Eversti Sandersin nettovarallisuus

Paljonko eversti Sanders on arvoinen?

Eversti Sandersin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Eversti Sandersin nettovarallisuus: Eversti Sanders oli amerikkalainen liikemies, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 10 miljoonaa dollaria (inflaation mukaan oikaistu - hänen todellinen nettovarallisuus oli 3,5 miljoonaa dollaria vuonna 1980). Hänet tunnettiin parhaiten Kentucky Fried Chickenin (KFC) perustajana.

Harland Sanders syntyi Henryvillessä Indianassa syyskuussa 1890 ja kuoli joulukuussa 1980. Hän toimi myös KFC: n brändilähettiläänä ja symbolina. Hän ei palvellut armeijassa, mutta ansaitsi kunniamerkin Kentuckyn everstille. Hän syntyi Harland Sanders ja työskenteli höyrykoneiden varaajana, arkistointipalvelujen operaattorina ja vakuutusmyyjänä. Hän perusti KFC: n suuren masennuksen aikana ja kehitti salaisen reseptinsä ja menetelmänsä kanan kypsentämiseksi paistinpannussa. Hän keskittyi kanansa franchising-toimintaan kaikkialla Yhdysvalloissa. Vuonna 1964 Sanders myi yrityksen sijoittajille 2 miljoonalla dollarilla 73-vuotiaana. Se on sama kuin noin 15 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Hän pysyi tuotemerkkilähettiläänä ja säilytti toiminnan valvonnan Kanadassa.

Harland Sanders kuoli 16. joulukuuta 1980. Hän oli 90-vuotias. Kuolemansa aikaan hän oli arvoinen 3,5 miljoonaa dollaria ( 10,1 miljoonaa dollaria inflaatio oikaistu). Ehkä ei niin paljon kuin arvata, kun otetaan huomioon se tosiasia, että tänään KFC: n vuotuiset tulot ylittävät 23 miljardia dollaria.

Eversti Sandersin nettovarallisuus

Eversti Sanders

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. syyskuuta 1890 - 16. joulukuuta 1980 (90 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu