Cristiano Ronaldo Net Worth

Kuinka paljon Cristiano Ronaldo on arvoinen?

Cristiano Ronaldo Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Cristiano Ronaldon palkka

70 miljoonaa dollaria

Cristiano Ronaldon nettovarallisuus ja palkka: Cristiano Ronaldo on portugalilainen ammattilaisjalkapalloilija, tuotesuunnittelija ja yrittäjä. Tämän kirjoituksen jälkeen Cristiano Ronaldon nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Cristiano on yksi maailman parhaiten palkattuja viihdyttäjiä. Tiettynä vuonna hän ansaitsee helposti 100-150 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä. Esimerkiksi vuonna 2020 hän ansaitsi 120 miljoonaa dollaria - noin 70 miljoonaa dollaria palkasta ja 50 miljoonaa dollaria merkinnöistä sellaisten yritysten kanssa kuin Nike, Clear Shampoo ja Herbalife.

Kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista tunnettu Cristiano on ansainnut paikkansa legendojen kuten Pelen, Maradonan ja George Bestin joukossa. Tunnetaan myös nimellä CR7, ja häntä verrataan usein Messiin tulisessa keskustelussa siitä, kuka on maailman paras pelaaja. Cristiano Ronaldo on vauhdilla ansaitsemaan yli miljardi dollaria urallaan palkasta ja merkinnöistä, mikä on virstanpylväs, jota kukaan muu jalkapalloilija ei ole läpäissyt. Kun hän saavuttaa tämän saavutuksen, hän liittyy miljardin dollarin urheiluseuraan, johon kuuluvat tällä hetkellä Floyd Mayweather (miljardi dollaria), Michael Schumacher (miljardi dollaria), Jack Nicklaus (1,15 miljardia dollaria), Arnold Palmer (1,35 miljardia dollaria), Tiger Woods (1,65 miljardia dollaria). ja Michael Jordan (2 miljardia dollaria).

Aikainen elämä

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro syntyi 5. helmikuuta 1985 Portugalin Madeiran saarella. Hänen äitinsä oli kokki, ja hänen isänsä oli puutarhuri ja osa-aikatyöntekijä paikallisessa jalkapallojoukkueessa. Cristianon perhe ei ollut varakas, ja hän jakoi yhden huoneen kaikkien sisarustensa kanssa. Nimi 'Ronaldo' lisättiin Cristianon nimiin isänsä kunniaksi Ronald Reagan.

Cristiano osoitti merkittäviä kykyjä nuoresta iästä lähtien, ja 12-vuotiaana hänellä oli menestyvä kokeilu Lissabonin Sportingin kanssa, joka allekirjoitti hänet nuorisopelaajaksi. 14-vuotiaana hän oli lopettanut koulun keskittyäkseen kokonaan jalkapalloon. Tämä tapahtui samaan aikaan kuin Ronaldo karkotettiin heitettyään tuolin opettajalle. Kaikki ei kuitenkaan ollut sujuvaa purjehdusta, koska Cristiano huomasi myöhemmin, että hänellä oli kilpa-sydän - tila, joka vaati leikkausta. Saatuaan sydänleikkauksen sykkeensä vakauttamiseksi Ronaldo palasi koulutukseen.

Ammatillinen ura

17-vuotiaana Cristiano Ronaldo teki debyyttinsä Sporting Lisbonin ensimmäisessä joukkueessa ja teki maalin kahdesti 3-0-voitossa. Sen jälkeen, kun Sporting voitti Manchester Unitedin 3: lla vuonna 2003, Manchester Unitedin manageri Alex Ferguson päätti allekirjoittaa nuoren pelaajan. Ronaldo allekirjoitti Manchester Unitedin seuraavan kauden alussa allekirjoittamalla ennätysmaksun teini-ikäiselle englantilaisessa jalkapallossa. Hän teki debyyttinsä varajäsenenä 4-0-voitossa ja teki vapaapotkun ensimmäisenä maalinaan punaisille paholaisille.

Vaikka Ronaldo pyysi siirtoa kaudella 2006-2007, hän jatkoi pelaamista Machester Unitedissä ja paransi pelityyliään. Tämän kauden aikana hän teki yli 20 maalia ja voitti Valioliigan tittelin. Seuraavalla kaudella hän voitti Mestarien liigan ensimmäistä kertaa ja teki 42 maalia, mikä on uusi klubien ennätys. Ronaldo vietti vielä yhden vuoden seurassa kaudella 2008-2009.

Myöhemmin Ronaldo liittyi pojalapsiklubinsa Real Madridiin ennätyksellisen suurella siirtomaksulla. Hän teki maalin ensimmäisissä neljässä ensimmäisessä ottelussaan ja teki toisen ennätyksen. Debyyttikauden hän päätti Real Madridissa 33 maalilla. Ensi kaudella hänestä tuli ensimmäinen Real Madridin pelaaja, joka teki yli 40 maalia. Seuraavana vuonna hän hajosi aiemmat ennätyksensä 60 maalilla kaikissa kilpailuissa. Useiden vuosien menestyksen jälkeen hän valmistui 2013 69 maalilla ja voitti ensimmäisen kerran Ballon d'Orin. Vuonna 2018 Ronaldo lähti Real Maridista voitettuaan useita palkintoja ja asettamalla useita ennätyksiä.

Sitten hän liittyi Juventukseen, päättäen debyyttikautensa 21 maalilla ja 8 syöttöllä. Vuonna 2020 Cristiano Ronaldo aloitti toisen kaudensa Juventuksessa. Ronaldolla on myös ollut menestyvä kansainvälinen ura, voitettu Euro Cup vuonna 2016. Portugalin väreillä Ronaldolla on ollut enemmän johtavaa roolia joukkueessa, joka on usein osoittanut poikkeuksellista intohimoa ja sitoutumista.

(Kuva: Alessandro Sabattini / Getty Images)

Merkintätulot ja palkka

Cristiano Ronaldo ansaitsee tyypillisesti yli 60 miljoonaa dollaria vuodessa peruspalkana, vaikka tämä on muuttunut vuosien varrella ja eri seurojensa kanssa. Kentän ulkopuolella hän ansaitsee yli 40 miljoonaa dollaria vuodessa merkinnöistä.

Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Cristiano ansaitsi 108 miljoonaa dollaria: 61 miljoonaa dollaria palkalla ja 47 miljoonaa dollaria merkinnöillä. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 110 miljoonaa dollaria imperiumistaan. Seuraavan vuoden aikana hän ansaitsi 120 miljoonaa dollaria.

Yksi hänen tuottoisimmista tuotemerkkien hyväksymissopimuksista oli Nike. Marraskuussa 2016 paljastettiin, että Cristiano oli allekirjoittanut miljardin dollarin elinaikaisen sopimuksen Niken kanssa. Kaupan erityisehtoja ei tunneta, mutta uskotaan, että kauppaan liittyi 100 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus.

Lisäksi Cristiano Ronaldo myy useita itse tuotemerkkituotteita, kuten hajusteita ja vaatteita.

Vietettyään 9 vuotta Real Madridissa Cristiano Ronaldo allekirjoitti vuonna 2018 neljän vuoden sopimuksen Juventuksen kanssa, joka maksaa 64 miljoonan dollarin peruspalkan.

Pelityyli

Cristiano Ronaldo aloitti uransa laitahyökkääjänä käyttäen nopeuttaan ja temppuaan pelaajien voittamiseksi henkilökohtaisissa tilanteissa ja keskittämisen keskelle. Pienestä iästä lähtien hänet tunnettiin myös ammuntakyvystä, varsinkin kun se koski pitkän kantaman iskuja ja vapaapotkuja. Cristiano kehitti oman tavaramerkkitekniikkansa vapaapotkuille, joihin sisältyi lyönti pallon keskikohdan läpi ennalta arvaamattoman lentoreitin luomiseksi.

Myöhemmin urallaan Cristiano soitti keskeisenä, perinteisenä hyökkääjänä. Kun hänen tahtinsa pieneni iän myötä, Ronaldo loi pelityylinsä uudestaan ​​'maalintekijäksi' ja viimeisteli kliinisesti ruudun sisällä. Hänen kykynsä pisteyttää risteyksistä on erityisen merkittävä - joko kohoavilla otsikoilla tai upeilla polkupyörällä. Viime vuosina Cristiano Ronaldon vapaapotkukyky on kärsinyt.

(Kuva: Thananuwat Srirasant / Getty Images)

Palkinnot ja palkinnot

Cristiano Ronaldo on yksi historian sisustetuimmista jalkapalloilijoista. Hän on voittanut Ballon D'Orin viisi kertaa, mikä on korkein kunnia, jonka yksittäinen jalkapalloilija voi saada. Hän on voittanut kultaisen kengän neljä kertaa, mikä on pokaali, joka on annettu kaikkien liigojen parhaimmalle maalintekijälle. Molempien palkintojen osalta Ronaldo on voittanut ne enemmän kuin mikään muu eurooppalainen pelaaja.

Vuodesta 2020 lähtien Ronaldo on voittanut urallaan 29 palkintoa, mukaan lukien kuusi liigamestaruutta, viisi Mestarien liigan voittoa, Euro Cupin voiton ja Kansakuntien liigan voiton. Kun hän voitti Mestarien liigan vuonna 2018, hänestä tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka teki sen viisi kertaa. Cristianon maalintulos on myös ennätyksellinen. Vuodesta 2020 lähtien hän on tehnyt yli 700 maalia uransa aikana klubissa ja maassa. Hän teki 128 maalia Mestarien liigassa, mikä on ennätys, ja myös yhdeksän maalia Euro Cupissa - toinen ennätys. 35-vuotiaana Ronaldo kuului pieneen klubiin pelaajia, jotka ovat esiintyneet yli 1000 ottelussa - ilman merkkejä eläkkeestä.

Cristiano Ronaldo Net Worth

Cristiano Ronaldo

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Palkka: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. helmikuuta 1985 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Jalkapalloilija, muotiyrittäjä
Kansalaisuus: Portugali
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu