Dave Franco Nettovarallisuus

Paljonko Dave Franco Worth on?

Dave Franco Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Dave Franco Nettovarallisuus: Dave Franco on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hän on näyttelijän nuorempi veli James franco . Dave tunnetaan parhaiten pääroolistaan ​​televisio-sarjan Scrubs yhdeksännellä kaudella sekä esiintymisensä elokuvissa, kuten '21 Jump Street '(2012),' Now You See Me '(2013),' Now You Katso muun muassa Me 2 (2016) ja Naapurit (2014).

Aikainen elämä: David John Franco syntyi 12. kesäkuuta 1985 Palo Altossa Kaliforniassa. Hän syntyi runoilija, kirjailija ja toimittaja Betsy Lou (synt. Verne) ja Piilaakson liiketoiminnan johtaja Douglas Eugene Franco. Hänen vanhempansa olivat tavanneet, kun he molemmat olivat Stanfordin yliopiston opiskelijoita. Hän varttui kahden vanhemman veljensä, Tomin ja Jamesin kanssa Kaliforniassa. Hänellä on ruotsalainen, venäläinen ja portugalilainen syntyperä. Hänen äitinsä on juutalainen, venäläisjuutalaisesta taustasta, ja hänen perheensä alkuperäinen sukunimi oli 'Verovitz', joka muutettiin myöhemmin nimellä 'Verne'.

Franco osallistui Etelä-Kalifornian yliopistoon, jonka alkuperäinen tavoite oli tulla lukion luovan kirjoittamisen opettajaksi. Osa hänen rakkaudestaan ​​kirjoittamiseen johtui hänen äidistään, joka oli kirjailija ja runoilija. Hänen veljensä Jamesin johtaja (James oli jo aloittanut näyttelijäuransa silloin) kannusti häntä liittymään teatteriluokkaan toisen kouluvuotensa aikana, ja hän alkoi kiinnostua näyttelemisestä.

Ura: Francon ensimmäinen ammattimainen näyttelijärooli tuli vuonna 2006, kun hän debytoi CW-draamasarjassa 7thTaivas '. Hän jatkoi uransa rakentamista lukuisilla esiintymisillä erilaisissa näyttelyissä, kuten 'Älä häiritse' ja 'Nuori oikeudenmukaisuus', sekä elokuvilla, kuten 'Superbad' (2007), 'After Sex' (2007), 'The Shortcut' (2009) , 'Greenberg' (2010), 'Charlie St.Cloud' (2010) ja 'The Broken Tower' (2011). Hän oli myös toistuva näyttelijäjäsen vuoden 2008 CW-teini-draamassa 'Etuoikeutettu', joka peruttiin huonojen luokitusten takia, mutta hänen esitystään ylistettiin.

Vuonna 2009 Franco valettiin pääosassa hitti ABC: n Scrubs-hittien yhdeksännellä kaudella. Hän soitti lääketieteen opiskelija Cole Aaronsonin roolia. Hän sai positiivista kiitosta näyttelijöistään, mutta ei voinut jatkaa roolia, koska yhdeksäs kausi aloitti näyttelyn viimeisen kauden. Scrubsilta saamansa altistuminen auttoi häntä kuitenkin saamaan tunnustusta ja lisää mahdollisuuksia. Vuonna 2011 NextMovie.com nimitti hänet yhdeksi vuoden Breakout-tähdistä. Hän esiintyi kauhukomediaelokuvassa Fright Night (2011) yhdessä tähtien kuten Colin Farrellin ja Toni Colletten kanssa hahmona Mark. Sitten vuonna 2012 hän näytteli toimintakomediaelokuvassa 21 Jump Street yhdessä Jonah Hillin, Channing Tatumin ja Ice Cuben kanssa. Se oli erittäin onnistunut ja keräsi 201 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Menestyksensä jatkuessa hän esiintyi yhdessä zombie-romanssielokuvassa Warm Bodies vuonna 2013 Nicholas Houltin ja Teresa Palmerin kanssa. Se perustui Isaac Marionin samannimiseen romaaniin.

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images for Turner)

Vuonna 2013 hän esiintyi myös Heist-trilleri Now You See Me yhdessä Jesse Eisenbergin, Mark Ruffalon, Woody Harrelsonin, Isla Fisherin, Michael Cainen, Mélanie Laurentin ja Morgan Freemanin kanssa. Hän soitti hahmoa Jack Wilderiä. Ensimmäinen oli lipputulot menestys huolimatta vaihtelevista kriittisistä arvosteluista, ja se keräsi maailmanlaajuisesti 351,7 miljoonaa dollaria, kun budjetti oli vain 75 miljoonaa dollaria. Sen suosio ja menestys johtavat jatko-osaan, 'Now You See Me 2' vuonna 2016, jossa on mukana suuri osa alkuperäisestä näyttelijästä miinus Isla Fisher, sekä Daniel Radcliffen, Lizzy Caplanin ja Jay Choun uudet lisäykset. Jälleen kerran se sai vaihtelevia kriittisiä arvioita, mutta oli lipputulot menestys, keräämällä 334 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Now You See Me ei ole ainoa menestyvä elokuvasarja, jossa hän on näyttellyt. Vuonna 2014 hän näytteli Seth Rogenin, Zac Efronin, Rose Byrnen ja Christopher Mintz-Plassen rinnalla komediaelokuvassa 'Naapurit'. Se päätyi keräämään yli 270 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, ja sitä seurasi jatko-osa Neighbors 2: Sorority Rising (2016), jossa Franco toisti roolinsa. Jatko oli myös kaupallinen menestys, keräten 108 miljoonaa dollaria 35 miljoonan dollarin budjettiin nähden. Vuonna 2015 Franco näytti elokuvassa Keskeneräinen liike yhdessä Vince Vaughnin ja Tom Winkinsonin kanssa. Siitä lähtien hän on esiintynyt monissa elokuvissa, mukaan lukien musta komedia Pikku tunnit (2017), joka sai kriitikoilta erittäin myönteisiä arvioita ja kiitosta elämäkerrallisesta komedia-draamasta The Disaster Artist (2017). ohjasi ja tuotti veljensä James Franco, ja nämä kaksi veljeä näyttivät yhdessä myös Netflixin tekemän ja julkaiseman riippuvuusdraaman '6 ilmapalloa' (2018). Street Could Talk (2018) -elokuva 'Zeroville' (2019), joka on toinen veljensä Jamesin ohjaama elokuva, ja toiminta-trilleri '6 Underground' (2019), toinen Netflix-elokuva, ohjannut Michael Bay ja pääosissa Ryan Reynolds.

Näyttelijänä näyttelevien osiensa lisäksi Franco on myös osallistunut muihin projekteihin. Hän debytoi ohjaajana vuonna 2020 kauhuelokuvassa The Rental. Hän kirjoitti käsikirjoituksen Joe Swanbergin kanssa. Elokuvan on määrä julkaista heinäkuussa 2020, ja tähdet ovat Alison Brie, Dan Stevens, Jeremy Allen White ja Sheila Vand. Hän on myös ääninäyttelijä ja ilmaisi hahmon Tony Starkin Marvel-videopelissä Marvel Avengers Academy.

Henkilökohtainen elämä: Franco alkoi seurustella näyttelijän kanssa Alison brie Vuonna 2012, ja he kihloivat elokuussa 2015. Pari meni naimisiin yksityisseremoniaan 13. maaliskuuta 2017. Hän on aiemmin ollut romanttisessa yhteydessä näyttelijä Dianna Agroniin vuosina 2008--2009.

Dave Franco Nettovarallisuus

Dave Franco

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. kesäkuuta 1985 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, muusikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu