Darby O’Gill ja Pikku Ihmiset leikkisästi

6176175-0-46176175-0-4

Toki Darby O’Gill ja pienet ihmiset - Las Vegas -yhtye - on saanut nimensä vuoden 1959 Walt Disney -elokuvasta ihastuttavista mantereista.

Tämän lisäksi yhtäläisyydet loppuvat. Todellakin.

Tämä johtuu siitä, että Darby O’Gill, bändi, tykkää typerästä huumorista, värittömistä paahtoleipäistä ja juomisen ilojen ja seurausten epämiellyttävistä vaikutuksista, joista osa soveltuu erittäin äänekkäälle yleisölle.kuinka paljon Spike Lee on arvoinen

Mutta se on kaava, joka on toiminut melko hyvin bändille sen perustamisesta lähtien yli yhdeksän vuotta sitten.

Perustaja/laulaja/kitaristi Andy Darby O’Gill Morris - kaikilla bändin jäsenillä on epämääräisesti gaelilaisia ​​lavanimiä - on 90 -luvulla suosittu laaksorokkibändi Kickwurmzin veteraani. Mutta vaikka Kickwurmz oli loppumassa, Morris suunnitteli uutta bändiä, jossa soittaa.

Olin todella kiinnostunut Poguesista ja Dropkick Murphysista, ja ajattelin, että kaupungissa ei ole bändiä, joka tekisi esimerkiksi kelttiläistä rockia, Morris sanoo.

Ja siellä oli paljon pubeja. Näitä pubeja oli tulossa, mutta ei tarpeeksi bändejä.

Morris arveli, että kelttiläisen makuinen rock-bändi voisi täyttää täydellisen markkinaraon tarjoamalla yleisölle jotain, mitä et voi kuulla kaikkialla.

Näin tulivat Darby O’Gill and the Little People, jossa Morris kitaraa ja laulua, Tristan Moyer viulua ja laulua, Joseph Brailsford harmonikkaa ja laulua, Alex LeCavalier bassoa ja Jon Whisenant rumpuja.

ceaser black ink nettoarvo 2016

Morris sanoo, että on todella vaikea kuvata bändin musiikkityyliä, koska olemme kaikkialla. Teemme paljon erilaisia ​​asioita.

Irlannin juomalauluja. Balladeja. Kattaa taiteilijoiden kappaleita Beatlesista Poguesiin Jay-Z: ään. Itse asiassa tarjoa kappale, Morris sanoo, ja keksimme tavan sovittaa se hyvin.

Morris myöntää, että hän ei oikeastaan ​​tiedä, mitä uudet tulokkaat voivat odottaa maanläheiseltä bändiltä, ​​jolla on söpö nimi.

Tiedän, että se on leikkisä nimi, ja itse asiassa olemme leikkisiä, hän sanoo. Komediakappaleita on paljon. Emme ota itseämme ollenkaan vakavasti.

Mutta se on myös röyhkeä. Teemme likaisia ​​paahtoleipää ja vastaavia. Se on paska irlantilainen bändi.

Darby O’Gill ja pienet ihmiset pelaavat Quinn's Irish Pubia Green Valley Ranch Resortissa, 2300 Paseo Verde Parkway Hendersonissa klo 21.00. Torstaisin ja klo 22 Lauantaisin ja Jackin irlantilaisessa pubissa Palace -asemalla, 2411 W. Sahara Ave., klo 21. Perjantaisin.

slade Orange Countyn oikeita kotiäitejä

- JOHN PRZYBYS