Kuuba Gooding Jr nettovarallisuus

Paljonko Kuuba Gooding Jr on arvoinen?

Kuuba Gooding Jr: n nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Kuuba Gooding, nuorempi nettovarallisuus ja palkka: Cuba Gooding Jr. on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Pitkän ja vauraan näyttelijäuran jälkeen Cuba Gooding Jr. on tullut yksi tunnetuimmista kasvoista viihdeteollisuudessa. Hän on voittanut lukemattomia palkintoja erilaisista esityksistään. Cuba Gooding Jr. on monipuolinen näyttelijä, joka voi pelata sekä koomisia että dramaattisia rooleja.

Aikainen elämä: Kuuba Mark Gooding, Jr., syntyi 2. tammikuuta 1968 The Bronx, New York. Molemmat hänen vanhempansa olivat laulajia, ja hänen isänsä oli laulaja ryhmässä The Main Ingredient. Sen jälkeen kun hänen isänsä oli saavuttanut huomattavan menestyksen hitti-singlellä ”Everybody Plays the Fool”, perhe muutti Los Angelesiin. Kun hänen isänsä jätti perheen, Gooding kasvoi pääasiassa hänen äitinsä. Myöhemmin hänestä tuli uudestisyntynyt kristitty 13-vuotiaana. Teini-ikäisenä Gooding osallistui neljään eri lukioon.

Ura: Cuba Gooding Jr. saavutti ensimmäisenä menestyksen ammattimaisena breakdancerina, ja hän esiintyi vuoden 1984 kesäolympialaisten päättäjäisillä. Vaikka hän opiskeli taistelulajeja kolme vuotta lukion jälkeen, hän keskittyi näyttelemiseen 80-luvun lopulla. Hänen varhaisimmat roolinsa olivat televisio-ohjelmissa, kuten Hill Street Blues , Aamen , ja MacGyver . Tänä aikana hän herätti myös elokuvan varhaisen esiintymisen Eddie Murphyn elokuvassa Tulossa Amerikkaan .

Hänen läpimurtoelokuvaroolinsa tuli vuonna 1991 Boyz ja huppu . Gooding oli pääosassa, ja elokuva oli kriittinen ja kaupallinen menestys. Lisäksi, Boyz ja huppu myöhemmin tunnustettiin kulttuurisesti merkittäväksi elokuvaksi, etenkin köyhissä kaupunginosissa asuvien afrikkalaisten amerikkalaisten yhteydessä.

90-luvun loppupuolella Gooding rakensi tätä menestystä tukemalla rooleja mm Muutama hyvä mies, Lightning Jack, ja Taudin puhkeaminen . Hänen uransa otti toisen merkittävän askeleen eteenpäin, kun hän varasi merkittävän roolin Jerry Maguire . Hän näytteli Tom Cruisen rinnalla ja voitti Oscarin parhaasta naisosasta.

Cuba Gooding Jr. lopetti 90-luvun toisella vahvalla esityksellä vuonna Niin hyvä kuin se saa . Elokuva voitti kaksi Oscar-palkintoa, ja kriitikot suhtautuivat Goodingin tukirooliin hyvin. Vaikka Gooding oli jo saavuttanut enemmän kuin useimmat näyttelijät voisivat koskaan unelmoida tässä vaiheessa, hänen uransa alkoi nosedive 90-luvun lopulla.

Gooding esiintyi edelleen kiinteissä kalvoissa, kuten Vaisto ja Mitä unelmista voi tulla , mutta hän alkoi esiintyä myös huonosti vastaanotetuissa elokuvissa, kuten Chill-tekijä . Tämä elokuva ja monet sitä seuranneet olivat lipputulot, jotka kriitikot tuhosivat. Jokainen Goodingin menestys, kuten hänen roolinsa Kunnian miehet , näytti vastaavan valtavaa epäonnistumista, kuten hänen osallistumistaan Laivaretki .

Rodin Eckenroth / Getty Images

Jotkut Goodingin merkittävimmistä elokuvista tänä aikana sisältävät Pearl Harbour, Radio, Taistelevat kiusaukset ja Oravanpyörä . Nämä roolit olivat merkittäviä ja toivat suuria summia lipputuloissa. Tästä huolimatta suurin osa näistä elokuvista sai vaihtelevia arvosteluja - joissain tapauksissa erittäin huonoja arvosteluita. Pearl Harbor, erityisesti , kritisoitiin kiivaasti. Tämä osoittaa, että edes Goodingin 'menestyneimmät' elokuvat tänä aikana tuskin voidaan perustella sellaisenaan.

Gooding alkoi työskennellä myös animaatioelokuvien ja lastenelokuvien parissa Koti Range-alueella ja Lumikoirat . Vaikka Gooding yritti ehkä näyttää olevan 'perheystävällisempi' näillä rooleilla, se lopulta vahingoitti hänen uraansa. Kumpikaan elokuva ei ollut kaupallisesti tai kriittisesti onnistunut. Erityisesti, Lumikoirat saanut erittäin huonoja arvosteluja. Goodingin onnettomuus kriitikoiden kanssa jatkoi Daddy Day Camp ja Norbit . Vaikka molemmat elokuvat menestyivät lipputuloissa, vahinko hänen urallaan oli jo tehty.

Vastauksena kriitikoilta saamaansa hellittämättömään paheksuntaan Cuba Gooding Jr vietti uransa seuraavan osan itsenäisiin elokuviin. Nämä sisälsivät Shadowboxer ja TV-elokuva Lahjakkaat kädet: Ben Carsonin tarina . Kriitikot pitivät hänen suorituskykyään jälkimmäisessä elokuvassa hyvin vastaan. Hän esiintyi myös 2007-luvulla Amerikkalainen gangsteri ja George Lucas Punaiset hännät vuonna 2012. Hän jatkoi tätä hiekkaisten historiallisten draamojen teemaa Hovimestari vuonna 2013 ja laskeutui pieni osa Machete tappaa se vuosi.

Debyyttinsä jälkeen Broadwayn kanssa Matka runsas , Gooding esiintyi toisessa historiallisessa draamassa nimeltä Selma , jossa hän soitti kuuluisaa kansalaisoikeusasianajajaa Fred Grayä. Hän seurasi tätä aihetta esiintymällä minisarjassa Neekereiden kirja . Mennessä Gooding soitti OJ Simpsonia elokuvassa American Crime Story: The People v. OJ Simpson , hänen uransa oli palannut raiteilleen. Huolimatta monien kriitikoiden kielteisistä arvosteluista, Gooding oli asettanut itsensä takaisin parrasvaloihin ja palkittiin Primetime Emmylla. Vuonna 2018 Cuba Gooding Jr. ohjasi ensimmäisen elokuvansa nimeltä Bayou-kaviaari .

Palkan kohokohdat : Kuuba ansaitsi 600 000 dollaria Oscar-palkinnosta Jerry Maguire . Hän ansaitsi 1,5 miljoonaa dollaria Mitä unelmista voi tulla ja vielä 1,5 miljoonaa dollaria Kunnian miehet . Hän ansaitsi 2 miljoonaa dollaria Vaisto .

Kiista: Vuonna 2019 Cuba Gooding Jr.ä syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä New Yorkin Times Squarella tapahtuneen tapahtuman jälkeen. Gooding oli väitetysti kävellyt naista baarissa. Tämä aloitti massiivisen ketjureaktion, jossa Gooding kirjattiin useista seksuaalisen hyväksikäytön syytteistä. Lopulta 22 naista tuli syyttämään Goodingia sopimattomasta seksuaalisesta kosketuksesta ja haparoinnista. Kolme syytöksestä on johtanut virallisiin syytteisiin häntä vastaan. Hän on esittänyt syyttömyysperusteen jokaisessa syytteessä.

Henkilökohtainen elämä: Kuuba Gooding tapasi entisen vaimonsa Sara Kapferin lukiossa, ja he menivät naimisiin vuonna 1994. Suhteensa aikana heillä oli kolme lasta ennen kuin Kapfer haki asumuseroa vuonna 2014. Kolme vuotta myöhemmin heidän avioeronsa saatiin päätökseen.

Kiinteistöt : Kuuba on vuosien varrella omistanut useita kiinteistöjä Los Angelsissa. Vuonna 2009 hän myi kodin Studio Cityssä (Ca) 1,4 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2013 hän myi kodin Porter Ranchissa Ca: ssa 735 000 dollaria. Myös vuonna 2013 hän listasi suuren palatsin Tyynenmeren Palisadesissa 11,995 miljoonalla dollarilla. Kuuba ja Sara ostivat kodin toukokuussa 2000 3,5 miljoonalla dollarilla. Vuosi listalle ottamisen jälkeen koti myytiin 9,8 miljoonalla dollarilla.

Kuuba Gooding Jr nettovarallisuus

Kuuba Gooding, nuorempi

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. tammikuuta 1968 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kuuba Gooding Jr: n tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Men of Honor 1 500 000 dollaria
  • Vaisto 2 500 000 dollaria
  • Mitä unelmia voi tulla 1 500 000 dollariin
  • Jerry Maguire 600 000 dollaria
  • Esiintyminen 400 000 dollaria
  • Lightning Jack 500 000 dollaria
  • Gladiaattori 100000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu