David Faustino Nettovarallisuus

Kuinka paljon David Faustino on arvoinen?

David Faustino Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria

David Faustino Net Worth: David Faustino on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 6 miljoonaa dollaria. David tunnetaan todennäköisesti parhaiten pääosasta pitkäaikaisessa Fox-komediassa 'Naimisissa ... lasten kanssa'. Hän esiintyi kaikissa 259 näyttelyn jaksossa vuosina 1987-1997.

Hän syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa 3. maaliskuuta 1974. David Faustino alkoi toimia pikkulapsena, esiintyessään Lily Tomlin Special -elokuvassa kolmen kuukauden ikäisenä. Vuonna 1980 hän teki osan elokuvasta 'Pieni talo preerialla' ja alkoi toimia johdonmukaisemmin koko vuosikymmenen ajan.

Tunnetuimman roolinsa hän sai vuonna 1987 Bud Bundynä komediasarjaan Naimisissa ... lasten kanssa Ed O'Neillin, Katey Sagalin ja Christina Applegaten rinnalla. Faustino esiintyi näyttelyssä koko vuosikymmenen, pääosassa yli 250 jaksossa ennen viimeisen jakson esitystä. Siitä lähtien hän on esiintynyt elokuvissa Blossom, Burke's Law, MADtv, The New Addams Family, Celebrity Boot Camp, Killer Bud, One on One, RoboDoc, Modern Family ',' Not Another B Movie 'ja' Entourage '. Hän julkaisi debyyttialbuminsa Balistyx vuonna 1992 nimellä D'Lil. Faustino avasi myös yökerhon Los Angelesiin samalla nimellä.

Henkilökohtainen elämä : Faustino meni naimisiin Andrea Elmerin kanssa Las Vegasissa vuonna 2004, kun he tapasivat paikallisen henkisen keskuksen. Pari haki avioeroa vuonna 2007, kun Faustino ei pyytänyt maksuja aviopuolisoille. Useita kuukausia myöhemmin hänet pidätettiin marihuanan hallussapidosta ja suostui osallistumaan kuntoutukseen. Hänellä on lapsi pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lindsay Bronsonin kanssa.

Kiinteistöt : David maksoi vuonna 1995 592 000 dollaria kodista LA: ssa Sunset Stripin yläpuolella. Hän asuu edelleen kotona, jonka arvo on tällä hetkellä 2,5-3,5 miljoonaa dollaria.

'Naimisissa ... lasten kanssa' jäännökset / rojaltit : David ja muut näyttelijät eivät todellakaan ansaitse kovin paljon rahaa meneillään olevasta Naimisissa ... lasten kanssa-syndikaatista huolimatta siitä, että show on tuottanut yli miljardi dollaria rojalteja syndikaatiosta lähtien. Kun Davidilta kysyttiin jäännöstilanteesta, hän selitti kerran:

' Meidät todella huijataan. Tarkoitan, Naimisissa ... lasten kanssa -esitys oli käynnissä 11 vuotta, ja me kaikki ansaitsimme todella hyvää rahaa, kun teimme sitä. Teimme suuria viikoittaisia ​​palkkatarkistuksia, mutta jäännökset - meidät kaikki huijataan, koska Fox ei tuolloin ollut verkko, se oli kaapeliverkko, joten se oli kaapelisopimuksen mukainen. Joten Married With… Children -esitys on ansainnut yli miljardi dollaria, emmekä saaneet siitä palaa. '

David Faustino Nettovarallisuus

David faustino

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. maaliskuuta 1974 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Näyttelijä, räppäri, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu