David Beckham Net Worth

Kuinka paljon David Beckham on arvoinen?

David Beckham Nettovarallisuus: 450 miljoonaa dollaria

David Beckhamin palkka

50 miljoonaa dollaria

David Beckhamin nettovarallisuus: David Beckham on eläkkeellä oleva englantilainen jalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 450 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus vaimonsa, laulajan / suunnittelijan Victoria Beckhamin kanssa. David Beckham teki debyyttinsä ammattilaisjalkapallosta 17-vuotiaana ja pelasi Manchester Unitedissa yhdeksän kauden ajan, minkä aikana joukkue voitti Valioliigan tittelin kuusi kertaa, FA Cupin kahdesti ja UEFA Mestarien liigan kerran. Vuonna 2003 Beckham vaihdettiin espanjalaiseen Madrid Real -klubiin, ja vuonna 2007 hän allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Los Angeles Galaxy: n kanssa, mikä teki hänestä Major League Soccerin eniten palkatun pelaajan. Pian sen jälkeen Beckham palasi Eurooppaan pelaamalla Galaxy-lainaa kausille 2009 ja 2010. Sarjanuransa lisäksi Beckham nimitettiin Englannin jalkapallomaajoukkueen kapteeniksi vuonna 2000, minkä hän säilytti vuoteen 2006 saakka. Hän palasi joukkueeseen - vaikkakaan ei kapteenina - vuonna 2008 ja edustaa edelleen Englantia vuoden 2010 karsinnoissa. Maailmancup.

Aikainen elämä: David Beckham syntyi 2. toukokuuta 1975 Lontoossa. Hän on kampaajan Sandran ja keittiön asentajan David Edward 'Ted' Beckhamin poika. Hän on kolmen lapsen keskimmäinen lapsi kahden sisaren, Lynne Georginan ja Joanne Louisen kanssa. Beckham tiesi haluavansa olla ammattilaisjalkapalloilija jo nuoresta iästä. Hänen vanhempansa olivat valtavia Manchester United -faneja, jotka kävivät usein peleissä. Nuorena poikana hän voitti mahdollisuuden osallistua harjoitukseen Barcelonan kanssa osana lahjakilpailua. Hän pelasi paikallisessa Ridgeway Rovers -nuorisotiimissä. Yksi joukkueen kolmesta valmentajasta oli hänen isänsä. Hän oli Manchester Unitedin maskotti ottelussa West Ham Unitedia vastaan ​​vuonna 1986. Vuonna 1990 David valittiin vuoden alle 15-vuotiaaksi. 8. heinäkuuta 1991 hän allekirjoitti nuorisokoulutusohjelman Manchester Unitedin kanssa. Beckham oli osa harjoittelijoita, joiden joukkue osallistui FA Youth Cupiin toukokuussa 1992.

Ura: Beckhamin vaikutus FA Youth Cup -mestaruuskilpailussa ansaitsi hänelle ensimmäisen joukkueen debyytin 23. syyskuuta 1992 League Cup -ottelussa Brightonia ja Hove Albionia vastaan. Hän allekirjoitti ammattilaisena 23. tammikuuta 1993. Hän oli 17-vuotias.

David Beckham esiintyi ensimmäisen kerran Manchester Unitedin ensimmäisessä joukkueessa 7. joulukuuta 1994 Port Valea vastaan. Hän teki debyyttinsä UEFA: n Mestarien liigassa maalilla 4-0-voitossa Galatasaraylle kotona. Kaudeksi 1994-95 Beckham lainattiin Preston North Endille ensimmäisen joukkueen kokemuksesta. Hän pelasi viidessä ottelussa ja teki kaksi maalia.

2. huhtikuuta 1995 Beckham palasi Manchester Unitediin ja debytoi Valioliigassa. Hän pelasi neljä ottelua tällä kaudella ja Manchester United sijoittui toiseksi Blackburn Roversin jälkeen. Beckham vakiinnutti itsensä nopeasti Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaksi ja auttoi heitä Valioliigan tittelissä ja FA Cup -tuplissa kaudella 1995-96. Ensimmäisenä Premier League -pelipäivänä kaudella 1996-97 Beckhamista tuli kotitalouden nimi Wimbledonia vastaan ​​järjestetyssä ottelussa, kun hän teki 60 vuoden päästä maalin, joka meni maalivahdin pään yli ja putosi verkkoon. Tuon kauden aikana Beckham auttoi Manchester Unitedia säilyttämään Valioliigan tittelin.

Beckhamia pidetään suurelta osin yhtenä historian parhaista jalkapalloilijoista. Hän oli Manchester Unitedin palveluksessa vuosina 1992–2003, ja lainaa Preston North Endille vuosina 1994–1995. Hän debytoi Real Madridin kanssa vuonna 2003 ja pelasi kyseisessä joukkueessa vuoteen 2007. Vuonna 2007 hän muutti Los Angelesiin pelaamaan LA Galaxy -joukkueeseen vuoteen 2012 saakka. Pariisin Saint-Germain. Ammattilaisuransa aikana Beckham teki 97 maalia. Beckham pelasi Englannin maajoukkueessa vuosina 1992-93, 1994-96 ja 1996-2009.

16. toukokuuta 2013 Beckham ilmoitti vetäytyvänsä ammattilaisjalkapallosta kyseisen vuoden Pariisin Saint-Germain -jalkapallokauden lopussa.

MLS-laajennusryhmä: Yhdysvaltain MLC ilmoitti 5. helmikuuta 2014, että Beckham oli käyttänyt mahdollisuutta ostaa MLS-laajennusryhmä 25 miljoonalla dollarilla. Oikeus laajennusryhmään oli osa hänen vuonna 2007 tekemää sopimusta L.A.Galaxisin kanssa. Uusi joukkue tulee toimimaan Miamissa, Floridassa, ja sen on määrä alkaa pelata vuonna 2020. Joukkueen nimi on Club Internacional de Futbol Miami - joka tunnetaan yleisesti nimellä Inter Miami. Hänen liiketoimintaryhmänsä, Beckham Miami United suostui rahoittamaan 250 miljoonan dollarin (149 miljoonan punnan) stadionin, jossa on istumapaikkoja 20000: lle.

Toukokuussa 2019 Beckham käytti sijoitusautonsa Beckham Brand Holdingsin kautta 50 miljoonaa dollaria joukkue-sijoittajan Simon Fullerin (American Idolin luoja) ostamiseen. Kauppahinta arvioi pelkästään joukkueen 150 miljoonaksi dollariksi.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1999 Beckham meni naimisiin brittiläisen laulajan ja entisen Spice Girlin kanssa Victoria Adams , joka tunnetaan myös nimellä Posh Spice. Davidilla ja Victoria Beckhamilla on neljä lasta: poika Brooklyn Joseph, syntynyt 4. maaliskuuta 1999, poika Romeo James, syntynyt 1. syyskuuta 2002, poika Cruz David syntynyt 20. helmikuuta 2005 ja tytär Harper Seven, syntynyt 10. heinäkuuta 2011.

Pelikentän ulkopuolella hän on haluttu malli ja tiedottaja, joka on edustanut Pepsiä, Calvin Kleinia, Adidasta, Vodafonea, Gillettea ja muita. Hän oli myös Googlen haetuin urheiluun liittyvä hakutermi vuosina 2003 ja 2004.

Beckham kärsii pakko-oireisesta häiriöstä (OCD), joka hänen mukaansa saa hänet 'olemaan kaikki suorassa linjassa tai kaiken on oltava pareittain'.

Beckhamilla on yli 50 tatuointia. On olemassa hänen poikiensa nimiä Romeo, Cruz ja Brooklyn sekä hänen vaimonsa Victoria.

Beckham on tukenut UNICEF: ää Manchester Unitedista lähtien. Tammikuussa 2005 Beckhamista tuli hyvän tahdon suurlähettiläs keskittyen erityisesti UNICEFin Sports for Development -ohjelmaan

Palkan kohokohdat: David Beckham ansaitsi viimeisen kuuden kaudensa aikana MLS: ssä LA Galaxy: n kanssa arviolta 255 miljoonaa dollaria, mukaan lukien palkka, tulojen jakaminen, suositukset, esiintymiset ja lisenssit. David Beckhamin vuosipalkka Paris Saint-Germainissa oli 50 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Varhaisessa urassaan Manchester Unitedissa Beckham asui neljän makuuhuoneen talossa, jonka hän osti 20-vuotiaana vuonna 1995. Vuonna 1999 David ja Victoria Beckham ostoivat kuuluisimmaksi kodiksi 3,3 miljoonan dollarin kiinteistön, joka on asetettu 24 hehtaarin maa-alueelle, sille tehtiin 4 miljoonan dollarin peruskorjaus ja media myöhemmin kutsui sen nimellä Beckinghamin palatsi. Vuonna 2007 pari osti kuuden makuuhuoneen, 10 kylpyhuoneen Beverly Hillsin kartanon 18,7 miljoonalla dollarilla, jonka he myivät vuonna 2018 33 miljoonalla dollarilla. Heillä on myös 4 miljoonan dollarin koti Etelä-Ranskassa sekä kartano Länsi-Lontoon tyylikkäässä Holland Park -asuinalueella, jonka he ostivat 41 miljoonalla dollarilla vuonna 2013. Vuonna 2016 he ostivat muunnetun navetan Great Tewin maaseudun kylästä. Cotswoldsin alue, kaksi tuntia Lontoon ulkopuolella noin 8 miljoonalla dollarilla.

David Beckham Net Worth

David beckham

Nettovarallisuus: 450 miljoonaa dollaria
Palkka: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. toukokuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Malli, urheilija, näyttelijä, jalkapalloilija
Kansalaisuus: Englanti
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu