Danny Koker Nettovarallisuus

Paljonko Danny Koker on arvoinen?

Danny Koker Nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria

Danny Koker Nettovarallisuus: Danny Koker on amerikkalainen autojen restauroija ja todellisuuden TV-tähti, jonka nettovarallisuus on 13 miljoonaa dollaria. Koker tunnetaan myös nimellä 'kreivi', ja se tunnetaan parhaiten juoksemisesta Kreivin Kustoms , räätälöintiin ja sisustukseen erikoistunut autokauppa. Count's Kustoms on pitkäjänteisen History Channel -todellisuuden, Autojen laskenta, painopiste. Ennen keskeistä rooliaan 'Autojen laskemisessa' Danny Koker esiintyi usein Pawn Stars -esityksessä asiantuntijana. Liiketoiminnan ulkopuolella Koker on lahjakas muusikko. Hänet tunnetaan myös laajasta 50 auton ja 70 moottoripyörän kokoelmastaan.

Aikainen elämä: Nicholas Koker II syntyi 5. tammikuuta 1964 Clevelandissa Ohiossa, vaikka hänet myöhemmin kasvatettiin osittain Detroitissa. Danny oli osa perhettä, joka oli melkein yksinomaan Ford-yrityksen palveluksessa, ja häntä ympäröivät jatkuvasti autot. Tuloksena Koker oppi nopeasti kaiken autoteollisuudesta tiedettävän. Vaikka Dannylla oli sukulaisia, jotka olivat perehtyneet autoihin, hän opetti itselleen suurimman osan mekaanisista taidoista, joihin hän luottaa nykyään liiketoimintansa hoidossa.

Vaikka autot olivat hänen kasvunsa painopiste, hän hioi myös musiikillisia taitojaan. Dannyn isä on Daniel Koker vanhempi, muusikko. 11-vuotiaana hän seurasi isänsä jalanjälkiä ja esiintyi lavalla Carnegie Hallissa.

Ura: Danny Koker löysi lopulta tiensä Las Vegasiin. Tässä vaiheessa hän oli jo mestari autojen restauroinnissa. Hänestä tuli kuitenkin myös melkoisesti mukana viihdeteollisuudessa, ja hän omisti yhdessä paikallisen TV-aseman. Asema lähetti esityksen nimeltä 'Saturday Fright at the Movies', jonka hän isännöi.

Sitten hän löysi autokaupan, Count's Kustoms. Kului useita vuosia, ennen kuin hän aloitti esiintymisen 'Autojen laskemisessa', mutta tänä aikana hänet esiintyi voimakkaasti 'Sotilas Tähdissä' autojen asiantuntijana. Lopulta hänelle annettiin oma show 'Counting Cars'. Näyttely debytoi vuonna 2012 ja vuodesta 2020 lähtien se oli edelleen käynnissä. Sarjan aikana Koker on saanut maineen ostamalla impulsiivisesti haluamiaan autoja ja kieltäytynyt työskentelemästä uudemman mallin autojen parissa.

(Kuva: David Becker / Getty Images for HISTORY)

Count's Kustomsin ulkopuolella Koker omistaa useita muita yrityksiä kaikkialla Las Vegasissa. Tähän kuuluvat Count's Vamp'd Rock Bar and Grill ja Count's Tattoo Company. Vegasissa ollessaan Danny Koker perusti myös rock-bändin nimeltä Count's 77. Puoli menestyneellä bändillä oli yksi suuri hitti nimeltä 'Summer of '77'.

Ihmissuhteet: Danny Koker on naimisissa Korie Kokerin kanssa, ja pari on ollut aviopari vuodesta 2015. Suhteensa aikana väärä huhu väitti, että Korie Koker oli kuollut. Tämä paljastettiin myöhemmin huijaukseksi.

Palkka: Hänen roolistaan ​​Autojen laskeminen -esityksessä Danny Koker saa tiettävästi 100 000 dollarin palkan jaksoa kohden. Jaksoiden määrä kullakin kaudella vaihtelee, mutta vuosina 2016-2018 oli keskimäärin 16 jaksoa vuodessa. Tämän numeron perusteella Danny Koker ansaitsee noin 1,6 miljoonaa dollaria vuodessa roolistaan ​​Autojen laskemisessa.

Danny Koker Nettovarallisuus

Danny Koker

Nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. tammikuuta 1964 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu