Cris Collinsworthin nettovarallisuus

Paljonko Cris Collinsworth on arvoinen?

Cris Collinsworthin nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria

Cris Collinsworthin palkka

4 miljoonaa dollaria vuodessa

Cris Collinsworthin nettovarallisuus ja palkka: Cris Collinsworth on amerikkalainen entinen ammattilaisjalkapalloilija ja ilmoittaja, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Vuosina urheilijana Collinsworth tuli tunnetuksi laajana vastaanottimena NFL: ssä. Hän vietti kahdeksan vuodenaikaa Cincinnati Bengalsissa 80-luvulla. Eläkkeelle siirtymisen jälkeen hän aloitti menestyvän lähetystoiminnan. Nykyään hän esiintyy säännöllisesti sellaisissa verkoissa kuin NBC, Showtime ja NFL Network.

Cris Collinsworthin palkka: Vaikka Collinsworth ansaitsi varmasti paljon rahaa NFL-uransa aikana, hän myös rakasti käteistä lähdettyään lähetykseen. Värikommentaattorina ja TV-persoonana Cris ansaitsee noin 4 miljoonaa dollaria vuodessa.

Aikainen elämä: Anthony Cris Collinsworth syntyi 27. tammikuuta 1959 Daytonissa Ohiossa. Molemmat hänen vanhempansa olivat opettajia, ja hänen isänsä tuli lopulta kaikkien Brevard County -koulujen superintendentiksi. Vuonna 1963 perhe muutti Ohiosta Melbourneen Floridassa. Cris oli tuolloin neljä vuotta vanha. Lopulta Collinsworth osallistui astronauttien lukioon, kun hänen isänsä toimi pääjohtajana. Luonnollinen urheilija, Cris pelasi useita urheilulajeja lukiovuosiensa aikana ja voitti 100 jaardin viivan valtion mestaruuden. Lisäksi hänet nimitettiin lukion All-American pelinrakentajaksi.

Hyväksyttyään jalkapallo-apurahan Floridan yliopistossa, Cris jatkoi potentiaalinsa osoittamista. Hän heitti 99 jaardin kosketuspelin Rice Owlsia vastaan, joka on sidottu NCAA-historian pisimpään kosketukseen. Lopulta Collinsworth vaihdettiin laajaan vastaanottimeen. Tämä osoittautui viisaaksi päätökseksi, ja hän tajusi, että tässä hän todella pärjää. Lopulta hän lähti Gatorsista, kun hän oli saanut 120 syöttöä 1937 telakalle. Tämä oli 14 kosketusta.

NFL-ura: Vuonna 1981 Cincinnati Bengals laati Criksen. Hän vietti koko kahdeksan vuoden NFL-uransa tässä joukkueessa. Ensimmäiseen kauteen mennessä hän oli noussut joukkueen johtavaksi vastaanottajaksi ja asettanut uuden franchising-ennätyksen vastaanottoihin tulokkaana. Pelaajauransa aikana Cris nimettiin Pro Bowl -peliin kolme kertaa.

Collinsworth tuli nopeasti tunnetuksi oikeutetuksi uhaksi korkeuden ja vauhdin sekoituksen vuoksi. Hän melkein siirtyi Tampa Bay Banditsiin vuonna 1985, mutta epäonnistui fyysisessä kokeessa ja sopimus mitätöitiin. Sitten hän päätti uransa Bengalsissa, kun hän oli tehnyt 417 vastaanottoa vajaan 6700 jaardin kohdalla. Hän teki myös 36 kosketusta.

(Kuva: Alberto E.Rodriguez / Getty Images)

Lähetys: Lähes välittömästi eläkkeelle NFL: stä Cris ryhtyi lähetystoiminnan maailmaan. Aloitettuaan radio-ohjelmien isäntänä talk-urheiluohjelmassa, hän siirtyi televisiotyöhön HBO: n Inside the NFL: n kanssa. 90-luvulla hän oli liittynyt NBC-verkostoon, josta tuli tunnetuksi raportoinnista sekä NFL: stä että college-jalkapallosta. Lisäksi hän kertoi myös muista urheilulajeista, kuten tennistä.

90-luvun lopulla, Collinsworth liittyi NFL: ään Foxissa. Hän vietti muutaman seuraavan vuoden toimimalla värikommentaattorina ennen kuin hänestä tuli osa johtavan pelin lähetysmiehistöä. Vuonna 2004 hän oli osa Foxin kattamaa Super Bowl -lehteä. Urheilun ulkopuolella Cris isännöi myös ohjelmia, kuten 'Guinness World Records Primetime'.

Seuraavien vuosien aikana Collinsworth kattoi tapahtumia, kuten vuoden 2008 kesäolympialaiset ja vuoden 2010 talviolympialaiset. Koko 2000-luvun hän tarjosi äänensä `` Madden '' -pelisarjaan, toimi taas värikommentaattorina. Vuonna 2017 hän peitti Super Bowlin jälleen.

Pro Football Focus: Viihde- ja urheiluuransa ulkopuolella Cris Collinsworth omistaa onnistuneen urheilutilastojen seurantapalvelun nimeltä Pro Football Focus. Tämä verkkosivusto tarjoaa perusteellisen analyysin ja edistyneitä tilastoja sekä NFL: n että korkeakoulujen jalkapallosta.

Ihmissuhteet: Cris asuu tällä hetkellä Fort Thomasissa Kentuckyssa vaimonsa Holly kanssa. Heillä on neljä lasta yhdessä. Yksi hänen poikistaan ​​tuli menestyvä jalkapalloilija ja kapteeni Notre Damen joukkueen.

Kiinteistöt : Vuonna 2000 Cris ja Holly näyttävät maksaneen 100 000 dollaria rakentamattomasta 5 hehtaarin kiinteistöstä Fort Thomasissa, Kentuckyssä. He jatkoivat pienoisrakennuksen rakentamista, jossa on 7000 neliömetrin päärakennus, navetta, uima-allas ja uima-altaan talo. Vastaavia koteja on myyty noin 2 miljoonalla dollarilla.

Cris Collinsworthin nettovarallisuus

Cris Collinsworth

Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Palkka: 4 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 27. tammikuuta 1959 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilukommentaattori, kommentaattori
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu