Colin Kaepernickin nettovarallisuus

Paljonko Colin Kaepernick on arvoinen?

Colin Kaepernickin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Colin Kaepernickin palkka

12,4 miljoonaa dollaria

Colin Kaepernickin nettovarallisuus: Colin Kaepernick on amerikkalainen jalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Kuuden kauden aikana NFL: ssä vuosina 2011--2016 Colin ansaitsi hieman yli 43 miljoonaa dollaria palkkaa (ennen veroja ja palkkioita). Hänen huippupalkka NFL oli 14,3 miljoonaa dollaria, joka tuli kaudella 2016. Hän on myös poliittinen ja kansalaisoikeusaktivisti, joka tunnetaan parhaiten polvistumasta kansallislaulun aikana NFL-peleissä protestoidakseen poliisin julmuutta ja rodullista eriarvoisuutta Yhdysvalloissa.

Aikainen elämä : Colin Rand Kaepernick syntyi Milwaukeessa, Wisconsinissa 3. marraskuuta 1987. Hänen syntymänsä äiti antoi hänet adoptoitavaksi ja Colinista tuli Rickin ja Teresa Kaepernickin kolmas lapsi. Pariskunnalla oli kaksi vanhempaa lasta: poika Kyle ja tytär Devon. Kaepernickit päättivät adoptoida pojan menetettyään kaksi muuta poikaa sydänvikojen vuoksi. Kaepernickit asuivat Fond du Lacissa, Wisconsinissa, kunnes hän oli nelivuotias, kun he muuttivat Kaliforniaan. Hän oli 4,0 GPA: n opiskelija-urheilija John H.Pitmanin lukiossa Turlockissa Kaliforniassa. Lukiossa hän keskittyi pääasiassa baseballiin, ansaitsemalla useita apurahatarjouksia pelaamaan yliopiston baseballia. Hän halusi kuitenkin keskittyä jalkapalloon ja hänelle tarjottiin paikka Nevadan yliopistossa. Yliopiston jalkapalloilijana hänet luokiteltiin säännöllisesti yhdeksi maan parhaista college-puolustajista. Hän sai lukuisat arvosanoin yliopiston jalkapallo-uransa aikana ja asetti useita ennätyksiä. Hänet nimettiin WAC: n vuoden hyökkäyspelaajaksi kahdesti. Kaepernick oli myös ainoa pelaaja NCAA Division I: n FBS-historiassa, joka keräsi urallaan 10000 ohimennen telakkaa ja 4000 hyppypenkkiä.

NFL-ura : Colinin valitsi Chicago Cubs vuonna 2009, mutta hän hylkäsi MLB: n tarjouksen jatkaa jalkapallon pelaamista. Hän allekirjoitti San Francisco 49ersin kanssa vuoden 2011 NFL-luonnoksen toisella kierroksella ja pelasi varakenttäpelaajana vuoteen 2012 asti. Hän loisti koko kauden 2012 ja johti lopulta 49ersin Super Bowl XLVII: een samana vuonna. He hävisivät Baltimore Ravensille 31-34. Kaudella 2013 Colin johti 49ersin NFC-mestaruusotteluun, jossa he hävisivät Seattlen Seahawksille.

Vuonna 49ersin kolmannessa esikausi-pelissä vuonna 2016 Kaepernick päätti istua Yhdysvaltain kansallislaulun soittamisen aikana ennen peliä, eikä seistä kuten tavallista. Se oli protesti rodullista epäoikeudenmukaisuutta, poliisin julmuutta ja järjestelmällistä sortoa vastaan ​​maassa. Seuraavana viikkona ja runkosarjan loppuosan ajan Kaepernick polvistui hymnin aikana. Protestit saivat erittäin intohimoisia reaktioita hänen protestinsa puolesta ja vastaan. Kaepernickin polvistumisesta tuli median tulipalo, joka räjähti syyskuussa 2017 sen jälkeen, kun presidentti Donald Trump sanoi, että NFL: n omistajien tulisi 'ampua' pelaajia, jotka protestoivat kansallislaulun aikana.

Kaepernickistä tuli vapaa agentti kyseisen kauden jälkeen. Yksikään joukkue ei allekirjoittanut häntä. Hän on allekirjoittamaton tästä kirjoituksesta lähtien.

Levysopimus : Colin ja 49ers pääsivät kesäkuussa 2014 seitsemän vuoden jatkosopimukseen. Kauppa olisi voinut antaa Colinille mahdollisuuden ansaita jopa 126 miljoonaa dollaria kaupasta ja 61 miljoonaa dollaria mahdollisista takuista. Laajennuksen mukana tuli myös 12,3 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus ja 640 000 dollarin palkka tulevalle kaudelle. Tämä 13 miljoonaa dollaria oli ainoa täysin taattu osa sopimusta. 61 miljoonan dollarin potentiaalinen taattu raha taattiin vain, jos Colin kärsi uran päättyneestä vahingosta. Se oli tuolloin ennätyssopimus.

Sopimuksen rakenteen mukaan Colinin peruspalkka laski 2 miljoonaa dollaria vuodessa, eikä häntä nimetty ensimmäiseen tai toiseen All-Pro-joukkueeseen TAI jos 49ers ei pelannut Super Bowlissa edellisen kauden aikana (Colin otti vähintään 80% napsautuksista). Sellaisena hänen 12,4 miljoonan dollarin peruspalkka kauden 2015 alussa väheni 10,4 miljoonaan dollariin.

Maaliskuussa 2017 Kaepernick huomasi, että 49ers aikoi leikata häntä. Hän päätti kieltäytyä sopimuksestaan ​​tulla vapaaksi agentiksi. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Colin ansaitsi 39 miljoonaa dollaria ennätyksellisestä 126 miljoonan dollarin sopimuksestaan.

NFL: n oikeusjuttu ja sovinto : Colin teki valituksen NFL: lle vuonna 2017 väittäen, että liiga ja omistajat tekivät salaliiton estää häntä pelaamasta NFL: ssä vastauksena hänen päätökseen polvistua kansallislaulun aikana. Oikeusjuttu ratkaistiin yksityisesti helmikuussa 2019 julkistamattomalla maksulla. 18. helmikuuta 2019 useat urheilu-uutislehdet kertoivat, että selvityssumma olisi saattanut olla $ 60 - $ 80 miljoonaa. Kuukautta myöhemmin paljastettiin, että todellinen maksusumma oli todennäköisemmin noin 10 miljoonaa dollaria.

Getty

Nike-sopimus : Colin allekirjoitti ensimmäisen Nike-hyväksyntäsopimuksensa vuonna 2011. Monet uskoivat, että Nike ei uusinut sopimustaan ​​sen jälkeen, kun Colin haukkui ilman joukkuetta vuoden 2017 jälkeen. Vuonna 2018 Nike julkaisi mainoskampanjan yhtiön Just Do It -kampanjan 30-vuotisjuhlavuonna. . Mainoksessa oli Kaepernick sanalla 'Usko johonkin. Vaikka se tarkoittaisi kaiken uhraamista. ' Kuten kävi ilmi, Nike jatkoi Colinin tukemista koko ajan paljastaen hänet lopulta brändin suurlähettilääksi. Yahoo NFL -toimittajan Charles Robinsonin mukaan Nike maksaa edelleen Colinille sopimusta, joka on samanlainen kuin nykyiset NFL-tähtiurheilijat, miljoonia vuodessa, joka sisältää rojaltit Kaepernick-merkkituotteilla.

Henkilökohtainen elämä: Kaepernickin perheellä on ollut afrikkalainen lemmikkikilpikonna nimeltä Sammy 10-vuotiaasta asti.

Kaepernick kastettiin metodistiksi, konfirmoitiin luterilaiseksi ja kävi baptistikirkossa yliopistovuosiensa aikana.

Kaepernick aloitti vegaanisen ruokavalion vuoden 2015 lopulla.

Kaepernick aloitti tapaamisen radiohenkilöstön ja televisio-isännän Nessa Diabin kanssa heinäkuussa 2015, ja virallisesti julkisti suhteensa helmikuussa 2016.

Kaepernick ja Nessa perustivat Know Your Rights Camp -järjestön, joka järjesti ilmaisia ​​seminaareja heikommassa asemassa oleville nuorille opettaakseen heille itsemääräämisoikeutta, Amerikan historiaa ja laillisia oikeuksia. Huhtikuussa 2020 Know Your Rights -leiri käynnisti avustusrahaston COVID-19-pandemian kärsimille henkilöille. Kaepernick lahjoitti rahastolle 100 000 dollaria.

Helmikuussa 2020 Kaepernick aloitti Kaepernick Publishingin. Kaepernick julkaisee muistikirjan kustantajayhtiönsä ja Audiblen kautta.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 Kaepernick myi Kalifornian San Jose -kotinsa 3,075 miljoonalla dollarilla. Kaksikerroksisessa talossa on neljä makuuhuonetta, viisi ja puoli kylpyhuonetta ja lähes 4600 neliömetriä asuintilaa. Palveluihin kuuluu seinäakvaario, täysi baari, uima-allas, kylpylä ja vesiputous. Kaepernick osti kodin vuonna 2014 2,7 miljoonalla dollarilla ja tehtiin valtava remontti.

Kaepernick osti kahden makuuhuoneen luksushuoneiston New Yorkista 3,21 miljoonalla dollarilla heinäkuussa 2016. Tribecan huoneisto tarjoaa tiettävästi 24h-concierge-palvelun, uima-altaan, yksityisen kuntoklubin ja autotallin. 1733 neliömetrin asunnon ostivat ilmoitetusti sama perheyhtiö, joka osti Kaepernickin kodin San Josesta.

Colin Kaepernickin nettovarallisuus

Colin Kaepernick

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 12,4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. marraskuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu