Cured & Whey Las Vegasin lounaisosassa on erikoistunut ulkomaisiin juustoihin ja lihoihin

Leikepöytä, jossa on kolminkertainen kerma brie Four Fat Fowl -kermajalta (vasemmalla), lonzino AngeliltaLeikepöytä, jossa on kolminkertainen kerma brie Four Fat Fowl -kermalaiselta (vasemmalla), lonzino Angel's Salumilta ja Speck Alto Adigelta. Kahden hengen laudat ovat 21,50 dollaria ja ne voidaan räätälöidä. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Stammin tuotannon jakelupuolen tuotteita voi ostaa Cured & Wheysta. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Vasemmalta oikealle Rocksan Clark, Michael Stamm ja Charlene Alvarado Cured & Wheysta. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Cured & Whey on avoinna klo 10–17. Maanantaista perjantaihin. Asiakkaat voivat ostaa tuontilihaa ja juustoja odottaessaan voileipää tai salaattia. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Työntekijä Charlene Alvarado loi vesimeloni -feta -salaatin, jossa oli vesimelonia, kreikkalaista fetaa (valmistettu lampaan- ja vuohenmaidosta) kurkkua ja vinegrettiä. (4,50 dollaria sivulle tai 11,50 dollaria suurelle astialle, kuten täällä nähdään). (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese 'Turkki', jossa on pannulla paahdettua kalkkunaa, asiago-juustoa, majoneesia, Dijonia, tomaattia ja salaattia La Brea -leipäpullalla ja valikoima marinoituja vihanneksia. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Stammin tuotannon jakelupuolen tuotteita voi ostaa Cured & Wheysta. (Madelyn Reese/Katso) @MadelynGReese Cured & Whey tarjoaa myös tapahtumia, kuten täällä Element Hospitality Group -tapahtumassa South Beach Resortissa 9. kesäkuuta. dips. (Cured & Whey) Voileipä -lounasaikainen erikoisuus kalkkunan, Speckin, Havartin, huckleberry/mustikan kompotin, salaatin, tomaatin ja majoneesin kanssa. (Cured & Whey) Asiakkaat voivat tilata räätälöityjä leikkeleita itselleen ja muille makunsa ja mieltymystensä perusteella. (Cured & Whey)

Lounas Lounais -laakson Boulder Junction -alueella lounasaika on muuttunut paljon juustoisemmaksi.

Cured & Whey South Valley View Boulevard avattiin lokakuussa tiukalla valikolla, joka sisältää lämpimiä ja kylmiä voileipiä, salaatteja ja räätälöityjä leikkeleitä. Myymälän deli on osa Michael Stammin MGP Specialty Foodia, joka jakelee ulkomaisia ​​juustoja ja lihaa, tryffeleitä, oliiviöljyjä, etikkaa, suoloja ja mausteita.

Voileipiä, kuten tryffelihunaja grillattua juustoa (buffalo mozzarellaa, Savini -tryffelikastiketta ja akaasiahunajaa, 9,50 dollaria) ja P.B. ja ankassa (maapähkinävoi, Hudson Valleyn ankanjalkojen konfit, manchego-juusto ja karpalohillo, 11,50 dollaria) on ainesosia MGP: n liitteenä olevasta 10000 neliön jalan varastosta.Stamm oli suunnitellut Cured & Wheyn avaamisen kymmenen vuotta sitten, hän sanoi, mutta ajatteli kahdesti talouden kääntymisen jälkeen. Vahvemman talouden ja Stripin kokkien nousun myötä naapurimaiden ravintoloita, Stamm sanoi nyt olevan oikea aika.

Las Vegas on lopulta kaikkien näiden vuosien jälkeen tulossa yhteisöksi, jossa on naapuruston ravintoloita, Stamm sanoi. Hän mainitsi Jamie Tranin The Black Sheep Rhodes Ranchilla ja Andre Rochatin Andre's Bistro & Bar pois 215 Beltway -kadulta.

Stamm perusti jakeluyrityksensä vuonna 1999 jätettyään Stripin kokin uran. Hän sanoi ajattelevansa voivansa tehdä sen jakelijana, koska hän teki sen jo sivuttain.

Asiakkaat kysyivät minulta aina: 'Mistä löydän tämän tuotteen?' Tai 'Mistä löydän kyseisen tuotteen?', Stamm sanoi. Joten annoin sen heidän saatavilleen ja lähetän sen heille.

sam's town las vegasin elokuvateatteri

Monet Cured & Wheyn tuotteista ovat yleisön saatavilla. Hyllyt ja pakastimet reunustavat kahta seinää, ja edessä olevassa vitriinissä on valikoima, kuten pepperoni ja prosciutto, marinoituja oliiveja ja paprikaa sekä suuret juustopyörät ympäri maailmaa.

Toisessa kylmälaukussa asiakkaat voivat löytää sammakkojalkoja (6,50 dollaria kilolta), Hudson Valleyn hanhenmaksaa (7,50 dollaria 2 unssin siivua) ja ankkapekonia (11 dollaria per paketti).

Cured & Whey -valikko oli tiimityö Stammin ja työntekijöiden Rocksan Clarkin ja Charlene Alvaradon välillä.

On todella mukavaa, että täällä on vapaus pelata ja luoda, Clark sanoi. Tarkoitan, minulla on kirjaimellisesti varasto käden ulottuvilla.

Clarkin luomus on suosittu ankan Reuben -voileipä, jossa on Hudson Valleyn ankkakinkkua, sveitsiläistä juustoa, hapankaalia, Dijonin sinappia ja Thousand Island -kastiketta. Alvarado sanoi, että hänen suosikki luomuksensa on vesimeloni -feta -salaatti. Kesän suosikki sisältää vesimelonia, kreikkalaista fetaa (valmistettu lampaan- ja vuohenmaidosta) ja kurkkua, ja sen päällä on kevyt vinaigrette.

Vaikka ravintolan asiakaskunta alkoi pääasiassa kokkeina ja heidän ruokakumppaneinaan, Stamm sanoi viime aikoina, että naapurustossa työskentelevien on ollut tasaista lounasta. Ravintola on laajentanut päiviään ja aukioloaikojaan, ja se tuo pian aamiaismenun, joka sisältää useita frittattoja.

Ota yhteyttä Madelyn Reeseen osoitteessa mreese@viewnews.com tai 702-383-0497. Seuraa @MadelynGReese Twitterissä.

Kovettunut & hera

Missä: 6265 S. Valley View Blvd., Suite K

Roy Rogersin nettovarallisuus kuolemanhetkellä

Aukioloajat: 10.00–17.00 Maanantaista perjantaihin

Sosiaalinen media: facebook.com/curedandwhey

Michael Stammin jakeluyrityksen verkkosivusto: mgpfood.com