Kammottava elokuva 'Cure for Wellness' on enemmän kuin unettomuuden hoito

Mia Goth näyttelee elokuvassa A Cure for Wellness. (Twentieth Century Fox)Mia Goth näyttelee elokuvassa A Cure for Wellness. (Twentieth Century Fox) Tanskalainen DeHaan tähdittää elokuvassa A Cure for Wellness. Twentieth Century Foxin ystävällisyys

Cure for Wellnessin tulisi toimia varoituskertomuksena jokaiselle nuorelle, ylöspäin liikkuvalle Wall Street -erille-ainakin niille harvoille, jotka välittävät sielustaan.

Oletetaan, että olet Lockhart (tanskalainen DeHaan), joka, vaikka hänellä ei ole kokemusta tai pätevyyttä, ylennetään nurkkaan, kun sen entinen matkustaja kuolee työssä. Ja sanokaa, että ensimmäisen tapaamisenne aikana rahoituspalveluyrityksenne vanhempien kumppanien kanssa olette kiristetty pääsääntöisesti matkustamaan eristäytyneeseen kylpylään/terveyskeskukseen Sveitsissä hakemaan yrityksen toimitusjohtaja Pembroke (Harry Groener), jotta hän voi kirjautua ulos fuusio. Sen pitäisi todennäköisesti nostaa punainen lippu tai kaksi.

Sano sitten, että matkalla rinteessä sijaitsevaan sanatorioon heitetään roskia autoon, jossa olet, ja kuljettajasi selittää: Kyläläisten ja kukkulan ihmisten välillä on aina ollut huonoa verta. Hälytyskello ei olisi poissuljettu.Mutta kun tuo kuljettaja, kutsumme häntä Chatty Von Expositioniksi, jatkaa kertomalla teille, että 200 vuotta sitten koko alueen maata omistanut paroni oli niin pakkomielle säilyttää verilinjansa puhtaus, että hän halusi mennä naimisiin sisarensa kanssa. mutta kun kirkko kielsi sen, paroni luopui Jumalasta ja sai kyläläiset polttamaan sisarensa elossa hänen edessään-no, luultavasti silloin sinun pitäisi kertoa kuljettajalle, että hän tekee käännöksen, kun aloitat uuden työn .

Lockhart ei tietenkään. Muuten Cure for Wellness olisi 15 minuutin elokuva eikä 146 minuutin kestämätön kestävyyskoe.

Sen sijaan, kun Lockhart yrittää vakuuttaa Pembroken palaamaan New Yorkiin, hänestä tulee instituutin potilas, joka palvelee teollisuuden kapteeneja, koska heidän jokaisen tuumaisen, usein paljaan lihansa tuumaa hoidetaan höyrysaunojen, vesiterapian, puhdistushoitojen ja verensiirrot flugel - jälkimmäinen on jotain, jonka olen melko varma, että otin Ikean avajaisviikonloppuna.

Lockhartin saapuessa on tuskallisen ilmeistä, että jotain on pielessä - ja kauan ennen kuin hän tapaa Hannahin (Mia Goth), kylpylässä kasvaneen erikoisen nuoren naisen, pahaenteisen tohtori Volmerin (Jason Isaacs), joka johtaa sitä, ja aivan liikaa ankeriaita.

Käsikirjoitus: Justin Haythe (Vallankumouksellinen tie) ja ohjaaja Gore Verbinski (The Ring), jotka ryhtyivät yhteen The Lone Rangerin vuoden 2013 katastrofin kanssa, A Cure for Wellness on tyylikäs ja tunnelmallinen, ja sen ilme ulottuu jonnekin Grand Budapest -hotellin ja saksalaisen väliin propaganda -elokuva.

Se on kuvattu yhtä kauniisti kuin välinpitämättömästi. Elokuvantekijät olivat tosin kiinnostuneita luomaan tunnelmaa, mutta yhden miehen mielialan luominen on paljon enemmän miesten käsityksiä! Varsinkin kun tämä kohta on naurettava loppu, joka olisi leiriytynyt, jos se ei olisi niin kauheaa.

Siellä on erittäin hyvä 80 minuutin mittainen elokuva, joka on juuttunut jonnekin A Cure for Wellness -leffan, joka on vähintään tunnin liian pitkä, eloon.

Mutta sellaisena kuin se on, Cure for Wellness voisi toimia lääkkeenä unettomuuteen.

ARVOSTELU

Elokuva: Lääke hyvinvointiin

Käyntiaika: 146 minuuttia

Arvosana: R; häiritsevä väkivaltainen sisältö ja kuvat, seksuaalinen sisältö, mukaan lukien pahoinpitely, alastomuus ja kieli

Arvosana: D+

Nyt soi: Useissa paikoissa