Cisco Rosado Jr: n nettovarallisuus

Paljonko Cisco Rosado Jr on arvoinen?

Cisco Rosado Jr: n nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Cisco Rosado, Jr., nettovarallisuus: Cisco Rosado, Jr., on amerikkalainen viihde- ja musiikkijohtaja, yrittäjä ja todellisuuden TV-tähti, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Cisco Rosado, Jr., on tällä hetkellä New Yorkissa sijaitsevan CMG Entertainmentin, moniin mediaprojekteihin keskittyvän viihdeyrityksen toimitusjohtaja. Yritys käynnisti äskettäin uuden taiteilijakehitys- ja tuotantoryhmän yhteistyössä Grammy-ehdokkaan laulajan / lauluntekijän Tankin kanssa. Vaikka Cisco Rosado Jr. on suhteellisen tunnettu viihdemaailman kulissien takana, hän sai kansallista huomiota äskettäin, kun hänen suhteensa Jennifer Williams tuli julkiseksi. Jennifer Williams on entinen näyttelijöiden hitti VH1 -todellisuussarja, Koripallovaimo. Hän on ollut kuukausien ajan pitkittyneessä avioerossa entisen aviomiehensä, entisen NBA-tähden Eric Williamsin kanssa. Heidän monimutkainen hajoaminen kerrottiin todellisuussarjassa. Hän on ilmeisesti seurustellut Cisco Rosado, Jr.:n kanssa pitkään, mutta pari alkoi vasta äskettäin esiintyä julkisesti. Cisco on tuottanut taiteilijoille, kuten Styles P, French Montana, Jim Jones, Murda-setä ja Tahiry Jones.

Cisco on esiintynyt VH1-tosi-tv-sarjoissa Rakkaus ja Hip Hop New York. Rakkaus ja hiphop New York kantaesitettiin vuonna 2011, ja tästä kirjoituksesta lähtien se on esittänyt 95 jaksoa seitsemän vuoden aikana. Suhteensa Williamsiin lisäksi hän on treffannut Daryl Strawberryn tytär Diamondia. Rosado on The Creep Squadin jäsen Peter Gunzin ja Rich Dollazin kanssa. Hänet on myös romanttisesti sidoksissa räppäri MariahLynniin.

Cisco Rosado Jr: n nettovarallisuus

Koripallovaimot

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu