Kreivi Alexandre de Lessepsin nettovarallisuus

Paljonko kreivi Alexandre de Lesseps on arvoinen?

Count Alexandre de Lessepsin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Kreivi Alexandre de Lessepsin nettovarallisuus: Kreivi Alexandre de Lesseps on ranskalainen syntynyt sijoituspankkiiri, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Tämä nettovarallisuus kertyi enimmäkseen seurauksena hänen nousemisestaan ​​kuuluisan arkkitehdin, Ferdinand de Lessepsin, Suezin kanavan kehittäjän, toimesta. Ferdinand de Lesseps työskenteli myös ahkerasti saavuttaakseen merenpinnan Panaman kanavan, mutta tämän projektin tuhosivat keltainen kuume ja malaria. Alexandre de Lesseps on tällä hetkellä tunnetuin siitä, että hän on aiemmin ollut naimisissa New Yorkin todellisten kotiäidien kanssa LuAnn de Lesseps jonka kanssa hän jakaa kaksi lasta.

Vuonna 1938 de Lesseps haastoi Suez-elokuvan tekijät oikeuteen tuotannon epätarkkuuksina. Vaikka he erosivat vuonna 2009, LuAnn pitää Alexandren nimeä huolimatta siitä, että 'de Lesseps' voi olla joillekin ihmisille vaikea kirjoittaa ja lausua oikein. Alexandre omistaa 'kreivi' arvonimen, ja on ylpeä asemastaan ​​Euroopan aristokraattisena aatelismiehenä, mutta ei tiedetä, käyttääkö hän termiä 'laskea' sosiaalisissa tilanteissa.

Alexandre de Lesseps on myös yrittäjä, sijoituspankkiiri ja mikrorahoituksen edelläkävijä kehitysmaissa. Hän toimi Lontoon Coral Capital Limitedin ja Hongkongin Pandaw Investment Holdingsin toimitusjohtajana. Hän on Geneven Blue Orchard Finance S.A.: n perustaja ja johtaja, johtava mikrorahoituksen hallintayhtiö. Kreivi Alexandre de Lesseps syntyi Pariisissa, Ranskassa 20. toukokuuta 1949. Hänen koulutuksensa tapahtui Sudanissa, Ranskassa ja Northwestern Universityssä Chicagossa, Illinoisissa.

Alexandre de Lesseps palveli armeijassa Ranskassa, jossa hänet ilmoittautui elokuvan osastolle. Hänestä tuli TV-elokuvien tuottaja TelFrancen kanssa Pariisissa, Inter Telin Münchenissä ja Tevetian kanssa Sveitsissä. Hänestä tuli Intertel USA Inc: n ja Tanit Productionsin toimitusjohtaja Los Angelesiin vuonna 1984. Alexandre de Lesseps perusti vuonna 1986 yhtiön Les Laboratories de I'Atlantiques, joka on ranskalainen henkilökohtaisen hygienian valmistaja. Hän on myös kyseisen yhtiön presidentti. 80-luvulla Alexandresta tuli Aasian pääomasijoitusrahaston johtaja, koska hänellä oli lisääntynyt kiinnostus kehittyville markkinoille. Hänestä tuli Hongkongissa sijaitsevan rahastoyhtiön neuvonantaja. Alexandre de Lesseps sai Fulbright Humanitarian Award -palkinnon vuonna 2004.

Kreivi Alexandre de Lessepsin nettovarallisuus

Kreivi Alexandre DeLesseps

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. toukokuuta 1949 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Ranska
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu