Cynthia Bailey nettovarallisuus

Paljonko Cynthia Bailey on arvoinen?

Cynthia Bailey nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria

Cynthia Baileyn palkka

300 dollaria tuhatta vuodessa

Cynthia Bailey nettovarallisuus ja palkka: Cynthia Bailey on malli, näyttelijä, liikenainen ja todellisuustähti, jonka nettovarallisuus on 2,5 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten näyttelijänä Atlantan todellisissa kotiäidissä. Hän muutti New Yorkiin 18-vuotiaana jatkaakseen mallinnusuraa. Pian sen jälkeen, kun hän allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen ja hänet varattiin esiintymään aikakauslehti- ja mainoskampanjoissa sekä kävelemään kiitotietä Pariisin ja Milanon muotinäytöksissä.

Aikainen elämä: Cynthia Denise Bailey syntyi Decaturissa, Alabamassa 19. helmikuuta 1967. Hänen äitinsä Barbara oli vasta 18, kun hän tuli raskaaksi Cynthiasta. Hänen toinen lapsensa Malorie syntyi noin vuosi Cynthian jälkeen. Heidän isänsä Elijah työskenteli autoteollisuudessa. Heidän äitinsä työskenteli ompelutehtaalla.

Cynthia Bailey oli ensimmäinen musta kotiin palava kuningatar Deshlerin lukiossa. Voitettuaan tämän kruunun hänet etsivät Wilhelmina Modelsin lahjakkuuspartnerit. Bailey ilmoittautui Alabaman yliopistoon Huntsvillessä. Hän jatkoi kilpailua paikallisilla kauneuskilpailuilla. Myöhemmin samana vuonna hän muutti Manhattanille, jossa hän allekirjoitti viisivuotisen mallinsopimuksen Wilhelminan kanssa.

Ura: Bailey laskeutui New Yorkiin vuonna 1985 uuden aallonmusiikin suosion huipulla. Hän esiintyi vuoden 1989 New Order -hittien Round and Round musiikkivideossa. Vuonna 1990 hän soitti Roxannea Sandra Bernhardia vastapäätä elokuvassa Ilman sinua en ole mitään. Bailey ja Bernhard pysyivät ystävinä kuvaamisen jälkeen. Bailey pysyi ystävinä myös ohjaaja Brett Ratnerin kanssa työskennellessään hänen kanssaan varhaisissa videoissa. Myös vuonna 1990 Bailey valettiin Cosby Show -jaksossa. Vuonna 1994 hän esiintyi Heavy D: n musiikkivideossa Nuttin But Love -elokuvalle.

Baileyn ensimmäinen varaus mallina oli Essence Magazinen kansi. Hän työskenteli vuoden Pariisissa ja Milanossa kiitotien mallina. Myöhemmin hän palasi New Yorkiin ja sai mallinnusta Targetille, Maybellineelle ja Oil of Olaylle. Hän esiintyi myös Vogue-, Vanity Fair-, Elle- ja Glamour-lehtien levitteissä. Hän koristi Essence-lehden kantta kahdesti - kerran kesäkuussa 1995 ja uudelleen vuonna 1997. Vuosien varrella hän on mallinnanut myös Macy's, Neiman Marcus, Lord & Taylor, Saks Fifth Avenue, Talbots, Chicos ja Bergdorf Goodman.

Bailey liittyi The Real Housewives of Atlantan näyttelijöihin vuonna 2010. Näyttely lähestyi häntä ystävyytensä NeNe Leakesin kanssa ja romanttisen suhteen yökerhon omistajaan Peter Thomasiin. Aluksi hän ei ollut liian innokas liittymään suositun Bravo-franchising-joukkoon. Itse asiassa hän kutsui kaikkea 'liian dramaattiseksi'. Hän muutti mieltään nähtyään sen liiketoimintamahdollisuutena. Bravo otti yhteyttä häneen pian sen jälkeen, kun hän ja Thomas muuttivat Atlantaan. Verkosto kertoi hänelle, että he halusivat tuoda lisää luokkaa näyttelyyn ja esitellä naisia, joilla oli onnistunut ura ennen kuin heidät valittiin todelliseksi kotiäidiksi. Hänet esiteltiin näyttelyn kolmannella kaudella Phaedra Parksin rinnalla. Esitys keskittyi hänen suhteisiinsa Thomasiin ja ystävyyteen NeNeen.

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images AAFA: lle)

Bailey avasi mallikoulun Atlantassa vuonna 2011. Seuraavana vuonna hän aloitti mallihaun useissa eteläisissä kaupungeissa osana kilpailua, jonka pääpalkinto oli sopimuksella New Yorkin mallitoimiston kanssa.

Bailey esiintyi Cupcake Wars -julkaisupainikkeessa Nene Leakesin kanssa. Vuonna 2017 Bailey oli vieraileva tuomari 65. Miss Universe -kilpailussa.

Heinäkuussa 2019 Bailey avasi Atlantassa Bailey Room -viinikellarin ja tapahtumistilan The Bailey Room. Jotkut brouhaha-juhlat allekirjoitusjuomalle aiheuttivat Baileyn ystävyyden päättymisen Nene Leakesiin. Viime aikoina Bailey avasi uudelleen viinikellarinsa Covid-19: een liittyvien seisokkien jälkeen.

Toukokuussa 2020 alkoi levitä huhuja siitä, että Cynthia Bailey oli erotettu Atlantan todellisista kotiäidistä. Väitetään, että tuottajat näyttelyyn etsivät tapoja tuoda uusia näyttelijöitä ja yrittävät houkutella takaisin entistä kotiäiti Phaedra Parksia. Mikään ei ole virallista, ennen kuin Bravo tekee virallisen kauden 13 ilmoituksen.

Henkilökohtainen elämä: Cynthia Bailey hylkäsi NBA-pelaajan Jayson Williamsin ja ennätysmogulin Russell Simmonsin avioliittoehdotukset.

Baileyllä oli romanttinen suhde näyttelijä ja laulaja Leon Robinsoniin, ja 9. marraskuuta 1999 hän synnytti heidän tyttärensä Noellen.

Bailey pitää suurimpana henkilökohtaisena saavutuksena tyttärensä Noelle Forde Robinsonia.

Baileyn tytär Noelle tuli seksuaalisesti nestemäisenä Atlantan todellisten kotiäidien jaksossa. Autolla ajamisensa aikana hän kertoi Cynthialle: 'Ihmiset haluavat yrittää nyrkkeillä kaikkia ja laittaa tarroja kaikkeen, mutta en todellakaan tee niin ... siellä on paljon houkuttelevia kavereita ja on paljon houkuttelevia tyttöjä. Se todella tuli vain tyhjästä. En vain odottanut, että se tapahtuisi. ' Vuodesta 2020 Noelle tapaa naisen nimeltä Alexis.

Bailey meni naimisiin yökerhon impresario Peter Thomasin kanssa 24. heinäkuuta 2010. Häät esitettiin Atlantan todellisille kotiäideille kaudella 3. Bailey ja Thomas erosivat vuonna 2016. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen maaliskuussa 2017.

Bailey pitää suurinta urahetkiään, kun hän voitti Naomi Campbellin pääosassa Sandra Bernhardtia vastapäätä vuonna 1990 julkaistussa elokuvassa Ilman sinua en ole mitään.

Baileyn suosikki mallintamistyö oli Annie Leibovitzin ampuma Vanity Cover, jossa Iman, Beverly Johnson, Naomi Campbell ja Tyra Banks Iman kutsui Baileyn osallistumaan ampumiseen.

Cynthia kiittää menestyksestään vahvaa tahtoaan ja vahvaa hengellistä taustaa. Virallisella verkkosivustollaan hän kirjoitti: 'Uskon kovaan työhön, kunnianhimoan, rakkauteen ja positiiviseen vakuutukseen. Jokaisella on kohtalo. Uskolla itseesi ja Jumalaan voit saavuttaa mitä tahansa. Kun lähetät tuon energian maailmankaikkeuteen, sen on palattava luoksesi. '

Huhtikuussa 2018 Baileylle tehtiin leikkaus poistamaan lipoomakasvain vasemmasta olkapäästään. Menettely onnistui ilman raportoituja komplikaatioita.

Bailey ilmoitti julkisesti suhteestaan ​​Fox Sportsin kirjeenvaihtajaan Mike Hilliin elokuussa 2018. Hill ja Bailey kihloivat heinäkuussa 2019 ja aikovat mennä naimisiin lokakuussa 2020.

Kiinteistöt: 8. syyskuuta 2016 Cynthia Bailey osti Atlantan alueen kodin 940 000 dollaria. Koti tarjoaa näkymät pienelle järvelle Sandy Springsissä, jossa on suuri kannella. Talossa on kuusi makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta puolitoista hehtaaria. Hän kutsuu taloa Bailey-järveksi. Aluksi hän halusi asunnon sanomalla haluavansa New Yorkin elämäntyyliä, mutta Atlantan todellisten kotiäidien tuottajat vakuuttivat hänet ostamaan koti sen sijaan.

Cynthia Bailey nettovarallisuus

Cynthia Bailey

Nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria
Palkka: 300 dollaria tuhatta vuodessa
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Malli, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu