 4. heinäkuuta.

Grilly, joka nimettiin johtotehtäviinsä Cirquessa marraskuussa 2019, vahvisti, että alustava uudelleen avaamisen etenemisjärjestys olisi O Bellagiossa, jota seuraa Mystere Treasure Islandilla, sitten vielä määriteltävä rakkauden kulkue The Theatressa Mirage, Michael Jackson One Mandalay Bayssä ja Ka MGM Grandissa.Heinäkuusta alkaen Cirque -näyttely avataan joka kuukausi suunnilleen vuoden 2021 loppuun.

Tämän uudelleen avautumissuunnitelman toteuttamiseksi Grilly on työskennellyt MGM Resorts International -johtajien kanssa, jota johtaa yrityksen viihde- ja urheilujohtaja George Kliavkoff sekä Treasure Islandin johtoryhmä.

Uskon, että MGM Resortsin kanssa olemme hyvin linjassa, että 'O' on ensimmäinen esitys, jonka aloitamme uudelleen heidän kanssaan, Grilly sanoi. Ja kumppanuutemme ja Aarteensaari ovat ilmaisseet suurta kiinnostusta Mysteren paluuseen, joten olemme eräänlaisesti tunnistaneet ne kaksi esitystä, jotka avautuisivat ensimmäisenä… Esitimme porrastetun lähestymistavan näyttelyiden avaamiseen, mutta todella ei ole aikataulua pidemmälle.

Cirque-teatterit olisivat todennäköisesti pienemmällä kapasiteetilla, ja istuimet olisi erotettu sosiaalisen etäisyyden vaatimuksista. Mutta kutistuneet talot eivät olisi Cirque -esitysten tappaja. Yhtiön toimitusjohtaja Daniel Lamarre ja Kliavkoff ovat molemmat sanoneet, että Cirque voisi suorittaa Strip -esityksensä 50 prosentilla ja silti edetä mustaan.

Uudelleen avautuvassa mallissaan ensimmäinen Cirque -tila, joka palaa lavalle, ei ehkä ole perinteinen Cirque -show. Se on kuviteltavissa, että Cirquen omistama Blue Man Group voi palata Luxorin lavalle jo ennen O: n saapumista.

rohkeat ja kauniit näyttelijät palkat

En haluaisi lisätä, todellinen ensimmäinen näyttelymme, joka voisi avata uudelleen, voisi olla Blue Man Group, Grilly sanoi. Esitys soittaa räätälöityyn teatteriin Luxorin toisen kerroksen Atrium Showroomia vastapäätä. Jotta se palaisi, hankala 25-jalkainen vallihauta olisi poistettava 6 tai 12 metrin etäisyyden sijaan esiintyjien ja yleisön välillä.

Grillyn Las Vegas Entertainment Creators Council ja Las Vegas Events Presidentti Pat Christensonin Vegasin COVID-19-tapahtumakomitea ovat lobbaaneet Clarkin piirikunnan virkamiehiä ja osavaltion Covid-työryhmää muuttamaan tätä direktiiviä. He kohtaavat todennäköisesti tämän tavoitteen 1. toukokuuta, kun Nevadan hotellikasinoiden pandemiasääntöjen täytäntöönpano siirtyy kuvernöörin COVID-hätädirektiivistä valtion pelivalvontaviranomaiseen ja (Stripillä) Clark County Commissioniin.

Taiteellisesti Cirquen esiintyjät ja teknikot vaativat noin kahdeksan -kymmenen viikkoa palatakseen lavalle. Taiteilijoita ja tekniikoita esityksessä, joka on niin monimutkaisesti lavastettu ja koreografioitu kuin O, aluksi, ei voi vain soittaa takaisin ja odottaa heidän esiintyvän välittömästi turvallisesti. Näin on, vaikka Grilly sanoo, että noin 95 prosenttia yrityksen taiteilijoista on jäänyt Las Vegasiin ja kouluttanut koko COVID -seisokin ajan.

billy ray cyrusin nettovarallisuus 2015

Kutsumme taiteilijoita takaisin teattereihimme maaliskuussa tekemään fyysisiä arviointeja niistä teoista, joilla on erityisiä laitteita, jotta saamme hyvän fyysisen kunnon tunteen, Grilly sanoi. Se voi vaikuttaa ja todennäköisesti vaikuttaa nykyiseen ajatteluumme harjoitusajan ympärillä.

Grilly toimi aiemmin VStar Entertainmentin toimitusjohtajana ja siirtyi Cirquen palvelukseen kun yritys nappasi kaikki VStarit tuotantoja (mukaan lukien Sesame Street Live ja Barney & Friends). Hän oli tuskin paikallaan, ennen kuin COVID sulki koko maailmanlaajuisen Cirque -operaation. Stripin kuusi Cirque -esitystä keskeytettiin 14. maaliskuuta yhtiö irtisanoo 3500 työntekijää yli 44 kansainvälisesti osoittaa . Siihen kuuluu noin 1370 taiteilijaa, teknikkoa ja tukihenkilöstöä Las Vegasissa.

Marraskuussa, Cirque sulki pysyvästi Zumanityn, joka oli toiminut 17 vuotta New York-New Yorkissa. Pari viikkoa myöhemmin uusi sijoitustiimi otti muodollisesti haltuunsa yhtiö . Ryhmän 375 miljoonan dollarin investointi on pitänyt Cirquen pystyssä.

Uuden Cirquen ja MGM Resorts Internationalin suhde ei ole aivan sama kuin ennen pandemiaa, koska ei ole mitään takeita siitä, että Cirque toteuttaisi toiveensa tuoda uusi show New York-New Yorkiin. Ja MGM Resortsilla on muita suunnitelmia Luxor-teatterille, jossa Cirque piti pitkän kumppanuuden taikuri Criss Angelin kanssa ja yritti 64 miljoonan dollarin graafisen romaanin inspiroimaa tuotantoa R.U.N, joka suljettiin alle viikkoa aiemmin Cirquen koko yrityksen sulkeminen.

haamuseikkailut loihtimassa talon koko jakso

Mutta Cirquelle uutiset tulevat kirkkaammin tänä keväänä kuin missään vaiheessa viime vuonna. Grilly sanoo, että tänä vuonna on ehdottomasti juhla, joka keskittyy rakkauden 15-vuotispäivään, mikä olisi boffo-tapahtuma viivästyneen seisokin jälkeen.

Sain kortin 'Love' -elokuvan näyttelijöiltä ja miehistöltä eilen, kiittäen meitä, itseäni ja tiimiä pyrkimyksistämme palauttaa esitykset, Grilly sanoi. On tarttuvaa nähdä näiden ihmisten rakkaus ja intohimo taiteitaan ja esityksiään kohtaan. Tunnen kunniaa olla osa sitä.