Danielle Bregoli Nettovarallisuus

Paljonko Danielle Bregoli on arvoinen?

Danielle Bregoli Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria

Danielle Bregolin nettovarallisuus ja palkka: Danielle Bregoli, AKA Bhad Bhabie, on amerikkalainen sosiaalisen median tähti ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 6 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli viruksen tunne, kun hän ilmestyi Dr. Phil 'vuonna 2016 ja käytti nyt surullisen tunnetunnustaan' Cash me ousside how bow dah ', joka oli yksi vuoden suurimmista meemeistä.

Aikainen elämä: Danielle Peskowitz Bregoli syntyi Boynton Beachillä Floridassa 23. maaliskuuta 2003. Hänen vanhempansa Barbara Ann Bregoli ja Ira Peskowitz olivat seurustelleet vuoden ajan, kun Barbara tuli raskaaksi. He hajosivat, kun hän oli lapsi. Hänen äitinsä on italialaista alkuperää ja isä on juutalainen. Häntä kasvatti enimmäkseen äiti ja katolinen. Hänen isänsä on Palm Beachin kreivikunnan sheriffitoimiston sijainen. Hän on vieraantunut hänestä.

Ura: Hänestä tuli kuuluisa esiintyessään televisiosarjassa Dr. Phil 'vuonna 2016. Bregoli tunnettiin nimellä' Cash Me Ousside Girl ', kun hän esiintyi segmentissä' Haluan luopua autoni varastamisesta, veitsellä liikkumisesta, twerkistä 13-vuotiaasta tyttärestä, joka yritti kehystää minua Rikos `` Dr. Phil-näyttely. Hän sai nopeasti sosiaalisen median seuraamisen ja esiintyi Kodak Blackin musiikkivideossa 'Everything 1K'. Hänet nimitettiin Trending-luokkaan vuoden 2017 MTV Movie & TV Awards -palkinnossa saalilauseestaan.

Kun hän esiintyi Dr. Phil ', hän vietti aikaa kuntoutuksessa Utahin karjatilassa levottomille teini-ikäisille. Myöhemmin hänet pidätettiin syytteinä suurista varkauksista, marihuanan hallussapidosta ja väärän poliisiraportin tekemisestä. Hän tunnusti syyllisyytensä ja hänelle annettiin viiden vuoden koeaika heinäkuussa 2017. Hän palkkasi uuden asianajajan ja neuvotteli sen uudelleen ja vapautettiin koeajasta maaliskuussa 2018.

Bregoli julkaisi debyyttis singlensä 'These Heaux' vuonna 2017 ja hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin naisräppäri, joka on esiintynyt Billboard Hot 100 -listalla. Hän allekirjoitti levysopimuksen Atlantic Recordsin kanssa. Hänellä on myös reality-show, meikkibrändi, matkat ja musiikki-ura. '15, Bregolin ensimmäinen miksaus, julkaistiin syyskuussa 2018. Singlestä Hi Bich tuli hänen toinen singlensä, joka ilmestyi Hot 100 -listalle.

Bregoli on hyödyntänyt mainettaan suurimmaksi osaksi hyödyntämällä kaikki mahdolliset tiensä. Tämän kirjoituksen jälkeen hänellä on 17 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 568 000 seuraajaa Twitterissä ja 7,4 miljoonaa tilaajaa YouTubessa. Hän saa huomattavia summia rahaa maksettujen postausten ja tuotesijoittelujen tekemiseen Instagramissa. Jotkut hänen aikaisimmista maksetuista paikoistaan ​​olivat Fit Tea ja Postmates. Ja sijoitus toimi hyvin. Hänen Fit Tea -videota katsottiin yli 12 miljoonaa ajat. Danielle Bregoli voi helposti korvata 300 000 dollaria kuukaudessa tuotemainoksissa ja yhtä paljon kuin 100 000 dollaria yhdestä postista .

11. heinäkuuta 2019 paljastui, että Danielle oli allekirjoittanut miljoonan dollarin laulu- ja julkaisusopimuksen Pulse Music Group -nimisen yrityksen kanssa (joka edustaa myös Run The Jewels, Rich The Kid ja Ty Dolla $ ign). Kauppa maksaa Daniellelle 350 000 dollaria etukäteen ja maksaa sitten kaksi ylimääräistä 350 000 dollarin erää saavutettuaan tulotavoitteet. Se on lähinnä miljoonan dollarin ennakko tulevista rojalteista. Hän ansaitsee myös 70% tulevista levy-myyntivoitoista. Ansioiden mukaan 'murskattiin' näyttelijä Bella Thorne asettama edellinen OnlyFansin yhden päivän ennätys.

Danielle Bregoli (Getty Imagesin kautta)

Tuotesijoittelujen lisäksi Bregoli veloittaa ilmoituksen mukaan jopa 40 000 dollaria tapaamis- ja tervehdysistunnoille, mistä on osoituksena hänen esiintymisensä Rolling Loud -musiikkifestivaaleilla toukokuussa 2018. Hän sai 40 000 dollaria esiintymiseen festivaalilla, ja festivaalia johtavan yrityksen omistaja heitti myös Bregolin 14. syntymäpäiväjuhlat paikalle ja että Danielle sai leikkauksen kaikesta lipunmyynnistä. Daniellen edustuksen mukaan hänen saapumisensa tapahtumaan Yhdysvalloissa maksaa noin 30 000 dollaria ja ulkomailla järjestettävään tapahtumaan 40 000 dollaria. Lopulta hän ansaitsi noin miljoona dollaria omalta 25-kaupunkikierrokseltaan.

Joulukuussa 2018 Danielle allekirjoitti sopimuksen Snapchatin kanssa todellisuussarjan luomiseksi sosiaaliselle verkostolle. Snapchat-näyttelyssä 'Bringing Up Bhabie' oli 10 miljoonaa ainutlaatuista katsojaa ensimmäisten 24 tunnin aikana. Sarjassa on 12 jaksoa.

Tammikuussa 2019 Danielle ansaitsi 900 000 dollaria tukemaan uutta kosmetiikkayritystä nimeltä CopyCat Beauty kuuden kuukauden ajan. Hän ansaitsee myös leikkauksen yhtiön voitoista. Jos suositus toimii hyvin, Daniellen sopimus oikeuttaa hänet suureen bonukseen ja mahdollisuuden luoda oma meikkilinja.

Kerrottiin, että Bregoli aikoo toimia elokuvissa ja televisiossa.

OnlyFans-tulot : Danielle liittyi OnlyFans-tilausalustalle huhtikuussa 2021, vain muutama viikko 18-vuotiaana. Pian hän jakoi tuloraportin kuvakaappauksen, joka ilmeisesti osoitti, että hän ansaitsi miljoonan dollarin vain kuudessa tunnissa racy-alustalla. Tulosraportti sisälsi 757 000 dollaria tilausmaksuista (hän ​​veloittaa 24 dollaria kuukaudessa), 267 000 dollaria DM-maksuista ja 5500 dollaria vihjeistä.

Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Bregoli on sanonut tapaavansa sekä miehiä että naisia. Hän asui jonkin aikaa entisen tyttöystävänsä kanssa.

Vuonna 2020 Bregoli uhkasi Disney Channel Star Skai Jacksonia Bregolin sosiaaliseen mediaan lähetetyssä videossa. Skai pyysi lähestymismääräystä Bregolia vastaan ​​väittäen, että räppäri uhkasi hänen henkensä. Jackson väittää pelkäävänsä jättää talonsa yksin eikä ole nukkunut hyvin, koska Danielle uhkaili häntä. Hän totesi myös, että hänen mielestään Bregoli on 'henkisesti epävakaa'. Jackson näytti tuomarille tekstiviestejä Bregolilta, joissa hän väitti kertovansa Jacksonille haluavansa taistella häntä vastaan. Tuomari antoi lähentämismääräyksen, ja Bregolin on pysyttävä vähintään 100 metrin päässä Jacksonista, hänen kodistaan ​​ja työpaikastaan. Hän on myös kielletty ottamasta yhteyttä Jacksoniin millään tavalla. Brouhaha on väitetysti poika - räppäri NBA YoungBoy.

Kiinteistöt: Bregoli omistaa kodin Calabassasissa Kaliforniassa

Danielle Bregoli Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu