Daniel Radcliffe Nettovarallisuus

Paljonko Daniel Radcliffe on arvoinen?

Daniel Radcliffe Nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria

Daniel Radcliffen palkka

15 miljoonaa dollaria

Daniel Radcliffen nettovarallisuus: Daniel Radcliffe on brittiläinen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 110 miljoonaa dollaria. Daniel Radcliffe on yksi Britannian rikkaimmista julkkiksista ja tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​hurjasti menestyvässä Harry Potter -elokuva-franchising-ohjelmassa. Radcliffe syntyi 23. heinäkuuta 1989 Lontoossa ja on esiintynyt kaikissa Harry Potter -elokuvissa. Huipussaan hän ansaitsi 15 miljoonaa dollaria vuodessa näyttelijänä.

Aikainen elämä : Daniel on kirjallisen agentin Alan George Radcliffen ja näyttelijän Marcia Jeannine Greshamin ainoa lapsi. Hänen isänsä kasvoi Pohjois-Irlannissa ja hänen äitinsä on juutalaisten syntyperä. Molemmat Radcliffen vanhemmat hämmentyivät näyttelemisestä lapsena.

Radcliffe tiesi haluavansa olla näyttelijä 5-vuotiaana, ja hän teki ensimmäisen näyttelijäroolinsa vuonna 1999, kun hän oli 10-vuotias. Hän soitti nuorta David Copperfieldiä BBC Onen kaksiosaisessa televisioiduassa sovituksessa Charles Dickensin samannimisestä romaanista.

Harry Potter Menestys ja palkat : Vuonna 2000 Radcliffe kutsuttiin ensimmäisen Harry Potter -elokuvan, Harry Potter and the Philosopher's Stone (julkaistiin nimellä Harry Potter and the Sorcerer Stone, USA) elokuvan päärooleihin. Useiden soittopyyntöjen ja kahdeksan kuukauden odotuksen jälkeen hänelle tarjottiin rooli. Siitä tulisi purkautuminen, joka toi hänelle kansainvälistä mainetta ja vaurautta.

Ensimmäinen Harry Potter -elokuva julkaistiin vuonna 2001, ja nuoren Danielin ilmoitettiin saavan miljoonan dollarin palkan. Sarjan toinen elokuva, Harry Potter ja salaisuuksien kammio, julkaistiin vuotta myöhemmin ja ansaitsi samanlaisen menestyksen lipputuloissa. Se ansaitsi myös Radcliffelle 3 miljoonan dollarin palkkion. Vaikka nämä numerot kuulostavat suurimmalta osalle meistä, ne eivät ole mitään verrattuna palkkaeriin, jonka Radcliffe käski sarjan muille elokuville.

Vuonna 2004 julkaistut Harry Potter ja Azkabanin vanki ansaitsivat Radcliffelle 6 miljoonan dollarin palkkapäivän. Hän ansaitsi 11 miljoonaa dollaria Harry Potterille ja Tulipussi ja 14 miljoonaa dollaria Harry Potterille ja Feeniksin ritarille, jotka julkaistiin vuonna 2005 ja 2007. Kuudes elokuva, Harry Potter ja puoliverinen prinssi, tuotti Danielille vielä 24 miljoonaa dollaria. Sarjan viimeinen kirja jaettiin kahteen elokuvaan: Harry Potter ja kuoleman varjelukset - osa 1 (julkaistu vuonna 2010) ja osa 2 (julkaistu vuonna 2011). Radcliffen molempien elokuvien yhteenlasketut tulot olivat 50 miljoonaa dollaria.

Sarjan suosion ja suosion kasvaessa Daniel Radcliffe ja hänen tähtensä muuttuivat kansainvälisiksi julkkiksiksi. 16-vuotiaana Radcliffe tuli nuorimmaksi ei-kuninkaalliseksi, jonka hänen muotokuvansa ripustettiin Kansallisessa muotokuvagalleriassa. Vuonna 2006 Radcliffe ja hänen kaksi pääosaa, Emma Watson ja Rupert Grint, kutsuttiin jättämään jäljet ​​kädestään, jaloistaan ​​ja sauvistaan ​​Hollywoodin Graumanin kiinalaisen teatterin ulkopuolelle. Elokuvien arvostelut olivat yleensä suotuisia, ja sarjasta tuli kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuvafranchising heti Marvel Cinematic Universe -elokuvien ja Tähtien sota -elokuvien jälkeen.

Harry Potterin palkka ja ansainta : Daniel Radcliffe ansaitsi franchising-palvelusta yhteensä vähintään 100 miljoonaa dollaria peruspalkkojen, voittoon osallistumisen, jatkuvien rojaltien ja muiden tulolähteiden välillä. Vuoden 2011 viimeisestä erästä hänen peruspalkka oli 33 miljoonaa dollaria, mikä on sama kuin ansaitsee noin 40 miljoonaa dollaria tänään.

Muu työ : Vaikka Danielin varhainen ura keskittyi Harry Potter -sarjaan, hän esiintyi muissa rooleissa noina vuosina. Hänen debyyttinsä tuli vuonna 2001, kun hän esiintyi The Taylor of Panama -elokuvassa pääosassa Pierce Brosnan. Hän esiintyi vuoden 2002 West End -tuotannossa The Play What I Wrote, vuoden 2007 Joulukuun pojat -elokuvassa ja My Boy Jack -elokuvassa.

Vuonna 2006, 17-vuotiaana, Daniel Radcliffe esiintyi näyttämöllä Equus-näytelmässä ensimmäisessä herätyksessään sen ensimmäisen kerran vuonna 1973. Radcliffe otti hevosista pakkomielteisen vakaan pojan Alan Strangin johtavan roolin. Se oli merkittävä poikkeama hänen tyypillisistä nuorekas rooleistaan ​​ja osoitti maailmalle, että hänellä oli näyttelijöitä, jotka laajensivat ohjelmistoa. Näyttelyn ennakkomyynti ylitti 1,7 miljoonaa puntaa, ja rooli herätti huomattavaa kiinnostusta ennen avaamista osittain siksi, että Radcliffe esiintyi alastomassa kohtauksessa. Hänen esityksensä sai positiivisia arvosteluja ja kriitikot vaikuttivat hänen tyyppinsä vastaan.

Pian sen jälkeen, kun Harry Potter-franchising päättyi, hän ilmestyi lavalle teoksessa Kuinka menestyä liiketoiminnassa todella yrittämättä ja sai jälleen suotuisat arvostelut. Vuonna 2012 hän esiintyi elokuvassa The Woman in Black, hänen ensimmäisessä Harry Potter -elokuvansa jälkeen. Hän jatkaa esiintymistä lavalla ja elokuvissa.

Henkilökohtainen elämä : Näyttelijärooliensa lisäksi Radcliffe on julkaissut useita runoja salanimellä. Vuonna 2008 hän paljasti, että hänellä on lievä dyspraksian muoto, motorinen taitohäiriö, joka vaikuttaa hänen koordinaatioon. Hän jakaa aikansa Lontoon Fulhamin ja kodin välillä New Yorkin Lower Manhattanin länsikylässä.

Radcliffe on osoittanut tukea monista syistä, joista monet liittyvät lasten oikeuksiin ja terveydenhuoltoon. Hän on suorapuheinen nuorten LGBT-itsemurhien ehkäisyn ja yhtäläisten oikeuksien puolustaja.

Vaikka hän teki pienen omaisuuden Harry Potter -elokuvista, Radcliffe on ilmoittanut tuskin koskenut rahoihin. Hän pitää itseään onnekkaana siitä, että hänen ei tarvitse koskaan huolehtia rahasta, ja hän voi olla hyvin valikoiva valitsemiensa hankkeiden suhteen. Tulevaisuudessa Radcliffe toivoo ohjaavan ja tuottavan elokuvia.

Yhteenveto : Daniel Radcliffe on brittiläinen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 110 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten nimiroolistaan ​​Harry Potter -elokuvan kahdeksanelokuvassa, ja hän on esiintynyt myös lukuisissa muissa elokuvissa ja näyttelyesityksissä.

Daniel Radcliffe Nettovarallisuus

Daniel Radcliffe

Nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria
Palkka: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. heinäkuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta

Daniel Radcliffen tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 2 33 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 1 2000000 dollaria
  • Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta 14 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja tulen pikari 11 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja salaisuuksien kammio 3 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja velhojen kivi 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu