David Mann Net Worth

Kuinka paljon David Mann on arvoinen?

David Mannin nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria

David Mannin nettovarallisuus ja palkka: David Mann on amerikkalainen näyttelijä ja tv-tähti, jonka nettovarallisuus on 6 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus vaimonsa Tamela Manin kanssa vuodesta 1988 lähtien. David tunnetaan pääosissa useissa Tyler Perry tuotannot, kuten 'En voi tehdä pahaa itseäni', 'Madean perhekokous' ja 'Tapaa ruskeat'.

Aikainen elämä: David Anthony Mann vanhempi, joka tunnetaan paremmin nimellä vain David Mann, syntyi Fort Worthissa Texasissa 7. elokuuta 1966.

Ura: Mann aloitti ammatillisen uransa esiintyessään Kirk Franklinin johtamassa suositussa lauluyhtyeessä nimeltä The Family. Mann tapasi vaimonsa, esiintyjätoverinsa, perheen kanssa työskennellessään Tamela Mann . Nyt Mann on näyttelijä, joka kuvaa Tyler Perryn luomaa ikonista hahmoa Mr.Brownia. Herra Brown on Madean tyttären Coran isä. Cannan hahmon kuvaa itse asiassa Mannin vaimo Tamela Mann.

Mann on kuvannut Mr.Brownia lukuisissa Tyler Perryn lavastuksissa ja näytelmissä vuosien varrella, mukaan lukien Madean perheenyhdistäminen (2002), 'Voin tehdä pahaa itseni kautta' (2002), 'Madean luokkatapaaminen' (2003), 'Tapaa ruskeat' (2004) ja 'Pimeässä tehty' (2008). Kun monet Perryn tuotannot siirtyivät näytelmistä elokuvamediaan, Mann on pystynyt tavoittamaan vieläkin suuremman yleisön kuin Mr. Brown. Mr. Brownina Mann on esiintynyt elokuvissa Meet the Browns (2008), Madea Goes to Jail (2009) ja Madea's Big Happy Family (2011) sekä televisio-ohjelmissa Tyler Perry's House of Payne (2007), Meet the Browns (2009-2011) ja Tyler Perry's Assisted Living (2020).

Aivan kuin näytteleminen vaimonsa kanssa niin monissa tuotannoissa ei olisi tarpeeksi, Mann on liittynyt hänen kanssaan kahteen erilliseen todellisuusnäyttelyyn, jotka keskittyvät heidän suhteisiinsa ja perhe-elämään. 'Se on Mann's World' esitettiin BET-kanavalla kahden kauden ajan vuosina 2015-2016. He ovat myös esiintyneet TVOnen kanssa The Manns -esityksessään vuodesta 2017 lähtien.

(Kuva Terry Wyatt / Getty Images)

Yhdessä näyttelemisen ja televisiossa esiintymisen lisäksi Mann ja hänen vaimonsa Tamela omistavat myös oman viihdeyhtiönsä Tillymann Entertainmentin. He perustivat yrityksen Dallasiin vuonna 2003. Sen lisäksi, että edustavat itseään ja lapsiaan ammattimaisesti, yritys keskittyy myös tuottamaan erilaisia ​​musikaali-, komedia- ja elokuvaprojekteja sekä kehittämään uusia kykyjä viihdeteollisuudessa.

Lisäksi Mann ja hänen vaimonsa Tamela ovat julkaisseet kaksi albumia yhdessä. He julkaisivat The Master Plan: Special Edition -lehden vuonna 2010. He jatkoivat sen julkaisulla Us Against the World: The Love Project (2018), jossa pariskunta laulaa valikoiman R&B- ja evankeliumikappaleita.

Henkilökohtainen elämä: Mann on ollut naimisissa vaimonsa Tamela J.Mannin kanssa yli kolmekymmentä vuotta. Pari avioitui vuonna 1988. Heillä on neljä yhteistä lasta: Tiffany, La'Porcia, David Jr. ja La'Tia.

David Mann Net Worth

David Mann

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. elokuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä, gospellaulaja, koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu