Cooper Manning Nettovarallisuus

Paljonko Cooper Manning kannattaa?

Cooper Manningin nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria

Cooper Manningin nettovarallisuus: Cooper Manning on amerikkalainen energian kauppias, jonka nettovarallisuus on 13 miljoonaa dollaria. Vaikka hän on luultavasti tunnetuin siitä, että hän on NFL: n puolustajien vanhempi veli Peyton Manning ja Eli Manning , Cooper on itsessään menestyvä liikemies. Sen lisäksi, että hän on AJ Capital Partnersin sijoittajasuhteiden pääjohtaja ja vanhempi toimitusjohtaja, hän isännöi myös Fox Sportsin The Manning Hour -tapahtumaa.

Huolimatta siitä, että hän ei pysty jatkamaan itse jalkapallouraa, Cooperin poika Arch on lupaava mahdollisuus. Vuodesta 2020 lähtien Arch pelaa tällä hetkellä lukiotasolla ja on monien tilastojen mukaan yksi maan korkeimmista lukiolaisista.

Aikainen elämä: Cooper Manning syntyi 6. maaliskuuta 1974 New Orleansissa, Louisianassa. Archie Manningin esikoisena lapsena Cooper kasvatettiin perheessä, jolla oli vahvat jalkapallon juuret. Archie oli aiemmin ollut ammattimainen puolustaja, joka pelasi pääasiassa New Orleans Saintsin kanssa, ja hänet otettiin NFL: n Hall of Fameen vuonna 1989.

Lukio vuosina Cooper seurasi isänsä jalanjälkiä liittymällä jalkapallojoukkueeseen - mutta hänestä ei tullut pelinrakentaja. Sen sijaan hän soitti laajana vastaanottimena. Vanhempana vuotena hänen nuorempi veljensä Peyton toimi pelinrakentajana, ja pari liittyi hyvin Cooperin viime kaudella.

(Kuva: Tim Warner / Getty Images)

Cooperista odotettiin ammattilaisjalkapalloilijaa lukion jälkeen, ja hän ilmoittautui Mississippin yliopistoon. Valitettavasti hänen korkeakouluuransa (ja koko jalkapallouransa) horjui, kun hän alkoi tuntea tunnottomuutta sormissaan ja varpaissaan. Lääketieteen ammattilaisten tutkinnan jälkeen todettiin, että hänellä oli selkärangan ahtauma. Tähän tilaan liittyy selkärangan 'kapeneminen', mikä voi johtaa puristuksiin hermoissa. Tämän seurauksena hän päätti lopettaa jalkapallouransa ja harjoittaa muita uravaihtoehtoja. Veljensä tueksi Peyton soitti numerolla 18 koko uransa ajan - Cooperin vanha numero.

Yritysura: Cooper Manning nousi esiin liike-elämässä, kun hänestä tuli Houstonissa ja New Orleansissa sijaitsevan Scotia Howard Weilin, energiainvestointiputiikin kumppani. Yritys on kuuluisa vuosittaisesta energiakonferenssistaan, joka houkuttelee yritysjohtajia, sijoittajia ja yrityksiä ympäri maailmaa.

Vuonna 2006 Manningista tuli osa AJ Capital Partnersin johtoryhmää sijoittajasuhteiden pääjohtajana ja toimitusjohtajana. AJ Capital Partners on kiinteistöyhtiö, jonka pääkonttori on Chicagossa, ja aiempiin hankkeisiin sisältyy useita merkittäviä hotelleja ja lomakohteita.

Viihde-ura: Ennen Super Bowl XLVII: ta Cooper alkoi esiintyä Dan Patrick Show -sarjassa isäntänä segmentille nimeltä Manning on the Street. Vuonna 2015 hän liittyi Fox Sportsin NFL Kickoffin lähetysryhmään. Myöhemmin hänestä tuli The Manning Hour, joka myös esitettiin Fox Sportsissa. Myöhemmin EPSN esitti elokuvan erikoisnimen nimeltä The Book of Manning. Yksi tämän dokumentin pääaiheista oli rooli, jossa Cooper Manning oli mukana tukemassa kahta nuorempaa veljeään.

Cooper Manning Nettovarallisuus

Cooper Manning

Nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1974
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu