Dawn Wellsin nettovarallisuus

Paljonko Dawn Wells on arvoinen?

Dawn Wellsin nettovarallisuus: 50 tuhatta dollaria

Dawn Wellsin nettovarallisuus: Dawn Wells oli amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli kuollessaan joulukuussa 2020 50 tuhatta dollaria. Hänet tunnettiin parhaiten Mary Annin roolista Gilliganin saarella. myöhemmin tullut ikoninen.

Dawn Elberta Wells syntyi Renossa Nevadassa 18. lokakuuta 1938. Wells osallistui ensin Stephens Collegeen, jossa hän opiskeli kemiaa. Myöhemmin hän päätti siirtää keskittymisensä ja siirtyi Washingtonin yliopistoon, jossa hän valmistui teatteritaiteesta ja muotoilusta. Hän edusti myös Nevadaa Miss America -kilpailussa samana vuonna, kun hän valmistui.

Hän aloitti ammatillisen kameranuransa esiintyessään vierailevissa päärooleissa sellaisissa televisio-ohjelmissa kuten '77 Sunset Strip ',' Maverick ',' Bonanza 'ja' The Cheyenne Show '. Hän esiintyi myös pienissä rooleissa elokuvissa Palm Springs Weekend ja The New Interns.

Vuonna 1964 Dawn valittiin rooliin, joka tekisi hänestä tähden, kuten Mary Ann Gilliganin saarella. Hän jatkoi roolia näyttelyn juoksun ajan ja toisti sen sitten useissa Gilligan's Island -erikoisissa. Hän nautti tuotteliaasta ja kestävästä teatterin urasta.

Taloudelliset ongelmat : Syyskuussa 2018 TMZ ilmoitti, että yksi Dawnin ystävistä käynnisti GoFundMe -sivun auttaakseen entistä tähteä keräämään 200 000 dollaria odottamattoman sairaalahoidon maksamiseksi. Dawn ilmoitti kärsineensä onnettomuudesta, joka rikkoi polvensa ja saattoi tarvita kahden kuukauden sairaalahoitoa. Dawn oli ilmeisesti käsitellyt taloudellisia ongelmia vuoden 2008 taantuman jälkeen ja etsinyt '194 000 dollaria IRS: n seuraamusten lievittämiseen (joita päivittäin lisätään) ja maksamaan sairaalakustannuksensa'. Hän asui avohoitolaitoksessa ja menetti jo kotinsa velkojensa vuoksi.

Kuolema : Daaginen kuoli traagisesti 30. joulukuuta 2020 82-vuotiaana. Hänen kerrotaan kuolleen COVID-19: een.

Dawn Wellsin nettovarallisuus

Dawn Wells

Nettovarallisuus: 50 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 18. lokakuuta 1938 - 30. joulukuuta 2020 (82 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä, yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Dawn Wells -tulos

  • Pelastus Gilliganin saarelta 60 000 dollaria
  • Gilliganin saari 1600 dollaria viikossa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu