Cyndi Lauper Net Worth

Paljonko Cyndi Lauper on arvoinen?

Cyndi Lauperin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Cyndi Lauperin nettovarallisuus: Cyndi Lauper on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. 1980-luvulla Cyndi Lauper nousi kuuluisuuteen ja hänestä tuli aikansa menestyneimpiä poptähtiä. Nykyään hänen pitkä ja menestyvä uransa on kestänyt neljän vuosikymmenen ajan. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten hiteistä, kuten 'Girls Just Wanna Have Fun' ja 'Time After Time'. Hänen ainutlaatuinen, neljän oktaavisen äänialueensa ansiosta hän erottuu muiden poptähtien joukosta, ja hän on myynyt yli 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Aikainen elämä: Cynthia Ann Stephanie Lauper syntyi 22. kesäkuuta 1953 Brooklynissa New Yorkissa. Hän kasvoi katolilaisessa perheessä veljen ja sisaren rinnalla. Kun Cyndi Lauper oli viisivuotias, hänen vanhempansa erosivat. Myöhemmin he menivät naimisiin uudelleen avioeroa varten toisen kerran. Queensissa varttuessaan Cyndi Lauper alkoi kuunnella The Beatlesia ja Judy Garlandia. 12-vuotiaana sisar antoi hänelle kitaran, ja Cyndi alkoi kirjoittaa kappaleita.

Cyndi Lauperia kiusattiin usein koulussa eksentrisen tyylinsä takia, mikä merkitsi hiusten kuolemista eri väreillä. Myöhemmin hänet erotettiin lukiosta. Cyndi lähti kotoa 17-vuotiaana yrittäen paeta väärinkäyttävän isäisänsä luota. Lopulta hän matkusti Kanadan läpi ja asettui Vermontiin, jossa hän kävi taidekursseja Johnson State Collegessa.

1970-luvulle mennessä Lauper oli alkanut toimia laulajana cover-bändeille New Yorkin alueella. Muiden kappaleiden laulaminen ei sopinut Lauperille, joka halusi tehdä sen yksin. Vuonna 1977 hän vahingoitti vakavasti äänijohtojaan ja hänelle kerrottiin, että hän ei koskaan enää laulaisi. Kuitenkin vokaalivalmentajan avulla hän onnistui toipumaan, kun oli tehnyt vuoden tauon laulamisesta.

Ura: Cyndi Lauper löysi menestyksen ensimmäisen kerran liittyessään saksofonisti perustamaan Blue Angel -yhtyeen. Vuonna 1980 Blue Angel allekirjoitti sopimuksen Polydor Recordsin kanssa ja julkaisi albumin. Vaikka albumi ei onnistunut, Lauper teki tarpeeksi houkutellakseen alan sisäpiiriläisiä, jotka tunnistivat ilmiömäiset laulutaidonsa.

Sininen Enkeli hajosi myöhemmin, ja uudet ongelmat hänen äänijohtojensa kanssa pakottivat Cyndi Lauperin lopettamaan laulamisen ja työskentelemään satunnaisia ​​töitä. Kuitenkin, kun hän palasi lauluun ja alkoi esiintyä klubeissa, hänen huomasi tulevan johtajansa David Wolff. Wolff onnistui saamaan hänelle sopimuksen Portrait Recordsin kanssa.

Vuonna 1983 Cyndi Lauper julkaisi debyyttisoololevynsä, Hän on niin epätavallinen . Levy osoittautui uskomattoman onnistuneeksi, ja se sisälsi hittejä 'Time After Time' ja 'Girls Just Wanna Have Fun'. Cyndi Lauper tuli nopeasti tunnetuksi, ja hän sai suosion teini-ikäisten punk-kuvan ansiosta. Girls Just Wanna Have Fun -musiikkivideo auttoi myös Lauperia nousemaan tähtien joukkoon, ja se voitti palkinnon MTV-videomusiikkipalkinnoissa vuonna 1984.

Vuonna 1985 Cyndi Lauper osallistui ikonisen 80-luvun elokuvan ääniraitaan Goonies ennen toisen levyn julkaisua, Todelliset värit , vuonna 1986. Vaikka se ei ollut yhtä onnistunut kuin Hän on niin epätavallinen , albumi myi kuitenkin miljoonia kappaleita. Vuonna 1988 Lauper debytoi elokuvassaan Tunnelmia . Vuonna 1989 hän julkaisi kolmannen albuminsa, Unohtumaton yö .

Lauperin vuoden 1993 albumi Hattu täynnä tähtiä kriitikot juhlivat, mutta osoittautui kaupalliseksi flopiksi. Albumi käsitteli vaikeita asioita, kuten homofobiaa ja perheväkivaltaa. Lauperilla oli enemmän onnea parhaan hittialbuminsa kanssa, Kaksitoista tappavaa syntiä , joka julkaistiin vuonna 1995. Albumi saavutti multi-platina-aseman. Vuonna 1997 Lauper julkaisi albumin Avalonin sisaret , joka käsitteli erityisesti tummia teemoja. Yksi kappale oli kirjoitettu aidsista kuolleen ystävän kunniaksi. Sitten hän julkaisi joululevyn vuonna 1998.

Vuonna 2004 Lauper julkaisi albumin nimeltä Paistaa yksinomaan Japanissa. Vuonna 2005 hän seurasi Runko akustinen , joka sisälsi monien aikaisempien hittien akustisia versioita. Vuonna 2008 hän seurasi Tuo Ya partaalle , hänen kuudes studioalbumi. Vuonna 2010 hän sijoittui kuudenneksi Julkkisoppipoika . Tuona vuonna hän myös vapautti Memphis Blues , albumi, josta tuli vuoden 2010 myydyin Blues-albumi.

Vuonna 2016 hän julkaisi albumin nimeltä Kiertotie , joka oli kokoelma maaklassikoita, jotka Cyndi Lauper käsitteli ja kuvitteli uudelleen.

Pervo saappaat : Palkittu musikaali vuonna 2012 Pervo saappaat ensiesitys Chicagossa, myöhemmin esiintymällä Broadwaylla. Musikaali esitti sanoituksia ja Cyndi Lauperin omia sävellyksiä. Lauper voitti ponnisteluistaan ​​useita parhaita pisteitä. Musikaali tuottaisi edelleen yli 320 miljoonaa dollaria Broadwaylla.

Levymyynti: Monet Cyndi Lauperin albumit ovat myyneet miljoonia kappaleita, ansainneet Lauperille huomattavia summia. Vuoden 1983 albumi Hän on niin epätavallinen myi yli 16 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Vuonna 1986 Lauper myi vielä 7 miljoonaa levyä julkaisemisensa jälkeen Todelliset värit . Vuonna 1994 Kaksitoista tappavaa syntiä auttoi Lauperia hankkimaan lisää rahaa yli 6 miljoonan levymyynnistä. Vuonna 2009 albumi Lattian remiksit auttoi Cyndi Lauperia myymään yli 1,35 miljoonaa levyä.

Larry Busacca / Getty Images

Henkilökohtainen elämä ja aktivismi: Kuusi ja puoli vuotta Cyndi Lauper treffasi Dave Wolffia, joka oli aiemmin ollut hänen managerinsa. Vaikka joukko Pois päältä ja käynnissä , Cyndi Lauper tapasi näyttelijä David Thorntonin ja meni naimisiin myöhemmin samana vuonna. Pariskunnalla oli myöhemmin yksi poika.

Cyndi Lauperin sisko on lesbo, ja sen seurauksena Lauper on kampanjoinut LGBTQ-oikeuksien puolesta koko uransa ajan. Hän esiintyy säännöllisesti homojen ylpeyden tapahtumissa, ja hän kirjoitti kappaleen 'Above the Clouds' kunnioittamaan Matthew Shepardin, homoseksuaalisen miehen muistoa, joka pahoinpideltiin kuoliaaksi Wyomingissa.

Cyndi Lauperia on juhlittu myös feministisenä kuvakkeena. Monet tarkkailijat ovat kommentoineet, että Lauper on 'tasoittanut tietä' naisille Rock N 'Rollissa, kuten Katy Perry ja Lady Gaga. Hänen lauluaan 'Girls Just Wanna Have Fun' on kutsuttu nuorten naisten hymniksi. Toisin kuin hänen aikalaisensa, kuten Madonna, Lauperin naisellisuutta on kutsuttu 'leikkisemmäksi', ja hänen 'pop-punk' -kuvansa asetti uuden suuntauksen ympäri maailmaa.

Cyndi Lauper Net Worth

Cyndi Lauper

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. kesäkuuta 1953 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Laulaja, levytuottaja, näyttelijä, lauluntekijä, muusikko, taiteilija, sosiaalinen aktivisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu