Craig Ferguson tuo robottisivun Geoffin kaupunkiin

He rakastavat sitä-ja he Luv-It.

Mikä selittää sen, miksi CBS: n The Late Late Show Craig Fergusonin kanssa suunnitteli viikonloppumatkan Las Vegasiin-juhlimaan Fergusonin (kirjaimellisesti) tyhjäpäisen robottirungon apulaisen Geoff Petersonin ensimmäistä vuosipäivää.

jennifer rakkauden hewittin nettoarvo

Kuten tavalliset Late Late Show-katsojat tietävät, mikään Las Vegasiin suuntautuva matka ei ole täydellinen ilman matkaa Luv-It Frozen Custardiin, joka on makeiden herkkujen keskuksen mekka, sanoo Late Late Show -tuottaja Michael Naidus.Lisäksi Ferguson ja Geoff suunnittelivat osuvan Stripille kahden päivän kuvauksen aikana, jonka oli määrä päättyä lauantaina.

Kuulimme, että oli aika, jolloin Stripillä on helpompi liikkua, koska siellä on vähiten ihmisiä, vitsailee Naidus.

Mutta Fergusonilla, Vegasin stand-up-veteraanilla, oli myös muita kohteita mielessä, mukaan lukien paikalliset hääkappelit ja Red Rock Canyon.

Kun Geoff vietti ensimmäistä vuotta näyttelyssä (jossa hän soittaa innostuneiden ei -jatko -osanottajien kanssa CBS -huolenaiheista housuihin), Ferguson ajatteli, että oli aika matkalle, Naidus toteaa.

Mitä tulee Las Vegasin kohteeseen, se on looginen paikka mennä huvikseen, hän huomauttaa. Lisäksi se on yksi paikoista, joita on erittäin vaikea väärentää… neljän peliautomaatin ja blackjack -pöydän kanssa tyhjässä TV -studiossa.

Naurus kertoo, että Fergusonin ja Geoffin Vegas -lomasta tulevat kuvat esitetään myöhemmin tällä viikolla.

Me ammumme sen ja laitamme sen ilmaan nähdäksemme, toimiiko se, hän selittää. Ja jos se ei toimi, teemme sen toimivaksi.

'Restauroinnin' aikakausi: Yksi hittiesitys ansaitsee toisen. Tämä selittää perjantaina ensi -iltansa saavan historian Pawn Stars spinoffin, American Restorationin syntyperän.

Esitys, joka keskittyy restaurointiasiantuntija Rick Daleen, kun hän palauttaa pahoinpidellyt esineet uudenlaiseen tilaan, on edelleen eräänlainen jatkuva tuotanto Rick's Restorationsissa, kertoo historian kehitys- ja ohjelmointivarapresidentti Mary Donahue.

Viime vuoden salaisen esikatselun jälkeen, joka sai erittäin hyvän vastaanoton, Donahue sanoo, että hän on vakuuttunut siitä, että American Restoration toistaa Pawn Starsin menestyksen.

En ole varovaisen optimistinen, olen optimistisesti optimistinen, hän toteaa, osittain siksi, että Dale on jo tunnettu määrä katsojille Dalen Pawn Starsissa tekemien ennen ja jälkeen-paljastusten perusteella, Donahue huomauttaa. Ja prosessin aikana Dale muuttui yhä mukavammaksi kamerassa.

Esityksen sijainnin osalta Vegas on mielestäni sataprosenttisesti avain 'Sotilaiden tähtiin' ja 'Amerikan restaurointiin', hän sanoo. Loppujen lopuksi, mikä kaupunki ilmentää paremmin ajatusta siitä, että voisit todella istua omaisuuden päällä?

Nopeat osumat: Bravon Beverly Hillsin todelliset kotiäidit-kaksi heistä joka tapauksessa-oli määrä osua Stripille viikonloppuna keskittyen vakituisiin Kimiin ja Kyle Richardsiin, kun he johtivat Palazzon Azure-altaan sunnuntain kauden avausta.

Väsymätön Ted V.Mikels jatkaa tuotantoaan Astro-Zombies M4: Invaders from Cyberspace -elokuvassa, jossa kuvataan toimintajaksoja, joissa esiintyvät johtavat hahmot, joita Astro-Zombies jahtaa, ja jotka yrittävät tuhota heidät lasersilmiään, ohjaaja selittää.

Kannustava päivitys: AB506: n kannattajat, lainsäädäntö, jolla luodaan kannustimia tuoda enemmän elokuva- ja TV -tuotantoa Nevadalle, rakentavat tukea toimenpiteelle.

kuinka paljon kilpailukykyiset syöjät tienaavat

Las Vegasin pormestariehdokkaat Carolyn Goodman ja Chris Guinchigliani ovat toimenpiteen kannattajien joukossa, raportoi Joshua Cohen Nevadan elokuvakannustintyöryhmästä, joka jatkaa osavaltion lainsäätäjille suunnattua kirjeenkirjoituskampanjaa. Lisätietoja on saatavilla verkossa osoitteessa www.NevadaFilmIncentive.com.

Carol Clingin Shooting Stars -sarake tulee näkyviin
Maanantaisin. Ota yhteyttä häneen (702) 383-0272
tai ccling@ eviewjournal.com.