Danny Masterson Nettovarallisuus

Kuinka paljon Danny Masterson on arvoinen?

Danny Masterson Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Danny Masterson nettovarallisuus ja palkka: Danny Masterson on amerikkalainen näyttelijä ja DJ, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Ehkä tunnetuin Hyden roolista hittisitoomissa That 70s Show, Masterson on esiintynyt myös DJ: nä nimellä DJ Mom Jeans. 70-luvun näyttelyssä tekemänsä työn lisäksi Danny tunnetaan myös pääosasta The Ranch -esityksessä. Vuonna 2017 Masteronin mainetta vahingoitti peruuttamattomasti kolmen naisen tekemät väitteet raiskauksista. Vuonna 2020 häntä syytettiin virallisesti kolmesta raiskauksesta.

Aikainen elämä: Daniel Peter Masterson syntyi 13. maaliskuuta 1976 Long Islandilla New Yorkissa. Garden Cityssä ja East Willistonissa kasvatettu Masterson pääsi viihdeteollisuuteen hyvin nuorena. Neljän vuoden iässä hän oli vakiintunut lapsimalli, joka oli esillä lehtiartikkeleissa ja mainoksissa. Kahdeksanvuotiaana hän esiintyi useissa musikaaleissa, vaikka hänen lauluäänensä heikkeni, kun hän tuli teini-ikäisiksi. 16-vuotiaana Danny oli ilmestynyt yli 100 mainoksessa sellaisille tuotemerkeille kuin Kellogg's, Clearasil, Tang ja monet muut.

Ura: Yksi Mastersonin ensimmäisistä suurimmista elokuvarooleista oli elokuvassa Beethovenin toinen. Myös 90-luvun alussa hän esiintyi komediasarjassa Cybill. Kahden kauden jälkeen tässä näyttelyssä hän koe `` 70-luvun näyttelyssä '', vaikka hän oli hieman vanhempi kuin muu näyttelijä. Dannyn hilpeän koeohjelman perusteella tuotantohenkilökunta kirjoitti Hyden hahmon kokonaan uudestaan ​​Mastersonin persoonan mukaiseksi.

Rooli aloitti uransa tehokkaasti, ja Danny esiintyi 70-luvun näyttelyn kaikissa kahdeksassa vuodessa. Esityksen käärimisen jälkeen Masterson jatkoi esiintymistä kuten Punk'd ja MADtv. Hän esiintyi myös vuoden 2008 elokuvassa '' Kyllä mies '' Jim Carreyn rinnalla. Vuonna 2009 hän esiintyi vaimonsa Bijou Phillipsin rinnalla elokuvassa The Bridge to Nowhere. Kun hän esiintyi sarjoissa 'White Collar' ja elokuvassa 'Chicago 8', Danny varasi roolin komediasarjassa Men At Work vuonna 2012. Vuosina 2016-2018 hän näytteli elokuvassa The Ranch.

Ihmissuhteet: Masterson on Scientologian kirkon omistautunut jäsen. Vuonna 2005 hän aloitti tapaamisen Bijou Phillipsin kanssa, joka on myös Scientologisen kirkon jäsen. Kihlattuaan vuonna 2009 Masterson ja Phillips menivät naimisiin vuonna 2011. Vuonna 2014 he toivottivat ensimmäisen lapsensa tervetulleeksi maailmaan.

Lakiasiat: Vuonna 2017 neljä naista esitti syytöksiä Mastersonia vastaan ​​kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta. Poliisi aloitti tutkinnan, ja Danny kielsi kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytökset. Tämän ilmoituksen jälkeen Masterson karkotettiin The Ranchista ja hänen lahjakkuusvirasto (United Talent Agency) katkaisi kaikki siteet häneen. Lisää väitteitä tehtiin, ja vuonna 2019 neljä alkuperäistä naista haastoivat Dannya ja Scientologian kirkkoa vastaan ​​vainoa ja häirintää.

Nämä naiset väittivät, että scientologit ajoivat heitä autolla, ahdistelivat ja kuvasivat ilman lupaa. Yksi neljästä naisesta oli Chrissie Carnell Bixler, tunnetun laulaja Cedric Bixler-Zavalan vaimo. Cedric väitti, että Masterson oli raiskannut vaimonsa ja että hänen lemmikkinsä ruokittiin salaperäisesti rotamyrkyllä ​​käärittyinä raakalihapaloina (oletettavasti scientologisen kirkon jäsenet). Näiden väitteiden yksityiskohdat ovat melko huolestuttavia, ja niihin sisältyy Danny, jonka väitetään huumaavan naisia ​​ja uhkaavan heitä aseilla.

Kesäkuussa 2020 Mastersonia syytettiin virallisesti kolmen naisen raiskaamisesta. Ensimmäisen väitettiin tapahtuvan vuonna 2001, kun taas kaksi muuta väitetysti tapahtui vuonna 2003. Näiden naisten ikä vaihteli 23: sta 28: een. Tämä tapahtui vuonna 2017 aloitetun kolmivuotisen tutkimuksen lopussa. Danny saa enimmäisvankeusrangaistuksen 45 vuotta, jos hänet tuomitaan.

Kiinteistöt: Vuonna 2007 ilmoitettiin, että Danny myi kodin Holly Mont Drivella Los Angelesissa 1,595 miljoonalla dollarilla. Neljän makuuhuoneen asunnossa on marmorinen ja kullanvärinen takka, oma uima-allas, monikerroksinen piha, poreallas ja 2 auton autotalli. Hän oli alun perin ostanut kodin vuonna 1998 560 000 dollaria, mikä oli heti sen jälkeen, kun hän oli saanut tuottoisan roolinsa That 70-luvun näyttelyyn. Tässä vaiheessa Masterson oli jo sijoittanut useisiin kiinteistöihin, mukaan lukien kuusi huoneistoa ja pieniä kerrostaloja. Vuonna 2003 Danny osti asunnon LA: sta ja myi sen alle vuotta myöhemmin Laura Preponille 165 000 dollarilla.

Vuonna 2020 raporttien mukaan Mastersonin kodissa Hollywood Hillsissä ja hänen raiskaussyytteistään käydyn oikeudellisen tapauksen välillä oli outo yhteys. Tässä vaiheessa hän asui talossa Santa Ynezissä, Santa Barbaran piirikunnassa, samalla kun hän vuokrasi kotinsa Hollyridge Drivessa. Hän osti tämän kodin (jonka omisti aikoinaan Chuck Berry) 2,995 miljoonalla dollarilla vuonna 2007. 4 323 neliömetrin koti on tänään arviolta 4,4 miljoonaa dollaria.

Ilmeisesti Masterson on nostanut useita oikeusjuttuja, joissa väitetään, että Bank of New York Mellon ja Mortgage Electronic Registrations Systems (MERS) tekivät virheellisiä asiakirjoja, kun hän rahoitti kotiaan. Danny väittää, että tämän vuoksi hänen ei enää tarvitse suorittaa maksuja kotona. Nämä ehdotukset on hylätty toistuvasti, ja yksi asianajaja totesi: 'Kantajat näyttävät vain heittävän väitteitä seinää vasten toivoen, että he voivat muotoilla jonkinlaisen perustan asuntolainan peruuttamiselle ilman täyttä takaisinmaksua.'

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Danny otti 3,3 miljoonan dollarin joukkovelkakirjalainan, kun hänet pidätettiin raiskauksesta kesäkuussa 2020. Tämän joukkovelkakirjan takasi melkein varmasti hänen Hollyridge Drive -koti, mikä tarkoittaa, että koti todennäköisesti joutuu sulkemaan markkinoilta. Näyttää siltä, ​​että nämä oikeusjutut (joista monet Masterson jättää henkilökohtaisesti) ovat yritys pitää kiinni hänen omaisuudestaan ​​oikeudenkäynnin edessä.

Danny Masterson Nettovarallisuus

Danny Masterson

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. maaliskuuta 1976 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, tiskijukka, liikemies, malli, ravintola
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu