David Lee Roth nettovarallisuus

Kuinka paljon David Lee Roth on arvoinen?

David Lee Rothin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

David Lee Rothin nettovarallisuus: David Lee Roth on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, rock-tähti, radio-DJ ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. David Lee Roth tunnetaan parhaiten uskomattoman menestyneen Van Halen -bändin alkuperäisestä frontmanista vuosina 1974-1985. Vuonna 2007 hänet otettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen Van Halen -jäsenenä.

Aikainen elämä: David Lee Roth syntyi 10. lokakuuta 1954 Bloomingtonissa, Indianassa. Hänen isänsä oli silmälääkäri ja äiti opettaja. Hänellä on sisar Lisa Roth, joka on Rockabye Baby-kehtolaulu -musiikkisarjan luoja. Roth varttui Bloomingtonissa ja Swampscottissa Massachusettsissa. Hänen perheensä muutti Pasadenaan Kaliforniaan, kun hän oli teini-ikäinen. Roth kiinnostui musiikista varhaisessa iässä. Hän osallistui Webb-kouluihin Claremontissa Kaliforniassa ja John Muirin lukioon Pasadenassa, sitten Pasadena City Collegessa, jossa tapasi Eddien ja Alex Van Halenin. Tänä aikana Roth työskenteli sairaalana.

Ura: Myöhäisissä teini-ikäisissä hän lauloi yksin sekä Red Ball Jets -ryhmän kanssa. Toinen Los Angelesin bändi, Mammoth, vuokrasi toisinaan Rothin bändin PA-järjestelmää. Eddie ja Alex Van Halen olivat osa Mammothia. He pyysivät Rothia liittymään heidän laulajaansa. Vuonna 1974 he vaihtivat bändin nimeksi Van Halen, kun he löysivät toisen yhtyeen nimeltä Mammoth. Alkuvuosina Van Halen esitti sekä omaperäisiä että cover-kappaleita. Van Halen löysi lopulta paikallisen seuraajan ja varasi neljän kuukauden keikan Starwood Clubilla West Hollywoodissa Kaliforniassa. Vuonna 1976 Gene Simmons tarttui Van Haleniin Starwoodissa, vaikutti sopivasti ja auttoi yhtyettä tuottamaan ensimmäisen demonauhan. Vuoden 1977 alussa Warner Brothersin levy-yhtiö sai kiinni Van Halenin teoksesta Starwoodissa ja allekirjoitti heidät ennätyssopimukseen.

Van Halen, albumi, julkaistiin vuonna 1978. Seuraavien seitsemän vuoden aikana bändin alkuperäiset viisi jäsentä julkaisivat vielä viisi menestyvää albumia. Roth oli avain yhtyeen menestykseen sekä laulajana että päälyrikkona. Rothin sanoitukset toimivat täydellisessä sopusoinnussa Eddie Van Halenin säveltämän musiikin kanssa luodakseen Van Halenin 1980-luvulla määritellyn tuotemerkin äänen.

Vuoden 1985 alussa Roth julkaisi EP: n Crazy from the Heat. Kalifornian tyttöjen ja Just a Gigolo / En ole ketään ketään -singit onnistuivat suurelta osin Rothin värikkään persoonallisuuden ansiosta, joka esiteltiin kevytmielisissä musiikkivideoissa. Myöhemmin samana vuonna hän erosi Van Halenista ja jatkoi soolouraansa julkaisemalla Eat 'Em and Smile ja myöhemmin Skyscraper, joka antoi Rothille ensimmäisen kansainvälisen hittinsä Just Like Paradise -elokuvalla. Roth julkaisi kaksi muuta sooloalbumia, A Little Ain't Enough vuonna 1991 ja Your Filthy Little Mouth vuonna 1994, ennen kuin se otti tauon musiikista.

Rothin musiikkikatkon aikana 1990-luvun lopulla hän työskenteli EMT: nä.

Roth tapasi Van Halenin kanssa levyttääkseen Best Of Volume 1 -levyn, mutta surullisen esiintymisen jälkeen vuoden 1996 MTV Video Music Awards -palkinnolla Roth lähti jälleen kirjoittamaan muistiinpanon nimeltä Crazy From Heat, joka julkaistiin vuonna 1997.

Helmikuussa 2007 David Lee Roth tapasi jälleen Van Halenin, ja ryhmä otettiin Rock and Roll Hall of Fameen saman vuoden maaliskuussa. Yhtye aloitti yhdistymiskiertueensa syyskuussa, ja sen tuotot olivat yli 93 miljoonaa dollaria, mikä on korkein kaikista Pohjois-Amerikan kiertueista yhtyeen historiassa.

Joulukuussa 2011 Van Halen ilmoitti vuoden 2012 kiertueesta Rothin kanssa. Uusi Rothin edessä oleva Van Halen -albumi A Different Kind of Truth julkaistiin 7. helmikuuta 2012, ja kiertue alkoi kyseisessä kuussa.

14. lokakuuta 2012 Roth alkoi lähettää videolähetystä YouTube-kanavallaan ja pian myös iTunesissa nimeltä The Roth Show. Esityksessä Roth puhuu monenlaisista aiheista, mukaan lukien musiikkivideoiden tekeminen Van Halenin kanssa, tatuoinnit ja sarkasmi.

Maaliskuussa 2015 julkaistiin uusi live-albumi, Tokyo Dome Live in Concert, joka nauhoitettiin kesäkuussa 2013 A Different Kind of Truth -kiertueen aikana. Samassa kuussa bändi teki ensimmäisen haasteensa amerikkalaiseen televisioon esiintymällä Jimmy Kimmel Live! -Sivustolla, jossa he ilmoittivat uudesta kiertueesta.

Vuonna 2018 Roth loi yhdessä liikekumppanin ja tatuoija Ami Jamesin kanssa INK the Original -sarjan, täyden valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka suojaavat tatuoitua ihoa. Roth vietti yli 300 tuntia tatuointeja Japanissa vuosina 2013--2014 ja näki kehon taidemarkkinoiden laajenevan.

Vuonna 2019 Roth ilmoitti yhdeksänpäiväisen sooloresidenssin Mandalay Bay Resort and Casino House of Bluesissa vuonna 2020, ja näyttelyt suunnitellaan tammikuussa ja maaliskuussa. Koronaviruspandemian vuoksi Rothin 18., 20., 21., 25., 27. ja 28. maaliskuuta näyttelyt on lykätty toistaiseksi.

Hän allekirjoitti myös amerikkalaisen kiertueen Kiss-yhtyeen kanssa, pelaten 43 kaupunkia avajaisena. Suurin osa tästä kiertueesta lykättiin myös koronaviruspandemian vuoksi.

Getty

Henkilökohtainen elämä: David Lee Roth ei ole koskaan ollut naimisissa. David Lee Roth on ollut suhteissa Caron Bernsteinin (1991-1992), Fleur Thiemeyerin (1986), Sônia Bragan (1984-1985), Apollonia Koteron (1983) ja Ann Boleynin (laulaja) kanssa. Roth on ollut eri aikoina yhteydessä Sabrina Guinnessiin (1985), Connie Hamzyn (1984), Rita Rae Roxxin (1982), Stacy Yarbroughen, Elle Macphersoniin, Savannahiin, Tawny Kitaeniin, Wendy O. Williamsiin ja Valeri Kendalliin.

David Lee Rothilla ei ole lapsia.

Häntä kutsutaan usein Diamond Daveeksi.

Rothilla on viisi oktaavia ja kolme nuottia.

Kiinteistöt: David Lee Roth asuu suuressa kodissa Pasadenassa Kaliforniassa.

David Lee Roth nettovarallisuus

David Lee Roth

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. lokakuuta 1954 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Laulaja, muusikko, laulaja-lauluntekijä, kirjailija, kitaristi, levytuottaja, ensihoitaja, lauluntekijä, näyttelijä, radiohenkilöstö
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu