David Muir Nettovarallisuus

Paljonko David Muir Worth on?

David Muir Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

David Muirin palkka

5 miljoonaa dollaria vuodessa

David Muirin nettovarallisuus ja palkka: David Muir on amerikkalainen toimittaja ja ankkuri, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hän on ABC World News Tonight -ankkurin ankkuri ja 20/20.

David Muir syntyi Syracusessa New Yorkissa 8. marraskuuta 1973. Hän valmistui Syracuse-yliopistosta journalismin tutkinnoksi vuonna 1995. Hän aloitti ammattilaisurheilijan uransa heti korkeakoulun jälkeen. Hän liittyi WTVH-TV: n henkilökuntaan Syracusassa ja ansaitsi useita palkintoja toimittajana seuraavien viiden vuoden aikana. Vuonna 2000 hän muutti Bostoniin työskentelemään WCVB-TV: ssä ankkurina ja toimittajana. Myöhemmin hän voitti Edward R. Murrow -palkinnon tutkivasta raportoinnista muiden arvosanoin. Vuonna 2003 hänestä tuli ABC: n World News Now -yöntekijä. Siitä lähtien hänestä on tullut viikonlopun uutisankkuri, ja lähetys on nimetty uudelleen nimellä World News with David Muir. Hän on myös elokuvan 20/20 isäntä.

David Muir Nettovarallisuus

David muir

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 5 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 8. marraskuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu