Conor McGregor Nettovarallisuus

Paljonko Conor McGregor Worth on?

Conor McGregorin nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Conor McGregorin nettovarallisuus 2020 ja uratulot : Conor McGregor on irlantilainen ammattitaistelija, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Nettovarallisuus sisältää noin 100 miljoonan dollarin palkkapäivän, jonka Conor ansaitsi elokuun 2017 taistelustaan ​​Floyd Mayweatheria vastaan ​​ja 50 miljoonaa dollaria hänen lokakuun 2018 taistelustaan ​​Khabibia vastaan. Pidä mielessä, että nämä molemmat ovat ennen veroja. Jotta Conorin nettovarallisuus olisi 120 miljoonaa dollaria, hänen olisi pitänyt ansaita uransa aikana 230 miljoonan dollarin verotuksen pohjoispuolella. Tämän kirjoituksen jälkeen arvioimme hänen uransa tuloksi 235 miljoonaa dollaria. Jatka lukemista saadaksesi täydellisen erittelyn jokaisesta Conor McGregorin palkkapäivästä. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Conor ansaitsi 47 miljoonaa dollaria palkoista, kukkaroista ja merkinnöistä.

Aikainen elämä : Conor Anthony McGregor syntyi 14. heinäkuuta 1988 Crumlinissa Irlannissa. Lapsena hän loisti urheilua, etenkin jalkapalloa, mutta aloitti 12-vuotiaana nyrkkeilyklubilla. Vuonna 2006, 17-vuotiaana, Conor aloitti LVI-oppisopimuskoulutuksen. Tämän työn kautta taistelija Tom Egan esitteli hänet UFC: n urheiluun. Egan ja McGregor alkoivat pian treenata yhdessä.

McGregor oli alun perin koulutettu nyrkkeilyssä ja jatkoi harjoittelua John Kavanaghin, ensimmäisen irlantilaisen, joka saavutti mustan vyön Brasilian jiu-jitsussa, ja hänen tiiminsä SBG Irelandissa. Hän on myös kouluttanut Tae Kwon Do, Karate, Capoeira ja Kickboxing ennen kilpailua ammattimaisessa MMA: ssa.

UFC : Conor teki MMA-amatööridebyyttinsä vuotta myöhemmin 18-vuotiaana. Hän voitti debyyttikilpailunsa TKO: lla ensimmäisellä kierroksella. Vain muutama viikko ennen MMA-debyyttinsä Conor oli niin rikki, että oli hyvinvoinnissa Irlannissa ja keräsi 235 dollaria viikossa valtion avustustarkastuksissa.

Helmikuussa 2013 UFC ilmoitti allekirjoittaneensa McGregorin usean taistelun sopimukseen. Tuolloin hän oli Irlannin tasavallasta toinen taistelija, joka taisteli yrityksen puolesta keskipainoisen Tom Eganin jälkeen. McGregor teki UFC-debyyttinsä Marcus Brimagea vastaan ​​6. huhtikuuta 2013 ja menestyi ensimmäisessä ottelussaan, voittaen TKO: n kautta hieman yli minuutin ensimmäiselle kierrokselle. Voitto ansaitsi myös McGregorin ensimmäisen Knockout of the Night -palkinnon.

McGregor on laaja-alainen hyökkääjä, joka on myös menestyksekkäästi kehittänyt laajan valikoiman muita taistelumuotoja menestyäkseen ja nousemaan kymmenen parhaan joukkoon. Joidenkin mukaan hänen tehokkain liikkeensa on hänen nopea suoran käsivarren vasen jab. McGregorilla oli hämmästyttävä nousu ulkomailla syntyneelle UFC-taistelijalle.

Conor McGregor Net Worth - Suurimmat UFC-palkkapäivät :

11. heinäkuuta 2015 Conor ansaitsi 5 miljoonaa dollaria, kun hän voitti Chad Mendesin UFC 189: ssä. 11. joulukuuta 2015 Conor ansaitsi ilmoitetun 12 miljoonan dollarin kukistamalla Jose Aldo 13 sekunnissa. Conor ansaitsi 5. maaliskuuta 2016 vähintään 10 miljoonaa dollaria ja ehkä jopa 15 miljoonaa dollaria, kun hän taisteli Nate Diazia vastaan ​​UFC 196: ssa. Hän kertoi ansainnut 25 miljoonaa dollaria, kun hän taisteli jälleen Nate Diazia vastaan ​​UFC 202: ssa. Hän ansaitsi noin 7 dollaria miljoonaa taistelua Eddie Alvarezia vastaan, marraskuussa 2016. Hän ansaitsi arviolta 50 miljoonaa dollaria taistelussa Khabib Nurmagomedovia vastaan ​​lokakuussa 2018.

UFC: n kokonaistulot tähän mennessä: Noin 115 miljoonaa dollaria (sisältää 50 miljoonan dollarin Khabib-palkkapäivän).

18. tammikuuta 2020 Conor voitti Donald 'Cowboy' Cerronen odotetusti palatessaan UFC: hen. Conorille taattiin viisi miljoonaa dollaria taistelusta, mikä oli ennätys UFC: lle siihen asti. Hän on tarkoittanut haastatteluissa, että jos Pay Per View -myynti menee hyvin, hänen Cerrone-taistelustaan ​​saadut tulot voivat ajatella olevan 80 miljoonaa dollaria. Cerronelle taattiin ilmestyvän 2 miljoonaa dollaria.

23. tammikuuta 2021 Conor hävisi Dustin Poirierille. Jälleen kerran Conorille taattiin 5 miljoonaa dollaria. Menetys maksoi Conorille valtavan tulevan palkkapäivän tappamalla toisen ottelun Khabib Nurmagomedovia vastaan.

McGregor-kartio

(Kuva: Steve Marcus / Getty Images)

Floyd Mayweatherin taistelu ja tulos :

26. elokuuta 2017 Conor vaihtoi MMA-häkistä nyrkkeilyrenkaaseen, kun hän kohtasi voittamattoman mestarin Floyd Mayweatherin. Taistelu oli kaikkien aikojen tuottoisimpia PPV-tapahtumia, mikä tuotti 4,3 miljoonaa ostoa. Tällä tasolla Conor ansaitsi arviolta 100 miljoonaa dollaria takuiden, tavaroiden rojaltien, myönnytysten ja bonusten välillä. Jos oletat, että Conor menetti veroistaan ​​noin 50% tuloistaan, 100 miljoonan dollarin bruttotulos jätti hänelle nettovarallisuuden 85 miljoonaa dollaria Floyd-taistelun jälkeen.

Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Conor ansaitsi myös noin 14 miljoonaa dollaria merkinnöistä sellaisten yritysten kanssa kuin Burger King, Beats by Dre ja Anheuser-Busch.

Jos Conor (kaikilla kertoimilla) olisi voittanut Mayweatherin, se olisi aloittanut uusintakisan, jossa Conor olisi voinut ansaita toisen ehdottoman massiivisen palkkapäivän. Ei olisi kohtuutonta olettaa, että hän olisi voinut vaatia vähintään 50% tuloista tulevasta taistelusta. Se olisi teoreettisesti johtanut 200-300 miljoonan dollarin palkkapäivään.

20. syyskuuta 2018 Conor ilmoitti allekirjoittaneensa 8-taistelusopimuksen UFC: n kanssa. Kaupan ehtoja ei paljastettu, mutta on todennäköistä, että sen arvo on vähintään 200 miljoonaa dollaria erittäin matalalla hinnalla.

Eläkkeelle? 25. maaliskuuta 2019 Conor lähetti salaisen twiitin, jossa hän väitti jäävänsä eläkkeelle MMA: sta taistellakseen keskittyä yksinomaan uusiin yrityshankkeisiinsa, kuten hänen Proper 12 -viskimerkkiinsä. Jos hän on todella valmis taistelemaan, hän jää eläkkeelle 235 miljoonaa dollaria uran kokonaistuloista.

Conor McGregor Nettovarallisuus

Conor mcgregor

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. heinäkuuta 1988 (32 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Mixed Martial Artist
Kansalaisuus: Irlannin tasavalta
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu