Dan Bilzerian Nettovarallisuus

Paljonko Dan Bilzerian Worth on?

Dan Bilzerianin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Dan Bilzerian Nettovarallisuus : Dan Bilzerian on amerikkalainen pääomasijoittaja, näyttelijä ja uhkapeluri, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Dan Bilzerianista tuli kansainvälisesti kuuluisa valtavan sosiaalisen mediansa ansiosta. Hänellä on yli 30 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Dan julkaisee sosiaalisessa mediassa valokuvia ja videoita ylellisestä elämäntavastaan.

Aikainen elämä: Dan Bilzerian syntyi Tampa Bayssa Floridassa 7. joulukuuta 1980. Danin isä, Paul Bilzerian , oli merkittävä pääomasijoitusyhtiöiden / yritysostojen asiantuntija 1980-luvulla. Dan on armenialaista syntyperää isänsä kautta. Paul Bilzerianin 36-vuotiaana hän oli jo ansainnut itse tekemänsä 40 miljoonan dollarin omaisuuden. Valitettavasti Paavalia syytettiin vuonna 1988 vero- ja turvallisuuspetoksista. Dan oli tuolloin kahdeksanvuotias. Vanhin Bilzerian julisti konkurssin vuonna 2001 vaatien vain 15 000 dollarin varoja ja yli 140 miljoonan dollarin velkaa. Danin äiti on nimeltään Terri Steffen. Danilla on Adam-veli, joka on pokeripelaaja. Huipussaan perhe asui Tampan suurimmassa kodissa, 28 000 neliön jalkaisessa kartanossa, jossa oli 10 makuuhuonetta. Tämä talo suljettiin vuonna 2016, kun Paul muutti Karibialle paeta pidätyksestä. Ennen kuin heidän isänsä syytettiin, hän perusti tietysti rahastot sekä Danille että Adamille. On epäselvää, kuinka suuri osa näistä varoista on vaikuttanut Danin nykypäivän ylevään elämäntapaan vai oliko jokin näistä varoista väärin saatu Paulin väitettyihin vero- ja turvallisuuspetoksiin.

Dan Bilzerianin varhainen ura : Dan liittyi laivastoon vuonna 1999. Vuonna 2000 Bilzerian kävi läpi SEAL-koulutuksen ja suoritti kaksi helvetti viikkoa, mutta hänet erotettiin ohjelmasta muutama viikko ennen valmistumistaan, kun hänellä oli erimielisyydet yhden järjestelmänvalvojiensa kanssa. Erimielisyyksien oletettiin liittäneen aseiden turvallisuusrikkomuksia. Poistuessaan laivastosta Dan ilmoittautui Floridan yliopistoon, jossa hän opiskeli kriminologiaa ja liiketoimintaa.

Pokerin ura: Vuonna 2009, 29-vuotiaana, Dan aloitti pokerin pelaamisen ammattimaisesti. Hän sijoittui vuoden 2009 World Series of Poker -tapahtuman 180. sijalle. Tämä osoittautuu hänen menestyneimmäksi virallisesti pakotetuksi pokeritapahtumaksi. Hänen voitonsa ylitti 36 000 dollaria. Tänään Danin sanotaan olevan erittäin hyvä pokerinpelaaja. Vaikka hänen viralliset uravoitonsa sanktioiduissa tapahtumissa ovat suhteellisen pienet, hän väittää voittaneensa miljoonia ja jopa kymmeniä miljoonia yksityistilaisuuksissa. Vuonna 2011 Dania ja muita kymmenen julkkista pyydettiin maksamaan takaisin voittonsa, jonka he olivat voittaneet Ponzi-taiteilija Bradley Rudermania vastaan, kun Ruderman tuomittiin vankilaan. Heitä pyydettiin maksamaan rahat takaisin auttaakseen takaisin uhrit, jotka Ruderman oli varastanut rikollisen uransa aikana. Samana vuonna Dan puolusti julkisesti Alex Rodriguezia syytöksiltä, ​​joiden mukaan Alex oli pelannut laittomasti.

Erään erityisen legendaarisen tapahtuman aikana Dan voitti 12,8 miljoonaa dollaria. 10,8 miljoonaa dollaria, kun pelaat yhden heads-up-pelin, jossa ei ole rajoitettua hold'emiä, panoksina 5000–10 000 dollaria. Voitettuaan hän vei heti yksityisen suihkukoneen Meksikoon juhlimaan. Pelkästään sinä vuonna 2014 hän väittää voittaneensa 50 miljoonaa dollaria pokeria. Hän on myös menettänyt yli 3 miljoonaa dollaria ainakin kolmessa eri tilanteessa. Bluff Magazine nimitti hänet Twitterin hauskimmaksi pokeripelaajaksi, ja hän on myös Victory Pokerin perustaja.

Getty

Näyttelijäura: Pokeripelien lisäksi hän on esiintynyt myös elokuvissa 'Olympus Has Fallen', 'Lone Survivor', 'The Other Woman', 'Extraction', 'The Equalizer', 'Cat Run 2' ja 2016 '. Sotakoirat. '

Lakiasiat: Bilzerian päätyi haastamaan Lone Survivorin tuottajat valittamalla, että hän oli lainannut yritykselle miljoona dollaria vastineeksi vähintään 8 minuutin näyttöajasta ja 80 vuoropuhelun sanasta. Elokuvan lopullisessa versiossa hänen roolinsa oli alle minuutti vain yhdellä nopealla vuoropuhelulla. Hänen oikeudenkäyntinsä oli 1,2 miljoonaa dollaria, hänen alkuperäinen lainasummaan lisättiin 20%. Myöhemmin se hylättiin, koska Dan oli kerännyt asiasta niin paljon julkisuutta, ja hän ilmoitti tekevänsä 1,5 miljoonaa dollaria sijoituksestaan ​​joka tapauksessa elokuvan menestyksen vuoksi.

Dan kiellettiin Miamin yökerhosta elokuussa 2014, koska hän potkaisi mallia Vanessa Castanoa kasvoihin riidan aikana. Dan ilmoitti, että Vanessa ja toinen nainen olivat hyökänneet hänen tyttöystävänsä kimppuun. Castano haastoi Dania miljoonan dollarin vahingoista.

Myöhemmin samana vuonna Dan joutui oikeudenkäyntiin pornografisen näyttelijän Janice Griffithin kanssa. Hänen kerrotaan heittäneen hänet katolta ja uima-altaaseen osana Hustlerin valokuvausta. Hänelle jäi kuitenkin murtunut jalka, kun hän putosi uima-altaan alapuolelle ja osui reunaan. Hän pyysi Bilzerianilta 85 000 dollaria loukkaantumisistaan, jotka hän hylkäsi. Griffith nosti sitten kanteen sekä Hustleria että Bilzeriania vastaan.

Samassa kuussa, joulukuussa, Bilzerian pidätettiin LAX: n lentokentällä pomminvalmistusmaksuista. Hänen syytteensä pudotettiin ja hänet vapautettiin samana päivänä. Helmikuussa 2015 Dan ei kiistänyt kilpailua syytöksestä '' laiminlyönnistä laiminlyönyt tulipalon sammuttaminen ulkona ''. Hänelle määrättiin 17, 231 dollarin sakko.

Sosiaalinen media: Dan Bilzerian on saanut viime aikoina tietyn tason mainetta Instagram-lataustensa ansiosta (hänellä on yli 26 miljoonaa seuraajaa), jotka kertovat hämmästyttävän playboy-elämäntavan, joka tekisi Hugh Hefneristä itsestään kateellisen. Hän on kutsunut itsensä Instagramin Playboy Kingiksi. Hänen elämäntapansa on niin hullu, että Danilla on ollut kolme sydänkohtausta ennen 32-vuotiaita. Dan esiintyi Joe Roganin podcastissa YouTubessa, jossa hän selitti pokeriuransa ja nykyisen elämäntavansa valmistumista.

Dan Bilzerianin nettovarallisuuden virstanpylväät:

Dan nousi tutkallemme ensimmäisen kerran vuonna 2013. Tuolloin tehdyn tutkimuksen mukaan hänen nettovarallisuutensa arvioitiin olevan 50 miljoonaa dollaria. Hänen nettovarallisuutensa on tänään 200 miljoonaa dollaria.

2013 - 50 miljoonaa dollaria
2014 - 100 miljoonaa dollaria
2015 - 120 miljoonaa dollaria
2016 - 150 miljoonaa dollaria
2017 - 170 miljoonaa dollaria
2018 - 180 miljoonaa dollaria
Dan Bilzerianin nettovarallisuus 2020 - 200 miljoonaa dollaria

Henkilökohtainen elämä: Bilzerian ilmoitti tarjouksestaan ​​ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi kesäkuussa 2015. Hän päätyi tukemaan Donald Trumpia vuonna 2016.

Elokuussa 2018 Dan lensi veljensä Adamin ja isänsä Paulin kanssa Armeniaan vannomaan valansa saadakseen Armenian kansalaisuuden. Siellä ollessaan hän vieraili ampumaradalla ja ampui aseita. Azerbaidžanin hallitus lähetti vastalauseen Yhdysvaltain ulkoministeriölle. Bakun tuomioistuin pidätti Bilzerianin ja otti hänet kansainväliselle etsitylle listalle.

Dan oli läsnä Las Vegasin joukkotapahtumissa 1.10.2017. Hän oli kuvannut itseään useita kertoja sinä iltana ja julkaissut videoita Instagramissa. Ensimmäisessä videossa hänet nähtiin pakenemassa turvallisuuteen. Toisessa lataamassaan videossa hän totesi: 'Piti mennä tarttumaan aseeseen. Olen f-cking suuntasi takaisin, mutta viimeisessä videossaan hän meni kotiin ja hänet nähtiin sanovan: 'En usko, että voin tehdä paljon'. Tuona iltana käytiin paljon mediakeskustelua hänen päätöksistään.

Dan Bilzerian Kiinteistöt : Dan on asunut suurimman osan viime vuosikymmenestä Hollywood Hillsissä, Bel Airissa ja Las Vegasissa. Verotusta varten Danin ensisijainen asuinpaikka on Las Vegas, Nevada. Vuonna 2014 hän osti 5 makuuhuoneen kodin Summerlin Southilta 4,1 miljoonalla dollarilla. Hän myi talon vuonna 2017 5,1 miljoonalla dollarilla ja osti sitten uuden talon lähistöltä 10 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2018 Dan vuokrasi ehdottomasti valtavan, nelikerroksisen, 12 makuuhuoneen Bel Airin kartanon ilmoitetulla 50000 dollaria kuukaudessa. Hän oli aiemmin käyttänyt 39 000 dollaria kuukaudessa vuokraamaan kotinsa Hollywood Hillsissä. Uudessa kartanossaan, jonka hän haluaa tuntea olonsa yökerhoksi, on kaksikaistainen keilahalli, viinikellari, elokuvateatteri, urheiluhuone ja viisi baaria.

Alla on videokierros valtavasta Tampan kartanosta, jossa Dan varttui:

Dan Bilzerian Nettovarallisuus

Dan Bilzerian

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä, ammattimainen pokeripelaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu